reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Natuśka Ty to jesteś akrobatka! Kiedyś też lubiłam chodzić po drzewach ale z wiekiem jakoś mniej odważna się zrobiłam. 3mam kciuki i życzę, żeby te skutki jednak tragiczne nie były. Powodzenia.

Jarzębinka a możemy się tak umówić, że to ja będę tą chętną na wdrapanie się na 20 skrzynek??? Plis plis plis ;p

Może któraś jest chętna na spotkanie jutro w strefie kibica o 15?

kozaczino To zdrowiej predko, Skrzat chyba pisala kiedys o fajnym kardiologu.
Ja zdecydowalam ze zaszczepie , a ty nie masz za free bo mala przeciez jest zlobkowa prawda?

jagmar Tak tak czas to zdecydowanie towar deficytowy ;),ja w tych ciasteczkach tez dawalam mniej cukru bo
kleik sam w sobie jest juz slodki.

na-tuska Alpinistka jestes ale na pocieszenie powiem u nas tez tak sie wisnie obrywalo, tylko strach w oczach mielismy
jak dziedek pchal sie na drabine ;).
Nie kumam ale powodzenia ;).

jatrzebinka Fajna zabawa ;).

NabAwe To fajnie ale sobota mam gosci wiec odpada a co do niedz pogadam z M i dam znac.

Ja niestety ze strefy odpadam raz zakupy imieninowe a popoludniu szczepienie wiec innym razem.
Szkoda tylko ze dzis znow slonko zwialo.

reklama
o fuck
ale mnie nogi bolą oi kręgosłup- przydałby sie masaż ale mąż standardowo w garażu...

jagmar i skrzat mnie dziś wymęczyły więc należy mi się odpoczynek :D

kim była Kasia? ja nic nie wiem.

edit:
skrzat
w rossmanie masz do 11 lipca bobo fruty 4szt za niecałe 9 zł:D

Ostatnia edycja:
Do góry