reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ja to bym sie zrelaksowala w basenie ale wole nie ryzykowac...
a latem to chyba bede co 10 minut pod prysznicem, teraz w 21 tyg mam ogromny brzuchol a co dopiero latem...

reklama
No staram się jak tylko mogę na bieżąco żeby się nie pogubić.. tyle tu działów, tematów, osób.. ale pomalutku pomalutku zaczynam się tu odnajdywać :) znalazłąm już galerię brzuszkową.. chciałabym tez przedstawić siebie i moją rodzinkę fotograficznie, bo zawsze tak milej się rozmawia.. jak się wie z kim ;) ale dział zamknięty.. nie wiem czy mogę sobie tutaj wkleić ze 2-3 foteczki..

Witam

u nas choróbsko trwa na dal juz nie mam sił na to moje dziecie:no::no::no: ciagle placze ba raczej wyje z byle powodu je tyle to wróbel dobrze ze chociaz pije:tak: ale dzis to krew z nosa poleciała ze zmeczenia ehhh brak mi slow plecy i brzuch tak mnie bola od noszenia tego klocka ze juz sił nie mam na nic:no::no::no:

czytam was tylko ale na odpisanie czasu nie mam niestety,moze sie potem odezwe:rofl2:

Witam nowa mamusie ciezaróweczke kolejna:-):-):-):-) coraz wiecej was hihihi

ok mykam bo syrena wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pinka- dużo zdrówka dla małej:) i wiecej siły dla Ciebie!!!
ja mam od rano horror... (nie wspomnę ze noc tez nie zalicze do udanych-powtorka z wczoraj).
mały od rana łazi za mną i ryczy....kłade go spac pośpi chwilke, za chwilke wstaje i wyje. mleka nie, herbatni nie.... na chwilke dosłownie go zajmę czymś, a jak mu z oczu zniknę to ryk. i pełza płacząc brzdąc mały i mnie szuka...i lamento lamento. ostatnio tak bylo jak mu zęby wychodziły,,,,,czyzby powtorka?

reklama
Do góry