reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

MamaGabi - dziękuję, ale mi się miło zrobiło :) kochana jesteś, mi też Was brakuje !!!!

dobra, dobra, ale MamaGabi już nie napisała, że ja pierwsza wczoraj powiedziałam, że dawno Poziomki nie było :-p ale fakt, że odpowiedziała, że pewnie zabiegana, nie ma czasu... A nie dasz rady jutro chociaż na chwilkę wpaść??

i jutro bede :)a teraz pyt.podchwytliwe gdzie jest mykonos?? :-D

dokładnie, plac Wolności, centralnie za Emipkiem obok BZWBK... fajnie, że będziesz, w końcu!

Ajentka oo ja poproszę balsamy!!! uwielbiam balsamy :-D też mam folder z Jupiku :p podobało mi się tam bardzo, bardzo się cieszę, że Tobie też :tak: a Marcel z kuchnią wymiata :-D

Seba dopiero padł, coś sobie pokaszlał, mam nadzieję, że nic go nie bierze :baffled: już nie mam pojęcia co z tym jego katarem, jak miał tydzień temu to jak siedział w domu to mu zanikał, jak tylko wychodziliśmy to znowu miał silniejszy, a teraz to obojętne czy siedzimy w domu czy jesteśmy na dworze - cieknie mu z nosa tak samo :no: już jestem cała zielona o co tutaj chodzi, chyba w końcu się wybierzemy do lekarza mimo że innych objawów brak...

reklama
melduje sie:-)
bede juterko na zarełku:zawstydzona/y::rofl2:

padam na...krzyz i mordkę. Dalam czadu dzis. Oj oj :-p kupilam w ikei ozdoby swiateczne sa super !

witam nowa mame znowu hektar ode mnie:)
poziomka zagladaj czesciej jak moje foteczki?:p
co do kulek to ja tylko reflektuje na Zamenhoffa na razie. Ten w pasazu Rondo. Nie jest jakis wielki wypasiony ale zamek dmuchany jest kulki sa domek i bujaki tez takze mlody sie nie nudzi...

jeny ide spaciu :dry:

oo dzięki Natuśka, spróbuję!
Marciaa a co kupiłaś? mi się strasznie podobają lampki na okno, Mikołaj z szufladkami na adwentowy kalendarz i wielkie torby na prezenty, w sumie nic więcej nie miałam czasu zobaczyć :D
zmykam na seriale :D

witam i ja :-/ pora jak na mnie masakra ale niestety Ritka się mi rozchorowała :-( ma wysoką temperaturę i straszny kaszel :-( dobrze że mam dziś wolne....

na-tuska Ty nadal chcesz te kulki??
lilou wezmę większość tych ciuszków ale 31 października tak mój ma wypłatę :-) jeśli są nadal aktualne

ogólnie byłam u okulisty bo mi się wzrok popsuł i wybrałam sobie okulary za 900 zł :szok: takie mi się podobają ale niestety chyba z rok będę na nie zbierać :crazy:

Marciaa w ikei już są ozdoby świąteczne??

he jdziewuszki:)
my juz od 6 nie simy,mala zalapala katar i dupa cala noc prawie nie spalam bosie co chwila budzila. masakra....jak ja nie lubie kataru u niej,dobrze ze wczoraj zalapalismy sie na szczepienie,no i wczoraj bylo dobrze doiero w nocy sie zaczela,postawilam jej garnek z inhalkacja ale dzisiaj chyba jade o nawilzacz,odobno w raktikerze sa za 80 zl znajomi kupili i nawet calkiem calkiem fajny:)

Poziomka fajnie ze Weronice w zlobku sie podoba:)a ty w pracy juz zlapalas rytm:)
Green ja mieszkam na strzeszynie.

cos mi tu smierdzi.... ide Gabie zmienic pieluszke, ubrac ja z pizamki, wysmarowac mascia i dac lekarstwa jakies.

Rikapa zdrowka dla Ritki a co do okularow to przejdz sie po optykach napewno jeszcze cos znajdziesz

witam sie

Tygrynka sa butelki fajne z wzorkami, stojaki na bombki i do tego rozne ozdobki papierowe, jakies swiecidelka, papiery, pudelka rozne :)

rikapa jakby co to w m1 do loxxa mam znizke na okulary tez sie badalam ostatnio ale bez zmian na razie :) czekam tylko na soczewki probne bo mam astygmatyzm:crazy: zdroweczka dla Ritki idziesz w tkaim razie do greckiej?

ej no wracajcie już żeby mnie zdołować mówiąc jak było fajnie :D i założę się że Jarzębinkowy zuch nie dotarł na zbiórkę :D

nie było szans, o 17.45 to dopiero wchodziłyśmy na plac zabaw, ale wiedział o tym jadąc więc wszystko było pod kontrola..... :tak:

Jarzębinka dziękuję dziękuję za transport i za odwiezienie pod sam domek:) Polecam się na przyszłość:-D

nie ma sprawy...a dziś jedziemy jednak tramwajem :tak: tylko musimy się zgadać, aby pojechac razem.....

i kto jeszcze idzie?

ja też, ja też.....

Moja mama wymyslila cos na lezenie malej w wozku, Klade ja na boczku;-) To nie to samo co jak lezala na brzuchu (bo wtedy po prostu sobie spala tak dlugo jak dlugo trzeslo w wozku) ale wczoraj bylam na spacerze1,5h i dopiero potem sie rozwrzeszczala:-)

najważniejsze, ze znalazł sie sposób na spacerowanie..... :tak:

niestety Ritka się mi rozchorowała :-( ma wysoką temperaturę i straszny kaszel :-(

zdrówka dla Małej :tak:

Psota, zdrówka także dla Twojego Smyka, aTy gdzie mieszkasz..... ;-)

Green witam i ciebie..... :tak:

jeżeli chodzi o kulki to było super i woole, ale następnym razem umawiamy się na 16.00 bo wtedy mamy 2 h na zabawe i o przyzwoitej godzinie jedziemy do domku, bo wczoraj jednak troszkę za późno weszłyśmy a jeszcze by się dzieciaki pobawiły.... :tak:

reklama
hej kochane :-)
ja dzisiaj i jutro w domku z małą na opiece jestem :-) już czuje się dobrze troche jeszcze pokasłuje ale ogólnie chatę roznosi ;-)
Witam się z nową mamą Green :-)
Ja dzisiaj też postaram sie dołączyć do was :-) Tygrynka jak jedziesz ??
Marciaa czy nadal jesteś chusta zainteresowana?? to wezmę :-)
Rikapa buziaki dla Rity niech szybko do zdrowia wraca :-) a okulary w niezłej cenie wybrałaś ale ja się nie dziwię mi też się podobają zawsze te drogie oprawki ;-)
An co z tym miodem bo nie doczytałam ?? z własnej pasieki za ile ?? bo ja chetna jestem :-D
oki zbieram się bo idziemy do lekarza a ja jeszcze w piżamie

Do góry