reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa cieszę się, że foty się podobają :) wrzucę Ci w normalnym formacie na maila :) ... a mąż hmmm... my jak możemy to jeździmy razem :)

...

Franuś rozsmakował się w słoiczkowym jedzonku ... ach jak wcina, aż miło popatrzeć :)

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja dzisiaj pierwszy raz w necie od tygodnia, normalnie się odzwyczaiłam :D u nas wiele się dzieje, remont trwa w najlepsze (Skrzat, Koza - a Wy jak tam? koniec już? :)), dzisiaj zamieszkaliśmy u teściów ;) do tego planowanie wesela powoli ruszyło, w lipcu rezerwujemy salę (Marcia wszystkiego dobrego raz jeszcze :)), a teraz mąż ma wolne, więc korzystamy ile się da ze wspólnego czasu we trójkę, np dzisiaj pomiędzy kolejnymi malowaniami w trakcie schnięcia farby :p
no i tyle sobie posiedziałam, zmykam, bo na jakiś film wołają, dobrej nocy!

jarzebinka Dzieki, no z pewnoscia w tygodniu bedzie gorzej.
My jak wjezdzalismy do PN w niedzile o17.30 to juz byl spory sznurek aut, chyba ludzie bali sie spoznienia ze
tak szybko wyjechali ;).

kozaczino Dzieki, oj biedna kuruj sie kuruj. to supe5r moze kiedys bedzimy podziwiac sfakt remontu ;).

Ishi Dzieki, to tez pracowicie spedzasz czas ale wlasna sypialania z pewnoscia bezcenna :).

lusi.k Dzieki zobaczymy jak bedzie miala zapedy ;).

an82 Dzieki, a co tak niechetnie cos cie zmusza do podyplomowych? Nie chcesz nie idz ;).

Tygrynka Pociesz sie ze niedlugo bedziesz miala pieknie ;).
Ja narazie zaczynam przerabiac brudzenie scian wiec o tym zeby bylo pieknie nie ma co marzyc ;(.

Wczoraj bylam u lekarza dzidzia wszystko ok ma 450gram ;) i bez watpienia jest to dziewczynka ;).
Ma ktos ochote na jakis spacerek w tygodniu? Pozdr

Hej kochane
Tygryś dzięki za namiary na Maltrtrading super sklep, wczoraj koleś przez nich polecany w 2 godz. położył panele w dużym pokoju :-) a wam ile jeszcze zostało?? A kiedy wy się weselicie??
Ishi no to jakaś plaga remontowa :-) ale fajnie że Aga ma swój pokój a ty odzyskałaś swój kącik :-) my tą zmianę mieszkania głównie zrobliśmy po to żeby młoda miała swój pokój a my sypialnię ;-)
An studia uuuu to gratuluję :-) ambicji i wytrwałości :-) no i współczuję ES. przeciętego palucha :-(
Krklisz :-) całuski dla 450g w brzuszku :-)
wracam do joba zajrzę po południu :-)

helloł
forum znacznie przycichło ostatnio...
my pobijamy wszelkie rekordy włażenia gdzie się da, rozrabiania i nabijania siniaków...Emilka ma wszędzie jak nie szramę to zadrapanie:p
wczorajszy wieczór spędziłam tak jak lubię- na malowaniu paznokci i tworzeniu wzorków itp :)

dzisiaj za to mecz... oczywiście obejrze, chociaż daleko mi do kibicki, a że zasad też do końca nie znam to tak piąte przez dziesiąte oglądam. I szkoda że mecz tak późno jest bo byśmy pojechali na strefę kibica...

an
mieszkasz koło swarzędza?

marcia
najlepsze życzenia z okazji ślubu, szczęścia w małżeństwie :)

krklisz
ale fajnie że Oliwia już tuptusia :) gratulujemy i nie możemy sie doczekać jak nam na własne oczy pokaże co potrafi:) brzuszek rośnie?
gratulacje drugiej córeczki !! macie już jakieś imię wybrane? w sumie to ja tak kocham dziewczynki (oczywiście chłopcy też są fajni i na pewno przydałby sie jeden) ale w głębi duszy to cieszyłabym się gdyby mi się kiedys jeszcze jedna córa udała.

dziewczyny- powodzenia z tymi remontami, oby jak najszybciej skończyć.
Ja myslałam o malowaniu ale też sie wstrzymuję bo Emilka za chwile zacznie wszystko palcować.

krikrisz - nie chce mi się uczyć i poświęcać czas weekendą i tracić czas na studiach a nie poświęcać go Bartkowi. Ja się pisze na spacerki w lipcu teraz to odpada.

Nabawe hihihi ja mieszkam w samym centrum blisko bardzo strefy a w swaju u koleżanki byłam. Twoja też zaraz zacznie dreptać, ani sie obejrzysz i bedzie latac ;)

Kozaczino - Dzieki! ja już mam dość studiów ale cóż jak chce się rozwijać to musze iść

Tygrynka 100 lat cie nie było ;)

krkrisz 0,5kg to już poważna waga :-):-)

...

ciepełko dziś było, oby już tak zostało ... powoli myślę, żeby awansować Franka do spacerówki - chyba w weekend zostanie przetransportowany :)
W pon idziemy do szpitala - NIE LUBIĘ ....Mam nadzieję, że szybciuteńko nas wypuszczą ...

kozaczino Dziekuje w jej im ieniu ;). Jak szybko i ladnie polozyl to az milo patrzec.

Nabawe Faktycznie Oli swego czasu tez miala siniak jeden za drugim ;),a jeszcze jak mama musi dom ogarnac
to juz wogole ciezko bywa ;). Mysle ze jak bedziesz w Poznanskich okolicach to z pewnoscia zobaczysz ;).
Brzuszek teraz juz rosnie rosnie (bo jak bylismy w zoo to dziewczyny stwierdzily ze klamie z ta ciaza ;)).
A dzidzia bedzie Julka bardzo popularne ale nam sie podoba ;).
Tak tak ja jakos tego chlopca bardzo chcialam ;), no ale coz tak nam bylo widac pisane a ty masz jeszcze
szanse na wszystko ;).
Tak tak ja zdecydowanie malowanie ci odradradzam, zapraszamy do nas zobaczysz jak to wyglada ;).
u mnie mecz podobnie, ale w sumie to fajnie ze obejrzalam.

an82 A w pracy bedziesz miala jakos lepiej jak zrobisz te studia? Ok bedziemy gadac w lipcu ;).

Alka1106 ;) oby tak dalej moze bedzie ciut wieksza niz Oliwka ;).
Ja przesiadke dobrze wspomninam w koncu mala zaczela wiecej widziec i nie wyla tak jak w gondoli.
Powodzenia w poniedz napisz pozniej cos.

Ja dzis po raz enty musze szafe Oliwii przejrzec, na szczescie rzeczy sie nie pozbywam tylko wynosze do piwnicy ;).
Wczoraj byla ciezka romowa z niania ale dobrze ze to juz poza nami ;). Spotkalismy sie tez z nowa dziewczyna z
osiedla calkiem fajna mieszka blisko wiec moze lepiej sie nam uda-jestem pelna nadzieii.

Kirklisz, oby sie udało z nową niania....:tak:
Alka napisz potem jak po wizycie.... :tak:
An..... ale pewnie znajdziesz sposób aby Bartusiowi te naukowe weekendy wynagrodzić.....
a ja mam lenia dzisiaj, siedzę w pracy ale jakos praca mi powoli idzie.... :nerd: chyba jakiś większy urlop już by sie przydał a to dopiero w sierpniu.... :confused:ale zapowiadają na weekend piękną pogodę a wyjeżdzam znowu do rodziców to może coś sobie odsapne, skorzystam ze słoneczka....:-D

reklama
nie wiem na jak długo idziemy - niby 2 doby minimum, a co dalej to się okaże, ale zamierzam zabrać laptopa :D

kurde oglądałam pogodę i tak ją oglądałam, że nie wiem jak to jutro ma być ... mam nadzieję, że cieplutko, bo Franuś ma randkę z laseczką, którą na sali poporodowej poznał :-D:-D

Do góry