reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć dziewczyny!!!

Wreszcie odzyskałam modem :-) okropne 3 tyg, jednak mocne uzależnienie od bb :tak:
Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem, szkoda tylko że taka pogoda kiepska była. P wziął Oliwkę na rowerek wodny, i dobrze się bawili. Ech no może w przyszły weekend będzie ładnie, to pojedziemy na 3 dni.

Staś się dziś obudził o 6 :szok:no ale ładnie się zajmował sobą, bawił się w łóżeczku, potem wstała Oliwka, która ma bardzo silny instynkt macierzyński (serio aż zaczynam się martwić :-D). ona tak ładnie się nim zajmuje, on leży w leżaczku a ona do niego guga (jednym okiem oglądając bajki;-)) i tak 1,5 godziny potrafi. Ale mi jej będzie brakowało jak pójdzie do przedszkola...

Martwię się bo znalazłam na jej piersi guzka, tylko w jednej. Lekarki nie ma wraca w czwartek. To tak jak zmiany hormonalne ( nawet mi do głowy przyszło że to przez to że ona takie silne uczucia do Stasia ma), ale boję się że to coś gorszego...

Marcia uuu ale szkoda auta:/ rowerzysty też.. wszystko ok z nim?

ajanetka ale mieliście przejścia, dobrze że z Marcelkiem już ok.

amandea na następny raz (tfu tfu żeby nie było) pamiętaj o kapuście na piersi.kładziesz rozbite liście. Sprawdzone! zrób lepiej te badania.wiesz po ciąży to organizm wykończony jest i różne świństwa się mogą przyplątać.

an ale Bartuś rośnie! super zdjęcia:) fajny wypoczynek mieliście:)

Filona sto lat dla Filipka!!!! dużo uśmiechu, zdrówka i aby był szczęśliwy i poznał wielu fajnych kolegów w przedszkolu!!!

Mi.Pi ja właśnie w piątek wybieram do endokrynologa, niestety niesprawdzonego, mam nadzieje że będzie ok. A ty gdzie chodzisz?

reklama
hej hej u mnie ok
lilou no to smigaj na mommografię.
an świetne widoki co to za jeziorko?
amandaee oj współczuję ale nie wiem nawet co się stosuje na zapalenie oprócz właśnie liści kapusty.
skrzat wy to co chwilkę na jakichś koncertach jesteście:) fajnie:)
marciaa uuuu to nieźle musiał trzasnąć jak macie drzwi do wymiany;/ a koleś pewnie połamany co?

my dziś też nasze autko oddajemy ale do konserwacji czegoś tam... takie zabezpieczenie przed zimą.

Cześć dziewczyny!!!

Martwię się bo znalazłam na jej piersi guzka, tylko w jednej. Lekarki nie ma wraca w czwartek. To tak jak zmiany hormonalne ( nawet mi do głowy przyszło że to przez to że ona takie silne uczucia do Stasia ma), ale boję się że to coś gorszego...

hej hej u mnie ok
lilou no to smigaj na mommografię.

dla takich maluszków to usg :) Mammografię robi się kobietom po 40 w wyjątkach po 30
a mam prosbe czy mogłabyś dać mi na Pw tel do alergologa u którego ostatnio byłaś z Zosią? Muszę iść z małą. Jutro idę do dermatologa też potrzebuje potwierdzenia wypisywania recepty na pepti.

Marcia - o kurcze, ślepy ten rowerzysta czy jak.
Amande - mi pomagała schłodzona kapusta(oderwij płatki troszkę potłucz ją tłuczkiem do mięsa żeby sok wyciekał przez te dziurki i włóż do lodówki) i ociąganie mleka tylko troszkę żeby nie było za dużo.

To co jutro 11 przy tym namiocie pampersa?

Ostatnia edycja:
Jerzębinka - powiedz mi w jakich godzinach i dniach najlepiej isc tam na basen z małym gzubem 4mc tez tak właśnie rodzinnie ?

Guziczek - to był jeziorek widoki z różnych wysepek

Ja dzisiaj znowu nadrabiam zalegości prania sprzatania i w ogóle
To gdzie w końcu się umawimy jutro ;)

Ostatnia edycja:
hello,
Lilou spokojnie, idz z Mała do lekarza, zrobią USG ale na pewno wszystko będzie dobrze! Jak nie ma lekarki, to na pewno jest jakieś zastępstwo, a jak nie to prywatnie Certus etc.
Kozaczino czemu nie piłaś na weselu?:p

My w domku, ale za chwilę ruszymy do babci, Basia pospała prawie 2 h, zrobiłam porzadek w jejs zafkach, za małe rzeczy odłożyłam, musiałabym się zastanowić co posprzedawać na allegro:p Młoda coraz więcej chodzi:p Sama rusza w kierunku zabawek, ale na sztywnych nogach jeszcze;P Słodka jest w tym:)

Jerzębinka - powiedz mi w jakich godzinach i dniach najlepiej isc tam na basen z małym gzubem 4mc tez tak właśnie rodzinnie ?

ja najczęściej chodziłam w weekend popołudniu i było OK ;-) pewnie jak zacznie się szkoła w tygodniu do południa będą zajęcia dla dzieci szkolnych :tak:ale popołudni anajczęściej były wolne i trzeba śledzić aktualności na ich stronie, aby nie wpakować sie na jakieś zawody, bo wtedy basen jest zamknięty...... i albo czekanie albo powrót do domku...... :no:

Hej!

Dzięki dziewczyny. Dziś byliśmy na kontroli, wsio ok już. Tylko powiedział że trzeba uważać bo może się powtórzyć.
Tygrynka To zdzwonimy się, ja Ci dam jutro znać jak będę wychodzić z pracy, podjadę po młodego i mogę zaparkować koło Ciebie a potem spacerek albo spotkamy się już na cytadeli, jak wolisz. Aaa i oczywiście że ucałowałam Marcelka od cioci;-).
An Piękne zdjecia, a Wy na tej żaglóweczce pływaliście?
Lilou pewnie tak jak dziewczyny piszą jakaś zmiana hormonalna ale lepiej sprawdzić.

My zaraz obiadek a później do pracy. Miłego popołudnia.

reklama
Do góry