Lusi czesc mój Bartus jest z kwietnia więc młodszy o 1 mc od Twojego Wojtusia z jakiego rejony Poznania jesteś? Ja jestem mamą Zbója Bartka i pracuje ale jeszcze 4 tyg pracy uffff jaka radość!!
Julcia jak tak książki a jakie masz łącze bo na chomiku dużo książek. Jak chcesz moge ci zrzucić do siebie i na płytke Ci zgram czy jak chcesz,
Natuska jak juz będziesz miała ten basen rozbity i będzie garówka na maksa to się wbijamy do Ciebie nawet przez płot
Kozaczinko dla tych bliźniaków byście musieli zmienić mieszkanie na większe
i znowu remont ?
Vivienne do wszystkiego chyba można sie przyzwyczaic mówie o okolicy zamieszkania.
Jarzembinka, Julka współczuje zakupu ksiązek i ćwieczeń do szkoły masakara sama sie wychowałam na książkach po moim bracie. Ale wydaje mi się że nie którzy nauczyciele nie chcą samych książek i zeszytów bo łatwiej ćwiczenia. Ale to temat szeroki!
krkrisz masz jeszcze tą opiekunkę?
Masakara na Euro2012 zamkneli podziemny parking czujecie jak tu będzie ja sobie chyba namiot rozbije koło pracy wezme małego ze sobą i spokój będę miała.
Dzisiaj pojechałam mamie nabić liniówke ( i zapisać żeby to była liniówka a nie sieciówka) na Sobieskiego wchodze a tam 50 a może nawet więcej ludzi i zobaczyłam znajomą 3 w kolejce do kasy i miałam fuksa załatwiła mi i nie musiałam stać w kolejce ufff. A co jest najgorsze nikt nic nie wie o tych biletach o co w nich chodzi.
A ja w sobote do pracy :-(