reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dzięki dziewczyny za pomoc :-) na Was zawsze można liczyć ;)

Chciałam popisać więcej ale szanowny mąż wrócił idę obiados podać ;-)

Lilou ja bym też zrobiła jak dziewczyny - bardziej prezent niż kasę i właśnie ok 100zł, jakąś pościel, coś do kuchni.. my dostaliśmy też bon do Duki, co prawda widzieliśmy za ile ;) ale przydał się bardzo
co do ciuszków to jak tylko się ogarnę to pokażę, ale coś ciężko mi idzie.. wszystko przygotowane "wystarczy" tylko sfotografować i wystawić a mi się tak nie chce :D zabawek nie sprzedaję, jakoś wydaje mi się że mały jeszcze się będzie czymś tam bawił.. jedyne co to sprzedaliśmy pchaczyk, huśtawkę (za 20zł więcej niż kupiliśmy hehe), wózek, leżaczek.. reszty mi żal ;)
zaraz znajomi wpadną a też myślałam że będę miała chwilkę by popisać..

ja zjadłam pół kuli od cassata i mi malo zjem sobie buleczkę jeszcze :)

Lilou ja bym kupiła prezent. Np. na giełdzie kwiatowej na Franowie jest fajny box z bardzo stylowymi rzeczami do domu. Na pewno byś tam coś fajnego znalazła...nie wiem co para młoda lubi wiec w sumie ciezko doradzac :)

reklama
hello:)
ja jakaś rozbita, zasnęłam usypiając Młodą, ale jestem totalnie wytrącona i mam slaba psychikę, bo już nie mam sił zadawać bólu dziecku...generalnie wyje na każde lekarstwo, wmuszanie na siłę tą strzykawką, samorwanie pleśniawek nie mówiąc już o dotknięciu nosa jakimiś kroplami etc. Płacze strasznie, a człowiek musi jej to wszytsko zaaplikować:( W dodatku ma anty fazę kąpielową i wejście do wanienki i mycie to mega histeria od jakiegoś czasu:( Ale doła załapałam jak mi dziś wyła, a jeszcze byłam sama, potem ponad 1h nie chciała zasnąć:(

Na-tuska jaka decyzja mopru?

Do góry