reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam wieczorkiem :-)
Lilou kup prezent jakąś fajną pamiątkę jeśli młodzi lubią designerskie rzeczy to na ul. Winogrady jest fajny sklep z pirdołami do domu :-) ja też niedługo wystawiam ciuszki to dam ci linka :-)
Tygryś to wystawianie rzeczy to ciężka robota :-) polecam lekkiego drineczka i wieczór z głowy ;-)
Dziewczyny ja dołączam do grona obżartuchów hihi zaraz zalegnę na kanapie do tego cola + jakieś chrupeczki ech te małe przyjemności :-) ale jeszcze poczytam o kredytach bo muszę coś wykombinować żeby się pozbyć jednego takiego co mnie zżera :/

Ej kobitki głowa do góry :happy2::happy2: dołki precz Skrzat tak to bywa z chorymi dzieciaczkami + jeszcze ząbki będzie ok tylko trochę cierpliwości a może zacznij Basi robić prysznic może wanienka jej się znudziła :sorry2:

Ostatnia edycja:
Skrzat poprawy samopoczucia..ja kapie Gabrynie pod prysznicem,tzn nalewam wody w brodzi ksadzam ja daje jej zabawki i sie kapie... mam tylk oproble mz myciem jej glowy a raczej splukiwaniem,nawet rondo kapielowe kupial ktore jest wogoel do d***y:-( ale ogolnie brodzikiem zachwycona:)

a ja na nic nie mam ochoty, tzn zjadlabym cos ale sama nie wiem co...

reklama
Witam mamuśki
Mama Gabi jak miło ze o mnie pamiętasz:tak:
czytałam moje zaległe posty w południe i teraz nie wiem co której napisać:-D wiec od jutra powtórka lektury :-D
Ja sie pochwale ze sprzedałam wózek w 20 min ,za to kupiłam zwykły polski za nieduze pieniądze z pompowanymi kołami ,z możliwością jazdy w przód i tyłem,,,,no i co moja julka na pierwszym spacerku wysiedziała godzine:szok: a drugiego dnia już dwie ,bez płaczu a w dodatku nawet zasnęła o czym nawet nie marzyłam:tak:wiec jak teraz bedzie jakieś spotkanko to sie pisze :-Djestem taka szczesliwa ze mogę z nia jezdzic.
Tygrynko do rowerka też sie przekonała wiec jest poprostu wspaniale.

Do góry