reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

krklisz rowerem???? wow. moj Filek tez byl dziewczynką na początku. skad te jojka się wzieły nie wiemy do dziś:p

na piątek ja odpadam...a w sumie to gdzie dokladniej?? wytłumaczcie jak mi:)

reklama
Hej

U nas kolejny dzień spędzony w domku. Muszę trochę zregenerować siły bo ostatnio ciągle się gdzieś z dziewczynkami szwendałam i w weekend ledwo na oczy widziałam. Dzisiaj na spacer poszliśmy dopiero jak M wrócił z pracy.

Ja z piątku jednak odpadam. Zupełnie zapomniałam, ze w czwartek jadę do rodziców pilnować kota bo oni wyjeżdżają na wakacje.
krklisz jeśli chodzi o środę to też nie dam rady bo muszę parę rzeczy pozałatwiać w mieście a w czwartek jedziemy na wieś.
W czerwcu skończyła mi się ważność dowodu osobistego i czas wyrobić sobie nowy, już się cieszę na myśl o pójściu do urzędu ;p.

Sempe podziwiam bo ja w ciąży ledwo wyrabiałam przy Zośce a Ty masz dodatkową dwójkę :). Powiedz mi jeszcze, że dla nich gotujesz?
Jak Alicja zaaklimatyzowała się w przedszkolu?

Hej kochane :-)
ależ się wątek rozkulał :-)
Sempe chylę czoła :-) ty to masz siły kobieto!!! no i gratuluję synka :-)
Lilou ależ my cały czas odświeżamy!!! codziennie po trochu ;p jak już do końca dojdziemy to będę musiała siebie odświeżyć :-)
Natuska ja też nie pogardzę słoiczkiem zapraw :-) Lilou ma rację sprzedawaj!!!
Jagmar odpoczywaj i miłego opiekowania się kotem :-)
Marciaa co do kontenera to cały piątkowy koncert spędziłam w towarzystwie przemiłego 3latka :-) tam mozna z dzieciakami w dzień i przy ładnej pogodzie to w ogóle jest czad bo piasek wszędzie, leżaczki i jest wakacyjnie a i wieczorami jak widać też zdarzają się maluchy :-)
Dzisiaj mój małż zrobił sobie wagary i został z młodą w domku przejadą sie do lekarza bo trochę kaszle a ja w jobie :-( chcę wakacji!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam,

dziękuje Jarzębinko za propozycje ale tylko drewniane wchodzi w rachube i takie w koncu wczoraj dostałam!! w super stanie, z materacem stan idealny....
jedynie przewijak potrzebny jeszcze taki twardy.. w sklepie kosztuje 50zł poszukam tez używanego ..

Jagmar a co to za róznica w gotowaniu czy dla 5 czy 8 i tak wielki gar gotuje:-)

jedynie co to od miesiąca dopołudnia na spacery nie chodze, od 1 lipca przedszkole zamknięte i dziewczyny tez w domu i raz próbowałam isc ze wszystkimi ale się nie dało... Mały cięzki we wózku... i na dodatek to juz miałam 2 wizyty z ZUSU!!:szok: czy oby napewno nie pracuje na L4:-p ale Mąły idzie do domu o 15.30 więc wtedy idziemy na plac zabaw.

a no własnie Alicja... do przedszkola chodziła od 5marca chyba czyli po 4pełnych miesiącach idzie od września do następnej grupy!!!!:szok::szok: odblokowała się, pięknie maluje rysuje wszystko sama:-) i Pani wzięła ją z grupą dalej... po co ma zostać z dziecmi nowymi które będą płakać i płakać:-)

ok lece czas na kaszke dla Małego i obiecałam malowanie dziewczynkom

jarzebinka- tak patrzyłam juz na wszystkie sposoby w tym roku bilety na czas letni sa mega drogie wydaje mi sie że to przez to Euro bo we wrzesniu juz sa tańsze..........ale wrzesien nam odpada.......... własnie tesciowej bilet zamówiłam i zapłaciłam za niego niecałe 1000 zł :szok::szok:

sempe- no widzisz szkoda ze ja w uk mieszkam bo bedę sie pomalu wyzbywać łożeczka przewijaka itp....po małym:-) a wszystko w stanie idealnym jak nowe aż żal ze teraz sprzedam to za marne grosze........;-(

kozaczino- miłej pracy:-p juz bliżej niż dalej do weekendu;-) no chyba ze weekendy też pracujesz tak jak ja..;-(

idę połozyc moją szarańczę bo włazi wszędzie co to za wiek to ja nie wiem...:szok::rofl2:

PINKA To rzeczywiscie dlugo nie udalo ci sie niczego ciekawego trafic.

sampe ;) plec okreslala 2 razy i za 2 razem powiedziala:
-a ja pani mowilam plec?
-tak, bedzie dziewczynka
- bez watpienia ;)

wiec juz sie nie ludze zaakceptowalam ;).
Podziwiam twoja sile ;).

lilou My tez mam 3 na tapecie ;).

jarzebinka To co proponujesz na piatek?

Filona Tak pani dr mowi ze bezprzesady ale do10km spokojnie moge ;), wiesz jak to jest wszystko w nadmiarze szkodzi ;).

jagmar Milego wyjazdu ;).

kozaczino Tez musze zaliczyc jak mowisz ze tak fajnie tam jest.

Net przerobiony ;), teraz sie trzeba wziac za obiad na szczescie moje dziecko dzis w nocy okazalo sie laskawe
wiec humor mam nieco lepszy niz wczoraj ;).

Pinka, ja kupiłam w czerwcu dla 2 osób za 880 zł .... na sierpień, ale zamawiałam z Polski, a te same bilety zamawiane z Anglii kosztowałyby 1200 zł... :tak:

a pogoda nas nie rozpieszcza.....:crazy: gdzie to lato......

hey
wróciłam z wakacji. Nad morzem było super ( prócz tego że 2 kg do przodu i padał deszcz) czas jakoś sobie zorganizowalismy, było nieźle. No i zaliczyliśmy pierwszy basen z Emilką- była mega szczęśliwa :) jutro chyba pojdę z nią znowu.

krklisz
ja mam dobry preparat- abi ofem i jak tlyko coś czuje to sobie dawkuję i mam spokój, Tylko 7 aplikatorów kosztuje ok 50 zł. Ale kiedys stosowałam clotrimazol i też byłam zadowolona.

a może po niedzieli spotkanie? ja w pt też nie mogę bo do rodziców jedziemy- w sobotę wesele mamy.

zapomniałam dodać, że pojechałam na wakacje bez suszarki i prostownicy... nie wiem gdzie mam głowę -fuck, ale przetrwałam:)

reklama
jarzebinka Ponawiam co z piatkiem? Chcialabym wiedziec bo ewentualnie musze niani jutro powiedziec.

Pinka ;) na 3 juz nie ma zapotrzebowania ;).

Nabawe Ja wyjezdzam wiec przyszly tydzien mi odpada.
Dzieki za rade. Pozdr

Do góry