na-tuska Widzisz to wyjatkowe dzieci bo zwykle tez warzywa i owoce to ciezki temat. Pewnie to szukanie po dzialce
sprawia im najwieksza frajde.
JULKA Zdrowka dla was.
Skrzat Na szczescie lekarz ok: osluchowo czysto,w moczu trche leukocytow wyszlo
ale stwierdzila ze to na skutek infekcji cewki kazala stosowac Clotrimazol (i jest skutek)
katar zebowy , kaszel na skutek splywania wydzieliny z nosa,
kazala dawac troche Pracetamolu, krople do noska, kaszel powinien sam minac, dzis w nocy mala bardzo kaszlala
ale ogolnie spala juz duzo lepiej.
Wlasnie jekie kolory ja choruje na zajebisty czerwony do stopek . To chyba musze zaliczyc King Cros .
W przyszlym tygodniu moze sie jakos zoraganizujemy jagmar pewnie tez bedziesz zainteresowana ?
Powodzenie a jakie mebelki w koncu wybralas ?
Tez tak mialam ze kiedys w kazda pogode moglam isc, a teraz folia jej przeszkadza.
lusi.k Faktycznie pogoda do bani byla oli tez wczoraj nie wszyla a zasnela w dzien na 3h to w
jej przypadku swiadczy o chorobie, na szczesce wieczorem nie bylo ekscesow.
Wczoraj udalo mi zrobic badania (bardzo sie ciesze ze mam to juz za soba)
ale przez ten glod i pogode czulam sie fatalnie, dopiero popoludniu
jakos doszlam do siebie.
Przyjechala siostra wiec bylo fajnie.
Dzis czeka mnie pakowanie ale obawiam sie ze moje pranie nie wyschlo w taka pogode ;(.
Co do niani to jestem teraz swiadoma ze w zupelnosci starczylaby na pol etatu bo dla mnie najwiekszym problemem jest chodzenie z mala po schodach-jestem mega zmeczona. A jak mam jej placic za caly etat
przez 8m-cy a okaze sie ze z 2 dzieci sobie nie radzi to bezsensu.
Chcialabym miec kogos pod reka na kilka h dziennie zeby nie zostac zupelnie sama, no i jak pojade do porodu to tez musze miec komu mala zostawic.
Dobra ide zaliczyc kawke bo jakos glupio znad herbatki mi sie na ekran spoglada .
sprawia im najwieksza frajde.
JULKA Zdrowka dla was.
Skrzat Na szczescie lekarz ok: osluchowo czysto,w moczu trche leukocytow wyszlo
ale stwierdzila ze to na skutek infekcji cewki kazala stosowac Clotrimazol (i jest skutek)
katar zebowy , kaszel na skutek splywania wydzieliny z nosa,
kazala dawac troche Pracetamolu, krople do noska, kaszel powinien sam minac, dzis w nocy mala bardzo kaszlala
ale ogolnie spala juz duzo lepiej.
Wlasnie jekie kolory ja choruje na zajebisty czerwony do stopek . To chyba musze zaliczyc King Cros .
W przyszlym tygodniu moze sie jakos zoraganizujemy jagmar pewnie tez bedziesz zainteresowana ?
Powodzenie a jakie mebelki w koncu wybralas ?
Tez tak mialam ze kiedys w kazda pogode moglam isc, a teraz folia jej przeszkadza.
lusi.k Faktycznie pogoda do bani byla oli tez wczoraj nie wszyla a zasnela w dzien na 3h to w
jej przypadku swiadczy o chorobie, na szczesce wieczorem nie bylo ekscesow.
Wczoraj udalo mi zrobic badania (bardzo sie ciesze ze mam to juz za soba)
ale przez ten glod i pogode czulam sie fatalnie, dopiero popoludniu
jakos doszlam do siebie.
Przyjechala siostra wiec bylo fajnie.
Dzis czeka mnie pakowanie ale obawiam sie ze moje pranie nie wyschlo w taka pogode ;(.
Co do niani to jestem teraz swiadoma ze w zupelnosci starczylaby na pol etatu bo dla mnie najwiekszym problemem jest chodzenie z mala po schodach-jestem mega zmeczona. A jak mam jej placic za caly etat
przez 8m-cy a okaze sie ze z 2 dzieci sobie nie radzi to bezsensu.
Chcialabym miec kogos pod reka na kilka h dziennie zeby nie zostac zupelnie sama, no i jak pojade do porodu to tez musze miec komu mala zostawic.
Dobra ide zaliczyc kawke bo jakos glupio znad herbatki mi sie na ekran spoglada .