Supermana
Zaangażowana w BB
Powiedz cos o sobie ile dziecko ma lat?Super, chociaż ktoś jeszcze tu został )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz cos o sobie ile dziecko ma lat?Super, chociaż ktoś jeszcze tu został )
A to chyba wszystko hehe ja mam 23 lata i 21 Mc córeczkę lene [emoji4] w sierpniu lenka idzie do żłobka a ja od września wracam do pracy. Jakieś pytania? A jesteś z jakiegos osiedla tzn ja jestem z starołeki[emoji6]Mam córeczkę Julkę, która ma 3 latka Jak już się zorientowałaś jestem na etapie poszukiwania przedszkola, lepiej późno niż wcale Mieszkam w Poznaniu i mam 27 lat. Cóż jeszcze chciałabyś wiedzieć? Ostatnio nasza rodzina się powiększyła o kolejne dziecko, psie dziecko. Czuję się jak człowiek orkiestra
Oj młoda ale cieszę się bo lenka była w 100 % planowana[emoji16] oj bardzo blisko mamy do siebie. Może spacerek jak będzie ciepło?O kurczę, to młoda mama! Śliczne imię dla małej Ja mieszkam na Ratajach Czyli mamy do siebie tak naprawdę rzut beretem
A twoja już chodzi do przedszkola?No to tym bardziej świetnie Jasne, bardzo chętnie
No to super i teraz od września idzie?Tak,znalazłam super przedszkole! Fabryka Fantazji. Jest innowacyjne, wprowadzili aplikacje kidme dla rodziców, gdzie dostaje powiadomienia o której moja córka została przyprowadzona i odebrana i przez kogo. Mam cały raport płatności, wiem o której i co moje dziecko jadło danego dnia, podgląd zajęć każdego dnia i mogę sama dodawać w niej wzrost albo wagę mojego dziecka. Przychodzą mi powiadomienia z przypomnieniami o wyjazdach, festynach, cokolwiek, co dzieje się w przedszkolu. Jestem zachwycona i polecam każdemu! Podobno mają wprowadzać to też w innych przedszkolach
No to barwo dla niej ze chce chętnie iśćTak! jest zachwycona tym przedszkolem i już nie może się doczekać
Tak co ma być to będzie potem będę się martwić.. Od poniedziałku biorę się za naukę na nocnikubędzie dobrze, nie ma się co martwić na zapas
No właśnie teściowa kupiła mi ostatnio zwykły nocnik eh wiem że będzie ciężko bo już 2 podejścia miała ostatnie było w majuMoże w ogóle nie będziesz musiała się martwić polecam grające nocniki