reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

padam:) meble poszły w ruch, gdyby nie mój brat to byśmy z tym tydzień walczyli, jednak co dwóch chłopa to dwóch:) jutro kolejny dzień walki i noszenia, a ja już tęsknię za Basia!
an no dobrze że tylko meble bo jeszcze kłócie i malowanie to bym nie zniosła, a Kozaczino to ja podziwiam:)
Nabawe ją to chętnie ale na zwykle malowanie:)
wszystkie pojechały na weekend że taka cisza?

reklama
skrzat
jak Ty zwolenniczka lakieru to mogę Ci zrobić manicure hybrydowy- robiony lakierem ale utwardzanym w lampie- dużo trwalszym niż zwykły lakier:)

dzien dobry dziewczynki, świętujcie bo dfzis oprócz Bożego Ciała- międzynarodowy dzień seksu!

pozdrawiam spomiędzy szafek a srubek nie ma jak to skręcenie mebli z ikei;) mam nadzieję że z meblami dzisiaj skończymy a jutro już wnoszenie tego co wyniosłam z szaf, no i chcemy jednak po łóżko dla basi jechać i kupić chyba czas opuścić szczebelki jednak!
bardzo za nią tęsknię! ale mama mówi że ona dobrze wczoraj cały dzien dziadek i baba a dziś dojechała ciocia i wujek to mojej bratowej na krok nie odstępuje ponoć!
Nabawe to ja chętnie, jeszcze takiego nie miałam;)
uciekam kręcić dalej;)

Nabawe gratulacje pani magazynier :-)
an82 Warta owszem, że ładna ... ale w jedną stronę nad Wartę mam jakieś 40 min .... więc tylko w idealnie piękną pogodę mogę się wybrać z moim maluszkiem :)

................
No nic laski Euro czas zacząć :-p:-p:-p

Witajcie dziewczyny! Dawno mnie nie było, ale zapiernicz w pracy niezły, do tego dziecko domagające się zabaw i czasu na siebie brak! :)))) Widzę, że u was wiele się dzieje, nawet nie próbuję odpisać, bo nie nadążam :)))) Chciałam wam życzyć pięknych chwil dzisiaj na meczu inauguracyjnym, i w kolejnych w walce o wszystko! :))) Chociaż nie jestem wielką fanką piłki i wkurzają mnie już te wszystkie reklamy itp. to jako wierna patriotka zasiądę przed tv z małżem i nawet piwko łyknę :)))) Pozdrawiam was kochane!

Hej kochane
Nebawe gratulacje za zdany mgr to frajda jak już to człowiek ma za sobą i mozna zrobić uffffff :-) na pazury ja równiez chętna jestem tylko jak sie remonty skończa bo teraz szkoda :-) i naturalnie gratulacje dla Emilki za takie postępy :-)
Skrzat życzę szybkiej końcówki pracy :-) dziękuje za słowa uznania ja już widzę świaełko w tunelu :-) jeszcze duzy pokój kuchnia i wykończeniówka i już !!! Kurcze 5 dni bez Basi:-( ja mam nadal opory żeby młoda gdzieś została ;/ matka wariatka jak nic!!!
An Bartuś ma twardy charakterek po mamie ;-) to rządzi :-p zazdroszczę ci tych wakacji ach...
Majka jak ja cie dobrze rozumiem, cierpię na chroniczny niedoczas!!! Ja też mecz z małżem obejrzała jeszcze wpadł kumpel z synkiem zatem dzieciaki dokazywały a my oglądalismy mecz, R. z tej okazji uruchomił Tv w duzym pokoju i nawet podłączył zestaw głosników :-) a mecz ciekawy i sprwiedzliwy kazdemu po równo!!!

Marcia jutro wasz wielki dzień :-) życze zatem słońca, braku wiatru, zadowolonych gości i żadnych stresów tylko uśmiechnięte buzie :-) całusy dla was serdeczne :-)

Idę spać, bo w dniu wolnym od pracy obudziłam sie o 5.15 i za nic juz nie mogłam zasnąć :eek: a teraz oczy mi sie zamykają :sorry: miłych snów

kozaczino - ja cię rozumiem.... mój synek to może jak w zerówce będzie to z kims na dłużej zostanie :)))) Wcześniej nie ma opcji :)))))))) Wystarczy, że z dziadkami zostaje jak ja w pracy jestem.... cały pozostały czas jest dla mamuni i tatunia... ahhh ta matczyna zaborczość :))))))))))))))

hej,
ją właśnie skończyłam basi pokój;) praktycznie wszystko zrobione jutro tylko muszę druga warstwe farby na krzesełka nałożyć:) no i została teraz sypialnia i salon do dokończenia ale widać już efekty;) Zastanawiam się co z tymi rzeczami z którymi nie wiadomo co zrobić?
Za Młoda bardzo tęsknię ale ona ponoc luz, czasem mówi mama i tata ale nie płacze nie szuka, cieszę się bo się nauczy na dłużej zostawać u dziadków;) Jutro do niej jadę i chyba zostanę na działce z dwa dni dla relaksu po tych całych remontach;)
Kozaczino dobrze że już widzisz koniec będziecie mieli pięknie, a kuchnia już zamówiona?
Majka witaj po czasie, my tym razem mecz jednym okiem bo robotac trzeba bylo, ale za to w czwartek na Stadion;)
ok uciekam działać, czekam na zet bo wraca z koncertu;)

Skrzat .... zazdroszczę meczyku na stadionie :) a komu będziesz kibicować??

MArciaa wyglądałaś przecudnie!!! Gratulacje i wiele szczęścia dla Was!!

Ja spać coś nie mogę echhhh

reklama
Hej

Nabawe gratulacje za obronę. Teraz przynajmniej będziesz miała więcej czasu to może jakieś spotkanie sobie zorganizujemy.

Jarzębinka, Skrzat faktycznie pomerdało mi sie z tym meczem. Byłam pewna, że jest w środę :).

My długi weekend spędziliśmy u moich rodziców. Była całe rodzinka, więc Zosia miała wszystkie ciotki wokół siebie. Nasze rodzinne grono powiększy się o kolejnego kuzyna lub kuzynkę. Ja się z tego bardzo cieszę bo dziewczyny przynajmniej będą miały towarzystwo w swoim wieku.
Dzisiaj znowu wybywamy i wrócimy po czwartkowym meczu.

Skrzat Zosia jak została kiedyś 2 dni u moich rodziców to była marudna i stęskniona za rodzicami. Podobno była zszokowana, że nikogo poza nią nie było. Ciągle się dopytywała gdzie jest mama i "majisia' no i dziwne jej się wydało, że nie ma żadnej z ciotek. Chata zawsze pełna a tym razem była cisza i nuda.

Marcia Wszystkiego dobrego na "nowej" drodze życia. "nowej" dlatego, że zaczęłaś ją już wcześniej (tak jak ja) :).
Napisz jak się wszystko udało.

Miłego tygodnia życzę

Do góry