Ddziewczyny! - dziękuję za rady dotyczące ciemieniuchy, chyba się skuszę na tę oliwę spirytusową, pogadam z lekarzem co on o tym myśli, bo mały wygląda jakby miał lupież, a o strupkach nie wspomnę :/ Na czółku mu się zrobiły dwa takie placki suche, leciutko zażółcone - czy to objaw azs???????? Tak mi się niestety wydaje, kurczę a kasy i tak sporo wydajemy na emoilum, kraem, płyn do kąpieli itd.... :/
firanka - Mąż ma wirusa jakiegoś, zatoki, katar itp.
Proszę Boga zeby młody się nie zaraził, bo już jak miał 3,5 m-ca brał antybiotyk i potem grzyba dostał (pleśniawki), nike chcę go znowu faszerować, a nasz pediatra lubi z grubej rury strzelić....
Oko zaczęło mu łzawić i jest lekko opuchnięte jak jest zmęczony i do spania, bo drzemce jest ok, co to może być??? Dziwne rzeczy.... Zazdroszczę wam tych pogaduszek, ja dzisiaj z młodym odwiedziłam bratową w ciąży i trochę pogadałyśmy, brakuje mi kontaktów interpersonalych
)))) Przeprawszam,że nieosobiście piszę, ale z młodym się umeczyłam przy zasypianiu bo plakał jak nie wiem, a wczoraj jak anioł padł od razu... chyba dziąsła znowu nas nawiedzają :/ Miłego wieczoru dziewczyny!
))))
firanka - Mąż ma wirusa jakiegoś, zatoki, katar itp.
Proszę Boga zeby młody się nie zaraził, bo już jak miał 3,5 m-ca brał antybiotyk i potem grzyba dostał (pleśniawki), nike chcę go znowu faszerować, a nasz pediatra lubi z grubej rury strzelić....
Oko zaczęło mu łzawić i jest lekko opuchnięte jak jest zmęczony i do spania, bo drzemce jest ok, co to może być??? Dziwne rzeczy.... Zazdroszczę wam tych pogaduszek, ja dzisiaj z młodym odwiedziłam bratową w ciąży i trochę pogadałyśmy, brakuje mi kontaktów interpersonalych
Ostatnia edycja: