reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej,
właśnie - Rogalowa i Firanka - dajcie znac czy któraś z Was będzie to od razu Wam damy co mamy, ok? Ja też polecę po spożywcze, bo w domu nic nie mam dla nich, a do piwnicy samodzielnie się nie wybiorę ;) ale w przyszłym tygodniu pogonię tam męża :)
zapomniałam zasłonić rolety ii Sebastian wstał o 7:30 :/

Będę przed 15...

reklama
Rogalowa a myślisz, że my chodzimy na teatrzyk z dziećmi ;p połowa z nich nie kuma, że coś się na scenie dzieje :). Może te starsze Jarzębinki i Lilou ale moja kręci bączki na środku a reszta kręci się przy mamie. Równie dobrze mogłybyśmy spotkać się na placu zabaw albo w macdonaldzie. Za to my możemy sobie pogadać.

Mój połowę ogląda a połowę jest daleko od teatrzyku :D kurczę na pewno będę przed 15 ale nie wiem czy zostanę bo zapomniałam o pracy męża, jutro musi oddać, a jeszcze brakuje wstępu i zakończenia, a to miało być moje zadanie :/

Rogalowa a myślisz, że my chodzimy na teatrzyk z dziećmi ;p połowa z nich nie kuma, że coś się na scenie dzieje :). Może te starsze Jarzębinki i Lilou ale moja kręci bączki na środku a reszta kręci się przy mamie. Równie dobrze mogłybyśmy spotkać się na placu zabaw albo w macdonaldzie. Za to my możemy sobie pogadać.

No podejrzewam że mamuśki to stoją z boku i plotkują. Raz byłam tam z Majką (siostra tam chodzi ze swoją córką) i nam o tym powiedziała. Następnym razem będę to pogadamy teraz będziemy mykać po córci bo jest u cioci. I przyjadę tylko po wasze podarunki dla Zbyszkowej rodzinki...
Ale miło będzie Was poznać.Pozdrawiam

Dziewczyny na teatrzyku było super ;-), bardzo miło było Was poznać. Nici cały czas mi mówiła o swojej nowej "przyjaciółce",zdaje się córeczce Jagmar:tak: My dopiero wróciłyśmy do domku,bo jeszcze wparowałam do tesco na zakupy po środki czystości,promocja silanu była : koncentrat 3 l. za 18,99 więc skusiłam się,mimo że zawsze byliśmy wierni lenorowi...

reklama
firanka Ja o niej slyszalam na odziale podobno skorupy bierze ;), tylko koniecznie zrob kompres
i wyczesz potem.Ja dzieki malej odkrylam ze plyn do plukania nie jest taki niezbedny ;).
Jakos na tetrzyk nie dalam rady przepraszam.

Do góry