reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ishi u nas jest przegięcie w drugą stronę bo Zosia mięsko je chętnie ale za to warzywa muszę jej przemycać w sosach. Na szczęście uwielbia kaszę i mogę jej właśnie sosy warzywne do niej robić. No i cielęcinka zrobiła furorę.

Tygranka powodzenia z trzylatką, chyba nie będzie aż tak źle. Ja się boje dzieci, które jeszcze do przedszkola nie chodzą a reszta to pikuś.

reklama
Dziewczyny a czy ktoras z Was chcialaby pomoc Panu Zbyszkowi (temu z linka ktory wrzocila Firanka)? Bo jesli tak to moze wyslemy wspolnie jakas mala paczuszke?

Skrzat Basiunia jest kochana ale mi się wydaje że każde dziecko przy matce (a przynajmniej wiekszość dzieci)pokazuje różki, mój tez przy mnie inaczej się zachowuje a inaczej przy babci. Basi może zaczyna się etap buntu dwulatka
Gratulacja bez słodyczy

Jarzebinko no i tak jak mówiłam do 20 byłam bo dzieci miały zadania w każdej sali do zrobienia i było ich troche, ja odpadam ze spiningu.

kozaczino - powodzenia ino żeby szybko ten remont przeszedł i będze dobrze

Nabawe - ale fajnie z tym snem ;)

Krkrisz - ja to w ogole nie moge siedziec przy kompie jak mały siedzi na dywanie w pokoju bo zaraz rzuca wszystko i idzie do mnie bo on chce do kompa i zaraz wszystko.

Jagmar my jak narazie odpadamy z teatrzyku bo możliwe że pojedziemy do Garwolina na imieniny Kazimierza ;) ale to się okaże w piatek

Tygrynka
- po ketanolu spać się chce

Ja tam nie kupuje na razie żadnych ciuchów bo chyba mam za dużo przeżyje z tym co mam.
Ja dzisiaj na drzwiach otwartych spotkałam kumpele z podstawówki jej syn będzie chodził do 1 klasy do nas jak sie dostanie bo ja nie wiem jak tam wygląda z naborem ale drzwi otwarte sie udały u dzieciom się bardzo podobało.

Hej dziewczyny! ufff nadrobiłam caaały dzień postów :)))) Wróciłam właśnie z zumby i jestem naładowana energią (i mam nadzieję odładowana tłuszczykiem :)).... Będe chodzić 2x w tygodniu i brzuszki sobie robić, czasu coraz mniej do powrotu do pracy, a ja ledwmo w co się mieszczę :))) mam ze trzy zestawy i koniec :)))) Młody trochę płakał za mamunią, ale było lepiej niż ostatnio (godzina wycia), więc mam nadzieję, ze nasz sprytny plan kąpieli i usypiania przed moim wyjściem przyniesie efekty :)))) Trzeba chyba odiwedzić jakiś porządny lumpeks i coś na wielki zad kupić :))) Przejściowego oczywiście :))) Ok, idę zobaczyć jak tam "nasi" radzą sobei z pięknym Christiano :))))))))))))))))

jagmar, tygrynka - kolory "wiosny" typu: zielony, żółty, pomarańcz zawsze podobały mi się u kogos, natomiast ja? nieeeee... :))))) Lubie chyba najbardziej pastele, niebieski, brudny róż, ostatnio znowu brąz no i standard czarny :))))

tygrynka - współczuję bólu :(((( Wiem coś o tym, ale ketonal to samo zło!!!! Jak mnie zęby nawalały i to brałam to żołądek sobie rzowaliłam!!! Wiem, ze szybko i skutecznie działa, ale znajomy farmaceuta mówił, ze to dziury w zoladku robi (tobie pewnie nie zaszkodzi, skoro nie bierzesz często), ale generalnia jest bardzo silny! jak brałam to też byłam jakby otumaniona....

jarzebinka - przed zajściem w ciążę chodziłam regularnie na spinning, ale taki hardcorowy, u laski, która mogłaby chyba maltę obiec ze trzy razy pod rząd bez zadyszki :)))) Rewelacja, miałam do tego dietę i byłam w rozm. 38 :)))) Ale teraz po nic nie robieniu zumba wystarcza:)))) Na spinningu bym chyba do domu nie dotarła :)))

kozaczino - gratulacje!!!!!!!!!!!!! Super jest to uczucie, kiedy dopieszczasz swoje mieszkanko :))) Zdrówka dla małej... :)) W sumie, to ja bym też coś chętnie zmieniła w domu (szybko się nudzę :D)... no i dom z krwi i kości mi się marzy :))) Mąż powiedział, ze za siedem lat to czekam :)))

skrzat - jeżeli mięśnie bolą, to znaczy, ze dobrze i efektywnie ćwiczysz :)))) Oby tak dalej :)))

na-tuska - ale mi smaku narobiłaś!!! Chyba w piątek zrobię taką zapiekankę :)))) Mniaaammm!!! na mleku sojowym też pewnie wyjdzie :))))

karola2109 - na 4 dyszki rurki??? wow, chyba trzeba będzie po wypłacie pojechać i zobaczyć czy są rozmiary 40-42 :)))))

O jakim teatrzyku wy piszecie? bo ja nie w temacie a moze tez bym sie przeszla :):):)
ja jutro do H&M pojde zobaczyc te rurki, cena jest spoko wiec nawet jak by byly na jakis czas to moga byc
material widzialam ze taki bedzie czepialny :)
Ishi a kiedy kupowalas? bo jak dzis bylam to nie bylo czarnych. a moze w tym co ja bylam to nie mieli

wrocilam od masazysty- masakra jak mnie boli teraz bardziej niz jak do niego poszlam- zawsze tam mam, ale rano juz powinno byc ok

zaraz spac sie kladziemy chociaz mam tyle pracy!!!
jutro inwentura w pracy mam nadzieje ze pracownicy odwala robote za mnie ;p ale jestem swinia nie ;p

Majka wlasnie sa wieksze rozmiary podobno do 46 :)
ja tez z tych wiekszych jestem ;p

MajkaK fajnie się czyta Twoje posty, takie naładowane pozytywną energią :)) ketonal brałam kiedyś po operacji ale byłam otumaniona samym faktem zabiegu więc nie wiem czy ketonal coś się do tego dokładał ;) ogólnie staram sie zawsze jak najdłużej ciągnąć bez tabletek, ale niestety od pół roku raz w miesiącu umieram i nie ma ze mnie żadnego pożytku, co mnie przeraża, bo co jakbym do pracy chodziła?? nawet ibuprom przestał działać, ale myślę, ze czas to zbadać :/ o rurkach Skrzat pisała że są jakieś wysokie rozmiary więc pewnie coś sobie wybierzesz, ale teraz myślę o tym co napisała Ishi, że obłażą, a ja nienawidzę obłążacych ciuchów :D z kolorami mam tak samo, najbardziej podobają mi się u kogoś, ale już tak mi się wiosny chce że chyba sprawię sobie osobiste słoneczko w postaci żółtego ciucha :D

Edit: Karola teatrzyki są w soboty o 15 w BRW :) a powiedz gdzie chodzisz na masaż i ile płacisz? męża musiałabym wysłać bo mu też plecy wysiadają..

Karola ja z miesiąc temu kupowałam.
To może to już jakieś nowe są ?
Przyjrzę im się w sobotę ;-)

an fajnie, że się dzień otwarty udał.
Szkoda, że nie udało nam się dotrzeć, ale J. o 17.30 na fotel u dentysty siadł :tak:

reklama
Do góry