reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ulala ale fajny sen Koza :D a ścigać to będziemy Cię my, żebyś nam tę kasę pożyczyła :p niech się spełni! oj pamiętam tę papierkologię z zakupem mieszkania, Wy macie jeszcze dodatkowe papiery ze sprzedaży to juz w ogóle kupa roboty... powodzenia w ogarnianiu! i udanej zabawy w sobotę :) i zdrówka dla Luli! i..to chyba wszystko :D

reklama
bardzo dobry pomysł z urodzinkami bb :D ale czemu luty 2013??
bo Oliwka i Jasiu już są po urodzinowych imprezkach.... więc kolejne dopiero w przyszłym roku.... :tak: ewentualnie z kimś mogę wyprawić w okolicach września dla młodszej pociechy... :tak: poprawy samopoczucia......

Kozaczino, ale najwieksza robota już za Wami, czyli przeprowadzka, jeszcze remoncik i będzie z górki..... :tak: zdrówka dla Luli....

Skrzat i zdrówka dla Basieńki, oby to tylko ząbki.... :tak: a jak masz jutro wolne popołudnie możesz zajśc do mnie, Jagmar też się wyciągnie na spacerek i możemy się spotkać na herbatce...jak będzie ładna pogoda M nie będzie (ma fuchę) więc zapraszam.... :-D

ja teatrzyk też mam w planie na sobote,jeszcze nie wiem czy a M czy sama,ale plan jest.... :tak:

tygrynka ryz gotowałam normlanie a na koniec polałam smietaną dołam kwałaczki masła i posypałam posypką czekoladową :) pachnie w domu jak nie wiem :-D dobra juz nie bede maltretowac :-D

Kozaczino no to pocztaek snu elegancki, z tym sciagniem moze srednio, ale ogolnie własny biznes jak najbardziej :tak: nie ma jakiegos lekarza w zastepstwie?

młodzi dalej spia, a ja zaraz przyrosne do kanapy :-D taki nygus smierdus ze brak słów :sorry:

Jarzębinka spoko loko my jesteśmy chętne na spacerki o ile humorki dopiszą moim grzecznym dzieciom. Zosia dzisiaj urządziła istny armagedon. Płakała i wrzeszczała przez ponad 2h aż dziwne, ze żaden sąsiad nie przyszedł ze skargą. Obstawiam zmęczenie po wczorajszym wypadzie do babci i późnym powrocie do domu albo zęby bo idą 4 na raz. To by było jej pierwsze zębowe marudzenie. No tak ale dzieci z bolącymi zębami raczej mają słaby apetyt a ona zajada się mięskiem więc to chyba jednak zmęczenie. Zaraz pójdę na spacerek i może zaśnie bo dzisiaj bez drzemki się nie obejdzie.

Jarzebinka no jak będzie ładna pogoda i Basi katar w nic się nie rozwinie to jutro chętnie;) Wczęśniej może w takim razie pojadę do babci, to daj znać o której, a mąż mnie po pracy zabierze;P
My dzisiaj z Basią poszłyśmy na plac zabaw powrót do domu zakończył się histerią, ale nie ustąpiłam, pewnie cała ulica widziała jak młoda wyła;/ Ale trudno:( Żal mi jej strasznie było, ale widzę że testuje mnie coraz bardziej i chce stawiać na swoim a na to jen pozwolic nie mogę!
Oki zmykam na mój ryż z jabłkiem i cynamonem, ale bez śmietany bo dieta:)

Ostatnia edycja:
Uwielbiam ryz z jablkami! Ja gotuje ryz na mleku-mniam! Tez bym zjadla ale juz po obiedzie jestem i nie chce mi sie robic:-p A moje postanowienie nie jedzenia slodyczy do swiat umarlo jak pojechalam do babci i zobaczylam stół zastawiony wszystkim co bardzo lubie... Tak wiec wytrzymalam bez slodkiego az 3 dni:-D

Drogie Poznanianki jakiś czas temu pisałam do Was z prośbą o udzielenie pomocy pewnej rodzinie z Murowanej Gośliny. Ponawiam prośbę,za namową Tygrynki podałam namiary na redakcję i tam zostały wysłane stosowne dokumenty. Proszę o zapoznanie się z tym wątkiem,bo wiem,że w serduszkach Poznanianek jest mnóstwo dobroci i pokazałyście już nie raz,że chcecie pomagać : https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/prosimy-o-pomoc-57135/

witam was :)

ale mam ostatnio dni... masakra. zwichnelam reke w nadgarstku i od 2 dni mam mega mdlosci brzuch mnie boli nic nie moge jesc ;/ zastanawiam sie nawet czy to nie... ciaza.Jutro sie chyba przetestuje.

Jagmar jak czesto bywasz w King Crossie to zapraszam do restauracji Globe :) na kawke albo herbatke.
Ja tam pracuje.

a wogole zapraszam kto bedzie mial ochote.
Dzis wskoczylam doslownie na moment z Jula do pracy a skonczylo sie na godzinie spedzonej na placyku zabaw przy lodziarni Grycan- ustawili tam zjezdzalnie i taki maly placyk i Julia nie chciala odpuscic zabawy.

widzialam dzis w H&M rurki niebieskie, czerwone i bezowe za 39,90 chyba sama sobie kupie!!!

JaK kto bedzie mial ochote na spotkanko to pisac bo moje zycie BabyBoomowe upada :D

Karola a może dopadł Cię jeszcze nasz niedawny wirus?? zdrówka!
ja też będę miała ryż bez smietany bo.. mąż nie kupił śmietany :D na szczęście o cynamonie pamiętał, a o to najbardziej mi chodziło :D
moi byli 2 godziny na dworze, obskoczyli 2 place zabaw, a ja sobie pospałam :)

reklama
Karola my też byliśmy dzisiaj na tym placyku zabaw koło lodów. Mała wmontowała się w tą zjeżdżalnię ryłkiem i krewka się polała, był płacz ale na szczęście krótki. A ta kawiarnia Globe to w którym miejscu jest? Koło tego placu zabaw?

Do góry