reklama
AśkaW
Aktywna w BB
Czesc,tez jestem z Poznania (os. Kosmonautow). Zwracam sie do Was z prośba, czy ktoras z Was kupila ostatnio wozek (spacerowke) ? Ktora polecacie i gdzie najlepiej kupic (jakie sklepy polecacie) ? Zalezy mi na lekkiej,dobrej spacerowce,ktora bede mogla bez problemu zapakowac SAMA do samochodu.
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
WITAM. MIESZKAM PRZY NARAMOWICKIEJ. TROSZKĘ NASZUKALIŚMY SIĘ WÓZKA , PONIEWAŻ TEŻ ZALEŻAŁO NAM NA WYGODNYM I LEKKIM . NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM OKAZAŁ SIĘ WÓZEK QUINNY - BUZZ . JEST LEKKI , ŁATWO SKRĘTNY I BARDZO ŁATWY OBSŁUDZE. GONDOLE KUPILIŚMY INNEJ FIRMY ,KTÓRA TEŻ PASUJE DO TEGO MODELU A JEST TAŃSZA NIŻ ORGINALNA. SPACERÓWKĘ NATOMIAST KUPILIŚMY PRZEZ ALLEGRO. JEŚLI BĘDZIESZ CHCIAŁA TO MOGĘ PODAĆ ADRES FIRMY , KTÓRA NAM PRZYSŁAŁA . POZDRAWIAM
witam , podaje adres firmy od , której kupiliśmy wózek : marvellka@e-maluchy.pl . najlepsze jest to ,że odkąd mamy wózek to wciąż pada. już raz był "ochrzczony" , a teraz wyjeżdzam tylko na balkon. wózek zgodny z opisem i jest super.pozdrawiam
słowiczek
mama pisklaczków
A nie wiecie, czy teraz na weekend coś gdzieś jest organizowane dla dzieci????
Może tym razem pogoda dopisze??
Może tym razem pogoda dopisze??
AśkaW
Aktywna w BB
Niestety,nie mam pojecia. Jedziemy na działkę do teściowej... ;D
Podobno jutro ma być cieplej niz dzisiaj,zobaczymy. W niedziele znowu ochłodzenie. Do d... z taka pogoda. Wspominam z rozzewnieniem lato, kiedy prawie codziennie jezdzilismy do Strzeszynka kapac sie w jeziorku i bylo tak cudnie... a woda taka cieplutka prawie jak w morzu Srodziemnym :laugh:
Kapii dzieki za namiary,zdecydowalismy sie jednak na Baby Dreams. Nie jest tak wypasiony jak Quinny-Buzz ale od Mikrusa o niebo lepszy.Cena tez nizsza a czeka nas jeszcze zakup fotelika i krzesła do karmienia.
Pozdrawiam
Podobno jutro ma być cieplej niz dzisiaj,zobaczymy. W niedziele znowu ochłodzenie. Do d... z taka pogoda. Wspominam z rozzewnieniem lato, kiedy prawie codziennie jezdzilismy do Strzeszynka kapac sie w jeziorku i bylo tak cudnie... a woda taka cieplutka prawie jak w morzu Srodziemnym :laugh:
Kapii dzieki za namiary,zdecydowalismy sie jednak na Baby Dreams. Nie jest tak wypasiony jak Quinny-Buzz ale od Mikrusa o niebo lepszy.Cena tez nizsza a czeka nas jeszcze zakup fotelika i krzesła do karmienia.
Pozdrawiam
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
W niedzielę pogoda nie dopisała ale i tak wybraliśmy się do Nowego ZOO.
Dziecko było zadowolone, choć padało i zmarzliśmy okropnie...
Dziecko było zadowolone, choć padało i zmarzliśmy okropnie...