reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Lilou doczytałam o co pytałaś, bo mi uciekło:D Ja też nie mam nic przeciwko!
Tygrynka jak autobusy pojada planwowo to punkt 14 powinnam byc na przystanku pod Lipami:) Chyba że mam być później, bo następny jest u ciebie 14:12 a mi obojetnie:D no jeszcze pozniej tez moge byc:p

Ostatnia edycja:
Dzięki:-) Tylko P mnie straszy że bardzo ślisko:baffled:

Stasia położyłam teraz, i potem mam nadzieje że w samochodzie uśnie. ja bym była w takim razie około 14.

To zabieram się za piątkowe porządki.bo córka mi przypomniała:

O: Mami czy dziś nie jest piątek?
ja: jest
O: To co Ty robisz?
Ja:czytam:p
O: a nie powinnaś przypadkiem sprzątać???:szok:

Witam ponownie:)

Dzięki za otwartość dziewczyny:)

Moje dane personalne znacie:p Rejestrowałam sie przez FB nie wiedzac że nie można zmienić nicku potem, i zostałam już przy tym.
Ja mieszkam pod Poznaniem, a nawet pod Swarzedzem na Os. Izabelin-Kruszewnia, jakieś 15 km od centrum.
Mam 23 lata- rocznikowo nawet 24 :p Jestem mężatką od 1,5 roku, a mój ślubny jest żołnierzem zawodowym i pracuje w jednostce na ul. Wojska Pl. Ja do czasu ciąży pracowałam na infolinii Play w Arvato Bertelsman na ul. Głogowskiej. Obecnie pracuję zajmując się domem. Weekendowo studiuję ostatni rok administracji.
I co najważniejsze!
Od 3,5 m-ca jestem mamą malutkiej Emilki, mojej najkochańszej upragnionej córeczki. Z Jagmar piszę na wątku "październikówek" i tak za nią jakoś mnie tutaj pociągnęło, bo fajnie też poznać mamuśki z okolic!

Witam was wszystkie i teraz też fajnie by było czegoś się o was dowiedzieć, ale pewnie musiałabym przelecieć cały wątek, a to jednak ponad 2 tysie stron... może w praniu wyłapie to i tamto o Was:)

fajnie że każda ma suwaczki to przynajmniej wiem jakie macie pociechy:D

Ania23 wstydziochu w końcu wyszłaś z krzaków :D dzisiaj spotkanie u nas, wpadniesz?
Skrzat to bądź 14:12 to poczekamy do 14:30 na Natuśkę i razem po pizzę pójdziemy co?
ok z tym wątkiem to było takie natchnienie nocne, ale zostajemy przy tym :))
Jarzębinko mam nadzieję że wszystko będzie ok i do nas dojedziecie!
Natuśka pocieszyłaś mnie :D piachu to raczej nie będzie, najwyżej śnieg :D

reklama
Ania a tak się zastanawiałam ostatnio czemu nie piszesz..pisz pisz jak najwięcej:-)

Ewa ja się jeszcze nie witałam:-)

A teraz wracam do sprzątania, żeby sie wyrobić.Stasiu poprzestawiany nadal śpi już 2 godziny, coś czuję że uśnie w powrotnej od Tygrynki, i potem będzie grandził do północy:baffled:

Jarzębinko daj znać czy jedziesz, bo od tego zależy czy będę brać Oli;-)

Do góry