reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ja to bym sie zrelaksowala w basenie ale wole nie ryzykowac...
a latem to chyba bede co 10 minut pod prysznicem, teraz w 21 tyg mam ogromny brzuchol a co dopiero latem...

reklama
No staram się jak tylko mogę na bieżąco żeby się nie pogubić.. tyle tu działów, tematów, osób.. ale pomalutku pomalutku zaczynam się tu odnajdywać :) znalazłąm już galerię brzuszkową.. chciałabym tez przedstawić siebie i moją rodzinkę fotograficznie, bo zawsze tak milej się rozmawia.. jak się wie z kim ;) ale dział zamknięty.. nie wiem czy mogę sobie tutaj wkleić ze 2-3 foteczki..

Witam

u nas choróbsko trwa na dal juz nie mam sił na to moje dziecie:no::no::no: ciagle placze ba raczej wyje z byle powodu je tyle to wróbel dobrze ze chociaz pije:tak: ale dzis to krew z nosa poleciała ze zmeczenia ehhh brak mi slow plecy i brzuch tak mnie bola od noszenia tego klocka ze juz sił nie mam na nic:no::no::no:

czytam was tylko ale na odpisanie czasu nie mam niestety,moze sie potem odezwe:rofl2:

Witam nowa mamusie ciezaróweczke kolejna:-):-):-):-) coraz wiecej was hihihi

ok mykam bo syrena wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pinka- dużo zdrówka dla małej:) i wiecej siły dla Ciebie!!!
ja mam od rano horror... (nie wspomnę ze noc tez nie zalicze do udanych-powtorka z wczoraj).
mały od rana łazi za mną i ryczy....kłade go spac pośpi chwilke, za chwilke wstaje i wyje. mleka nie, herbatni nie.... na chwilke dosłownie go zajmę czymś, a jak mu z oczu zniknę to ryk. i pełza płacząc brzdąc mały i mnie szuka...i lamento lamento. ostatnio tak bylo jak mu zęby wychodziły,,,,,czyzby powtorka?

reklama
Do góry