reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hello melduję, ze z okna mojej kuchni żadnych dmuchawców nie widać ;(. Chociaż pod realem coś się żółci ale drzewa zasłaniają ;p.
Skrzat jak zwykle miałam sen przerywany płaczem Zosi i sesją karmieniową Marysi. Ona w nocy strasznie długo je :(. W związku z tym oczy jak zwykle na zapałki a w workach pod oczami niedługo będę mogła chować oszczędności.

reklama
Witam sie :)

krklisz moj wozke faktycznie troche ciezszy od tego jagmar ale miejsca w nim megaaaa duzo :p no i ta kierownica która ułatwia zycie nieziemsko :) w razie "w" blizniaka mam na sprzedaz, + folia przeciwdeszczowa, moskitiera i godolka dla maluszka :( z tych liknków ktore podałas przymiezalismy sie tez do tych wozków i te przednie siedzenia są okropne, głowa dzieciom wystaje, filip miała cos kolo 13 miesiecy jak robilismy próby i juz miał głowę w budce a co potem?? :confused:

jakby któras szukała mam na sprzedaz: krzeselko uczydelko fp, stoliczek edukacyjny fp, (minimalne slady uzytkowania)szybkowar (nowy), akwarium 60l z pokrywa i lampką (stan bdb- za minalne slady uzytkowania), szyba profilowaną , kołdrę lato-zima z pierza wymiary 200x220(chyba - w kazdym razie ten duzy wymiar) :p (nowa) :D podgrzewacz do butelek, słoików chicco (mało uzywany) :p jak co pisac na pv wysle foty :)

Ostatnia edycja:
jagmar Masz racje waga jest masakryczna, co do oparcia to jeszcze musze poczekac bo nie wiem jak Oli urosnie ;).
Kurcze ciezki temat bo prawda jest taka ze moge go potrzebowac niezbyt dlugo,
(tymbardziej ze moja spacerowka jest ok) wiec nie chcialabym zbytnio inwestowac
a ciekawej uzywki nie moge wychaczyc jak narazie.
Dobrze jak masz co schowac :).

Co do chrzcin to moze wasz weselny lokal by sie nadawal jak sadzisz?

jarzebinka I prawidlowo znaczy ze szanuje prace zony ;).

Skrzat No cos bede musiala wymyslic ;). Z jedenej strony wolalabym poczekac do ostatniej chwili ale z drugiej jak
kupie uzywke to pozniej prac i przygotowywac ja w pazdzierniku-bezsensu.
To co moze w piatek KC?

kozaczino I jak after remont definito? :)

na-tuska No to jest problem a jeszcze do tego kupujac jakis wozek z USA nie przetestujesz czy dziecku glowa bedzie
wystawac. Powie szczerze za jakos bardziej kera mnie wozki 4 kolowe niz 3 ale naprawde jeszcze nie wiem co wybrac.
A ty wogole ile bys chciala za ten twoj wozek?

Od rana oli potem kolezanka zadzwonila ze juz do mnie jedzie wiec szybkie ograniecie mieszkania i wyprawa do KFC
a potem Plazy z bieda nianie zdazylam zmienic ;) ale fajnie bylo co prawda bluzka ktora kupilam w niedziele byla
juz 10pln tansza (kumpeli tak sie spodobala ze kupila taka sama ;))ale kupila leginsy za 10pln ;) a tego typu ciuchy
sa teraz u mnie na topie ;).
Jutro musze w koncu podkoczyc do Tesco na wiekszy shoping bo normalnie wstyd mi bylo ze nie moglam wczoraj Zosi
poczestowac jablkiem ;( (zwykle mam w domu ale w zwiazku z tym ze poniedz samochod mi sie popsul to tez nie moglam
zrobic zakupow no i tak wyszlo).

Ja na sekundę:p
Krkisz to może juto (piątek) KC około 13-14??? Ktoś jeszcze chętny na spacer?
Na-tuska gdzie żeś balowała że Ciebie nie było?

hejka pozdrawiam wszystkich z Gór gdzie psy du... szczekają i okna są dechami zabite. Nudy tu i ciężko z małym udało mi się wyskoczyć na chwile bo coś musiałam poszukać ale sie nie udało (znaleźć). Mały się nudzi bo nigdzie sie ruszyć nie moze bu górki i cieżko mu chodzić i caly czas ne rekach jak na dworze a w domu u ciotki nie ma co robic spadam

Skrzat ja chętna :D jak zawsze.

an to wszystko brzmi bardzo optymistycznie ;). Udanego urlopu mimo tych dech w oknach i psów co d.... szczekają.

Krklisz a wiesz, że zaczęłam się zastanawiać nad sprzedażą wózka ale dopiero na zimę. Jak Zosia pójdzie do przedszkola to w zasadzie podwójny wózek mi się nie przyda a będę mogła sobie kupić lżejszy o połowę i troszkę mniejszy :). Poza tym złamała mi się deska oparcia i muszę ją wymienić :(. Tylko jak to się robi???

Skrzat Ok to jutro o 14 przy wejsciu do KC od ul. Bukowskiej?

an2 To wracaj do PN ;) jutro spacer o 14 ;).

jagmar To do zobaczenia jutro ;).
Wiesz ja na zime bede potrzebowala wozek, wiec jak chcesz mozesz przedstawic swoja propozycje cenowa ;).
Deske pewnie w Castoramie na wymiar co dotna tylko czy mozna ja wyjac bez rozpruwania tapicerki u mnie sa rzepy.

Hello

Witam się po przerwie.
Coś mi ostatnio ciężko było się zebrać do pisania.
A. mi się pochorowała jakoś dziwnie - jeść przestała, pić nie chciała, spędzałam dni na wciskaniu picia i liczeniu siuśków.
Już jest ok, na szczęście.
an baw się dobrze w tych nudnych górach ;-)

Skrzat, jagmar, krklisz aktualny ten spacer po KC ?
Może uda mi się dotrzećjak się wyrobię, J. mi się nudzi maksymalnie w domu :eek:
Nie obiecuję, ale pokombinuję ;-)

Poszukuję taniego namiotu na 4 osoby.
Nie widziałyście gdzieś promocji fajnych ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry