reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej!

Skrzat ja tez probuje do wielkanocy bez slodyczy jesc, zobaczymy czy dam rade, ale szczerze to jakos watpie. Chociaz juz wczoraj myslalam ze chipsy to nie slodycze, nie? Zawsze jakies pocieszenie:-p

Krklisz ja daje jedna krople tego devikapu

Tygrynko mi pediatra mowila zeby dawac devikap do 1 urodzin a pozniej juz nie trzeba

Natuska faszeruj Emilke marchewka i oby jej minelo!

I tyle zapamietalam;)

reklama
NabAwe Nie do stylisty wizenrunku ubraniowo-makijazowego.

na-yuska Oj bidulka podr dla niej.

kozaczunio Powodzenia to jest mnostwo roboty jeszcze z dzieckiem to zawsze gorzej.

Tygrynka Dzieki zobaczymy co mi doradzi bo tam jedziesz ze swoimi ciuchami i on ci doradza co jest dobre a co nie,
i co z czy laczac czego unikac zobaczymy, zawsze chcialam sporobowac czegos takiego.
Ja tez tak miala z brzuchem wczoraj byla leznicza cola ;). Chyba jeszcze zadzwonie do lekarza czy malej czegos
w tym stylu nie zafundowac, ale wlasnie sie dowiedzialam ze znow nam sie lekarz rodzinny zmienil.

lilou Zobacze co wyjdzie z tego spotkania.

jagmar Zobaczymy w koncu nie trzeba odrazu calej nowej szafy nabyc, moze uda sie cos zrobic z tego co mam,
a do pracy narazie nie chodze wiec nie ma co szalec ;).,
Tak zgadza sie to nie wszystkim sluzy, ale pociesz sie zawsze mozna wyjac ja na 100 procent bym sie na ta metode
nie zdecydowala, poczekaj jeszcze troche przyzwyczajenie tez zrobi swoje.
Tak sie je kocha ale potrafi do pasji doprowadzic, ale nic nie pozostaje jak zacisnac zeby i przeczekac,
trzymam za ciebie kciuki. U nas z laptopem tez juz tak bywa czasem trudno cos napisac :).
Milej imprezy.

Ania23 Aha czyli tez nie za duzo.

jarzebinka A ty mieszkasz na Grunwaldzie dobrze pamietam ?

Jarzębinka a tak ok 12 jakbyśmy na chwilkę wpadli? oo 3 marca to ja też się wybiorę, pewnie fajny teatrzyk będzie :)
Natuśka nieee nie myj dzisiaj okien bo ja jutro na spacer chcę iść!! :p i jak się Emi czuje?
Koza zdrówka dla Was i powodzenia z przeprowadzką! jakbyś miała jakieś zbędne rzeczy do oddania fundacji to daj znać to przechwycimy po drodze :p
Jagmar wychodź szybko z kryzysu ale już! przy mirenie chyba tak bywa, moja mama parę dni źle się czuła, teraz już nawet o tym nie pamięta ;) będzie dobrze!
Krklisz super, też zawsze chciałam do takiej stylistki ale nigdy nie mogłam się zdecydować :D a Ty swoją gdzie znalazłaś? masz jakiś link do niej? a tę Meluzynę to ja pierwszy raz słysze :D

u nas chyba też się jakiś kryzys czy bunt z młodym zaczyna, moje grzeczne dziecko chyba przestaje być takie :/ wczoraj pierwszy raz podniósł na mnie łapkę jak mu zwróciłam uwagę :((( nigdy nas nie bił (no poza tym jak był maluszkiem i te łapki mu latały jeszcze jak chciały a nie gdzie głowa chciała;)), więc jest mi strasznie przykro :((( do tego znowu wcześnie wstał (w środę o 5, wczoraj o 7, dzisiaj o 6 :/) i nie chce drzemki więc co chwilę jest marud wielki :/

edit: Lilou a mi się dopiero po chwili spodobał ten wózek, w pierwszym momencie nie :p ale najważniejsze by się Tobie podobał, a Stasiu żeby miał wygodnie :)

edit2: jaaa właśnie mi padł :D w dwie sekundy, ledwo pampersa zdążyłam zmienić :D ale rzuciłam zużytym (mamy te majteczki pampersa) i.. zrobiłam sobie sprzatanie bo się rozprysł ten żel ze środka, siet :/

Ostatnia edycja:
ja już po zakupach, trochę poszalałam kupiłam sobie wiosenne balerinki, i pasek , prezent dla taty, kosmetyki:-)
Przy kasie PiP Staś wyspał paczkę paluszków, ja dostałam ataku kaszlu generalnie patrzyli na mnie nie za ciekawe:zawstydzona/y:
No ale cóż:-p wracając wleciałam do lekarki, żeby mnie osłuchała.. mam antybiotyk:( tylko kurcze zapomniałam wspomnieć ( byłam ze Stasiem na rękach) że jestem uczulona na penicylinę, i teraz muszę kombinować żeby wymienić receptę:/

Tygrynka bunt minie... oby szybko!Staś też wcześnie wstaje, no ale też wcześnie chodzi spać także nie będę narzekać:-p

natuska
:-D:-D:-Dmeduza na szybie? dobreee:p

krklisz i jak było?

jagmar dlaczego mirena akurat?

to tyle bo Stas mega zmęczony:/

Zdrówka Lilou!!
Seba pospał.. uwaga! 2,5godziny!! ostatnio tyle spał..hmmm... rok temu?? nadrobiłam zaległości filmowe i mailowe, ale ciekawe o której teraz zaśnie :/ ale od razu inny chłopak, chyba musiał odespać te dni i mam nadzieję, że stąd ten marud :D
jeszcze do 23 jestem sama z młodym... nie lubię :D

Hej melduję się:)
Ja od rana sprzątałam, potem koleżanki:) Oczywiście z porządku nic już prawie nie zostało, a była w sumie tylko 2 dzieci:p ale ciasteczka francuskie robią swoje! Teraz coś mnie brzuch boli:( Basia dzisiaj rano zrobilam mega luźną kupkę, ale jedną, musiałam ją rano kąpać;/ teraz mam chwilę, bo zet kąpie Basię, ale ona już od 1h ma takiego maruda ze nie wyrabiam, jest zmeczona jednak wstaje o 7 a drzemek niet!
Lilou niefajnie, że ten antybiotyk:( Zdrówka życzę!
Jagmar lepszego samopoczucia obys się przyzwyczaiła i by nie było trzeba wyjmować!
Na-tuska meduzy meduzy:p Dobrze ze puki co tylko meduzy widzisz:D:-D A tak na serio to na szczęście, tylko deszczu nie chcemy:)
Krkisz fajnie z tym stylistą, ale szkoda, że oni nie przychodzą do domu, by ciuchów wozić nie trzeba;P Ja w pon do fryzjera mojego, po roku wracam, mam nadzieję że zrobi coś fajnego:)
Ania23 no chipsy gorsze niż słodycze;P Ja dzis byłam dzielna, przyjaciółka babkę upiekła, ja francuskie ciastka, ale dałam radę, zrobiłam sałatkę owocową i było git:D też była słodziutka:p
NabAwe to ja chciałam też robić a6w;) więc możemy zacząć razem, Tygrynka a o co chodzi z tymi ćwiczeniami chodakowskiej (ja pierwsze slysze), wpisalam ja na fb, ale tam same zyczenia urodzinowe dla niej:p ona ma jakies zestawy cwiczen???
Kozaczino to zdrówka dla R i oby Majka się nie rozłożyła! Ale już niedługo będziecie się szukać po nowym mieszkanku:)

Skrzat tam jest opisane MOJ PROGRAM-WASZE EFEKTY :) TUTAJ ZNAJDZIECIE MOJ PROGRAM!!!! | Facebook a na jej profilu są w albumie zdjęcia tych ćwiczęń co są opisane w wydarzeniu i zdjęcia przed i po dziewczyn które to ćwiczyły.. aż nie chciało mi się wierzyć, ale kumpela mówiła, że jej kumpele faktycznie tak pochudły, więc może warto?? w poniedziałek zaczynamy, przyłącz się!

reklama
Tygrynka no napaliłam się, ale kurcze jakos nie doknca wiem jak te cwiczenia wzmaciające robić, bo opisy pod zjdeciami sa so so;/ moglaby ciut lepiej to opisac, ale moze jakos sie uda z wlasna inwencja;P

Do góry