reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
oj SIABA,SIABA festynu na łęgach nie było buuuuu :mad: Pojechaliśmy a tam pustki. Festyn był ale na osiedlu dębina. Pozdro!

O JESHU, bardzo, bardzo przepraszam.Musiałam coś źle usłyszeć. Ale mi głuuuuupio

Czesc,tez jestem z Poznania (os. Kosmonautow). Zwracam sie do Was z prośba, czy ktoras z Was kupila ostatnio wozek (spacerowke) ? Ktora polecacie i gdzie najlepiej kupic (jakie sklepy polecacie) ? Zalezy mi na lekkiej,dobrej spacerowce,ktora bede mogla bez problemu zapakowac SAMA do samochodu.
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

WITAM. MIESZKAM PRZY NARAMOWICKIEJ. TROSZKĘ NASZUKALIŚMY SIĘ WÓZKA , PONIEWAŻ TEŻ ZALEŻAŁO NAM NA WYGODNYM I LEKKIM . NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM OKAZAŁ SIĘ WÓZEK QUINNY - BUZZ . JEST LEKKI , ŁATWO SKRĘTNY I BARDZO ŁATWY OBSŁUDZE. GONDOLE KUPILIŚMY INNEJ FIRMY ,KTÓRA TEŻ PASUJE DO TEGO MODELU A JEST TAŃSZA NIŻ ORGINALNA. SPACERÓWKĘ NATOMIAST KUPILIŚMY PRZEZ ALLEGRO. JEŚLI BĘDZIESZ CHCIAŁA TO MOGĘ PODAĆ ADRES FIRMY , KTÓRA NAM PRZYSŁAŁA . POZDRAWIAM

witam , podaje adres firmy od , której kupiliśmy wózek : marvellka@e-maluchy.pl . najlepsze jest to ,że odkąd mamy wózek to wciąż pada. już raz był "ochrzczony" , a teraz wyjeżdzam tylko na balkon. wózek zgodny z opisem i jest super.pozdrawiam

Niestety,nie mam pojecia. Jedziemy na działkę do teściowej... ;D
Podobno jutro ma być cieplej niz dzisiaj,zobaczymy. W niedziele znowu ochłodzenie. Do d... z taka pogoda. Wspominam z rozzewnieniem lato, kiedy prawie codziennie jezdzilismy do Strzeszynka kapac sie w jeziorku i bylo tak cudnie... a woda taka cieplutka prawie jak w morzu Srodziemnym :laugh:

Kapii dzieki za namiary,zdecydowalismy sie jednak na Baby Dreams. Nie jest tak wypasiony jak Quinny-Buzz ale od Mikrusa o niebo lepszy.Cena tez nizsza a czeka nas jeszcze zakup fotelika i krzesła do karmienia.
Pozdrawiam

reklama
Do góry