reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hello:)
My bylismy w Nowym ZOO super było:) Pogoda od rana piękna więc nam się udało! Potem spacerek jeszcze nad Maltą i potem bylismy obejrzeć fony w Orange bo nam się umowy kończą za chwilę;P
Na którą we wtorek na ten Pampers???
Marcia
pewnie, że zapakujemy Nikosia do auta:)

reklama
czesc:0 ja tylko na chwilke:) jestem u bratowej m wiec poczytalam,naszczescie duzo nie bylo:) m juz jest wczoraj przyjechal ale pozno wieczorem bo jakeis problemy z pociagiem byly i zlu\y jak cholera:) ale jutro juz przed poludniej\n jedzie i niestety za dwa tyg znowu sie ozbaczymy:) jak Gaba dzisiaj sie obudzila to chyba mylsla ze jej sie sni ze tatus jest ale potem zajarzyla i zaczela sie tulic do niego i calowac,eh...az sie poplakalam:)

no nic dziewuszki uciekam...p\wpadne w pon...szkoda ze janei moge isc na pampka:(
buziaki milego week:)

MamaGabi pójdziesz za rok ;)

Skrzat pampers jest od 11 do 18, nie wiem, może na 12?

a czy ktoś wie co u Julki słychać?

my zaliczyliśmy spacer i zabawę na Malcie, dopiero mocny wiatr ok 20 nas przegonił.. świetnie było :) teraz imprezy czas dalszy :)

Mój na koncercie, jako prasa:p buhaha ma szczęscie bo mają daszek:p:-D
Tygrynka jak Pampers na 11 to ja proponuje na 11 bo bedzie mniej ludzi:) Dziewczyny co Wy na to?

mi obojętne, chociaż wydawało mi się że właśnie na początek dużo przyjdzie, ale w sumie wczesna godzina, pewnie po 15 będzie tłoczniej :)

jeszcze idziemy z Lilou w środe na multibabykino na Złą kobietę, może ktoś do nas dołączy? :)

dobranoc!

edit: Ilonka proszę przekazać Filipkowi życzenia z gg ;) Wszystkiego najlepszego i dużo uśmiechów! Urodzinowe buziaki od Tygrynkowej rodzinki!

Ostatnia edycja:
Ja się melduje ma pampka tez obojetnie mi w jaki dzien i o ktorej godzienie

Kiedyś pisalyscie o zloblkach jakie koszty wiec w kreciku widzialam na ogloszeniu ze za pierwsze dziecko placi sie okolo 360zl nastepne dziecko taniej ale nie pamietam ile ( i normalnie z wyzywieniem)

My już w końcu w domu jeszcze nie zadomowieni ale jakoś dochodze do ładu. Ja w trakcie prania moze S poprasuje na Formule 1 a my z Bartusiem na rataje po klucze (kawusia) i potem musze posprzatac gabinet mecenasa bo wraca po 3mc choroby i cza przygotowac wszystko. A my zaraz śniadanko z S poszedl do sklepu po prowiant bo w chacie po za światłem nie ma nic ;)

i ja sie melduje :-)
ja na pampka nie pójdę bo praca oczywiście !!! :-(
pracy miałam sporo i nawet nie miałam czasu zajrzeć :-( A wczoraj na weselu byliśmy i było super mimo że nie piłam to się wytańczyłam :-) wesele z rockową nutą :-)
Tygryś fajnie że wróciliście juz do domku :-)
An twój S prasuje?? Bosko !!!
idę film oglądać bo w ogóle jestem padnięta, buźka

Ja na pampka również chętna, pasuje mi 11, później endokrynolog. Fajnie będzie poznać. A inne nowe Mamy się nie wybierają?
W sobotę byliśmy w trójkę na basenie, Tatko chciał Dobrą zanurzyć pod wodę, zabroniłam, jeszcze za wcześnie. Zabieram rano Małą pod prysznic i ją przyzwyczajam do wody.
Ostatnio ciągle bym mogła spać i jeść, czyli nastrój jeszcze na minusie. Za dużo prasowania.

Filona pazury wstrętno-obrzydliwe, może by mnie wreszcie coś zraziło do słodyczy. Zielsko to może być chwastnica, proponuje " chemię", miejscowo smarowanie pędzlem, bo to naprawdę ciężko się wyrywa, a rozprzestrzenia szybko:baffled:.

Lilou pilnuj hormonów, bo to ważne:tak:, ja walczę od ponad 20 lat. Trafić na dobrego lekarza to też spory sukces, a kolejki ...

MamaGabi z autami to tak już jest, zawsze coś, i zaraz fortunę trzeba wydać. Gdy czytałam, że Gaba trochę nieznośna, to pomyślałam, że tęskni za tatkiem. Teraz będzie przekochana:-).

Amandae
oczywiście, że aktualne, paka czeka, powiedz tylko, że przyszłaś po torbę dla Zosi.

An super, że wypoczynek się udał.

Marciaa
zdrówka:-)

reklama
Hej dziewczyny!

Sorka że się nie odzywałam w ogóle ale tydzień pracowity i na nic czasu. Niestety zeszły weekend nie udał nam się w ogóle, wylądowaliśmy na krysiewicza z podejrzeniem złamania lewej rączki ale skończyło się na zwichnięciu głowy kości promieniowej, prześwietleniu i niestety nastawianiu oraz ogromnym płaczu:-(. Jutro na 10:35 mamy kontrolę ale to tylko formalność bo z rączką już wszystko bez problemu. Wczoraj byliśmy na chrzcie małej Elizki i po raz trzeci zostałam dumną mamą chrzestną;-) Bardzo fajnie było. Dziś zaliczyliśmy długi spacerek z chrześniaczką i jej rodzicami, zimne pifko na ogródku a potem gości w domku. Tak jak Tygrynka napisała ja tez się pisze na pampersa we wtorek tylko ja nie dotre wcześniej niż między 12 a 13 bo wcześniej muszę być w pracy (udało mi się zamienić bo tak to musiałabym iść na popo).
Skrzat Uwielbiam Sorelle!!! A w której byliście?:-)

Kurczę dziewczyny przepraszam ale nie pamiętam co komu więcej. Mam nadzieję że uda się z większością zobaczyć we wtorek:tak:.

Do góry