reklama
Michasia84
Fanka BB :)
więc zjawiam się tu gdzie mi kazano tylko z suwaczkami mi nie idzie.. podpowie ktoś gdzie to ustawić? tzn gdzie wkleić linki?
Michasia84
oo.. a jednak są no to wszystko gra
Michasia84
No staram się jak tylko mogę na bieżąco żeby się nie pogubić.. tyle tu działów, tematów, osób.. ale pomalutku pomalutku zaczynam się tu odnajdywać znalazłąm już galerię brzuszkową.. chciałabym tez przedstawić siebie i moją rodzinkę fotograficznie, bo zawsze tak milej się rozmawia.. jak się wie z kim ale dział zamknięty.. nie wiem czy mogę sobie tutaj wkleić ze 2-3 foteczki..
Michasia84
no tam właśnie coś wyczytałam że galeria zamknięta jest czy coś.. w każdym badź razie ja zdjęć tam nie widze.. no ale skoro tam to już maszeruję i się chwalę
Witam
u nas choróbsko trwa na dal juz nie mam sił na to moje dziecie ciagle placze ba raczej wyje z byle powodu je tyle to wróbel dobrze ze chociaz pije ale dzis to krew z nosa poleciała ze zmeczenia ehhh brak mi slow plecy i brzuch tak mnie bola od noszenia tego klocka ze juz sił nie mam na nic
czytam was tylko ale na odpisanie czasu nie mam niestety,moze sie potem odezwe
Witam nowa mamusie ciezaróweczke kolejna:-):-):-):-) coraz wiecej was hihihi
ok mykam bo syrena wyje
u nas choróbsko trwa na dal juz nie mam sił na to moje dziecie ciagle placze ba raczej wyje z byle powodu je tyle to wróbel dobrze ze chociaz pije ale dzis to krew z nosa poleciała ze zmeczenia ehhh brak mi slow plecy i brzuch tak mnie bola od noszenia tego klocka ze juz sił nie mam na nic
czytam was tylko ale na odpisanie czasu nie mam niestety,moze sie potem odezwe
Witam nowa mamusie ciezaróweczke kolejna:-):-):-):-) coraz wiecej was hihihi
ok mykam bo syrena wyje
Pinka- dużo zdrówka dla małej i wiecej siły dla Ciebie!!!
ja mam od rano horror... (nie wspomnę ze noc tez nie zalicze do udanych-powtorka z wczoraj).
mały od rana łazi za mną i ryczy....kłade go spac pośpi chwilke, za chwilke wstaje i wyje. mleka nie, herbatni nie.... na chwilke dosłownie go zajmę czymś, a jak mu z oczu zniknę to ryk. i pełza płacząc brzdąc mały i mnie szuka...i lamento lamento. ostatnio tak bylo jak mu zęby wychodziły,,,,,czyzby powtorka?
ja mam od rano horror... (nie wspomnę ze noc tez nie zalicze do udanych-powtorka z wczoraj).
mały od rana łazi za mną i ryczy....kłade go spac pośpi chwilke, za chwilke wstaje i wyje. mleka nie, herbatni nie.... na chwilke dosłownie go zajmę czymś, a jak mu z oczu zniknę to ryk. i pełza płacząc brzdąc mały i mnie szuka...i lamento lamento. ostatnio tak bylo jak mu zęby wychodziły,,,,,czyzby powtorka?
reklama