reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

MamaGabi współczucia z autkiem, ech nistety wszystko się psuje..co do mleka, to Basia się w nocy nie budzi, ona pije butlę po kąpieli około 20 i potem spi tak do 6-7:) A pytam, bo idą jej ząbki i wolałabym chyba, żeby już po kąpieli nic nie piła, ale ona lubi do snu melczko....więc sama nie wiem!!!

reklama
Tygrynka czesc pipko:)

cześć ^^pko :p

Natuśka mocno trzymam kciuki za jutrzejszego lekarza, daj konieznie znac co powie o Filku! i powodzenia ze szczepieniem Em! oby bez dodatkowych atrakcji się obeszło!
MamaGabi fatalnie z tym samochodem :/ ale coś o tym wiem, bo mój mąż też przyjechał nad morze samochodem ojca, bo nasze znowu cos wymysla sobie :/

my dzisiaj zrobilismy sobie wycieczkę do Trójmiasta bo u nas wietrznie było. a tam ładnie, słoneczko, fajnie :) obejrzeliśmy Błyskawicę i Dar Pomorza w Gdyni, pochodziliśmy po molo w Sopocie (Sebie się średnio podobało:D) i na koniec pojechaliśmy na deptak do Gdańska, na zaległą rocznicową kolację :) super dzień! Seba w sopocie miał małą załamkę - nie chciał już siedzieć (bo albo w aucie - korki jak w Poznaniu :D, albo w wózku) tylko chodzić, ale puściliśmy go dopiero w Gdańsku - uzbrojonego w bransoletkę z naszymi nr tel a i tak go z oka nie spuszczaliśmy ale bałam się strasznie że nam zwieje w tym tłumie.. potańczył z chłopakami breakdance`a na ulicy, chcieliśmy i my zbierać monety do czapki bo się do niego śmiali i robili mu fotki :D

Skrzat ale jak ona je ci kolacyjke to o oc chodzi? przeciez w nocy nie je wiec luz...jak cos to sprobuj jej dawac przed sama kapiela mleczko a po kapieli troche wody do popicia i juz. a co do zabkow to ja mysle ze tez duzo zalezy od genow (ale moge sie mylic) ja mam np bardzo slabe zeby od samego dzecinstwa a moj jarek super,zero dziurek.... ale u neigo w rodzinie wszyscy tak, a u mnei neistety jak ja....

Tygrynka zazdroszcze wam...my mielismy pojechac nad morze ale w tej sytuacji...niestety....:wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(

no i dzien dobry:)
jakos nei wyspalam sie ,gaba o 6 sie obudzila potem ejszcze na godz zasnela i teraz jzu buszuje,pogoda sie pospula ,okropnie zimno jest:-(

no nic ide robiz snaidanie i moze z tesciowa na grzyby pojde:)

hej hej
mamagabi o kurcze no co ty?? współczuję problemów z autkiem i oby to była jakaś błahostka!!!!
tygryś ale wy tam fajnie macie z tym zwiedzaniem!!!
Na tuska będzie wszystko dobrze!!!!

A ja dziś idę z Zosią do alergologa w końcu (łała łiła;p) na 12 na serbską więc oby mi baba udzieliła odp i wsio:) ehhhz tymi dziećmi to tak zawsze stresu tyle że szok.
Pogoda tez do d się zrobiła zimno 14st;/ a ja tu wyjeżdżam w piątek nosz o co chodzi???? Spadam...

Hejka my dzisiaj po lekarzu Bartuś ma pleśniawki :-( i zauważyłam że ma chrypkę :-( ale lekarz mówiła że chrybka może wystepować od pleśniawek ( nie wiem na ile to prawda) zobaczymy latam po aptekach by zrobili mi ten lek, i pobuszuje troche po lumpach moze wychacze cos ciekawego spadam milego dnia a spac mi sie chce jak nie wiem pa

natuska- trzymam kciukasy za wizyty !
an - na pleśniawki dobry jest Aphtin, przytul maluszka ode mnie.
mamaGabi - ups z tym autem, zawsze musi się coś popsuć w najmniej oczekiwanym momencie :wściekła/y:
Guziczek - powiedz jak tam ta lekarka po wizycie
skrzat - na noc mleczko hmmm moja też usypia po mleczu nie wydaje mi sie, żeby trzeba było tego oduczać teraz, na noc to co innego ja daje jej w nocy wodę.
tygrynka - nie długo małego zgłosicie do you can dance :) my jak bylismy w Karwi też mieliśmy wycieczkę do Trójmiasta super sprawa :) ale na maluchy rzeczywiście trzeba tam uważać tyle ludzi wszędzie :0 super, że wycieczka udana :)
Marcia - Nina bardzo ładne imię
Rikapa - teraz to sobie odeśpisz na urlopie :)

aha no i Filona błagam nie rozpisuj się tak bo potem godzinę siedzę i czytam to coś na skrobała :p

buiaki miłego dzionka :)

z mała jedziemy jednak bliżej do ronda do Aktivi, pogoda do bani, a nie chce się siedziec w domku :)

Ostatnia edycja:
hej do nas przyjechali znajomi z dziećmi więc pewnie mało czasu będzie, rozlokują się w pokoju i mykamy na rybkę chociaż pogoda do niczego :D miłego dnia!

reklama
wrrrr...alez wsciekla jestem..... ja tu Gabe karmie a mi tesciowa jej ciastko dala i ma w d... jedzenie,no kurde..jak mnei ta baba wkurza,dostala opierdziel ode mnie i od Jarka.myslicie ze cos se z tego zrobila....eh...tak jest prawie codziennie....
na grzyby nie poszlysmy, bo jak tesciowa sie dowiedziala ze i ja chce isc to pow ze nie idzie bo nei ma grzybow, a prawda jest taka ze neichce m itych swoich tajemnych mniejsc pokazac...hahahahhaah....

a tak to d....p[ogoda okropna,zaraz siostra m przyejdzie z malenka zuzia. potem jade do bratowej m po barwinik i bo mi przemycila troche z pracy....

no nic zajrze pozniej...a gdzie wy jestescie? bo pusto tu...

Do góry