drakenowa
Zaciekawiona BB
Atan Witaj!!!! Ja także jestem tutaj od niedawna
).....kurcze dzięki bb....człowiek- mama
)) nie czuje się taki osamotniony....kurcze czemu ja prędzej nie odkryłam tego bb
(( oj jak siedziałam w domu z Krzysiem....to nieraz załapałam doła
(...a tak to nie ma szans
))))
.....a tak w ogóle...to są jakieś szanse że będzie dwójka dzieciaczków? macie gdzieś w rodzinie bliźniaki?...no jestem ciekawa wieści za 2 tygodnie
) Michasia ja gdybyśmy bliżej siebie mieszkały to z chęcią bym przyjechała z moimi szkrabami.....i posiedziałabym z twoimi chłopakami...chociaż do czasu jakbyś sobie kogoś fajnego nieznalazła do opieki...
....mój krzyś poprostu niedaje rady w przedszkolu
(((...dzisiaj było ździebko lepiej.....ale po wczorajszym poranku widzę że chyba mu naparawdę zrobię przerwę wakacyjną.....w swojej grupie czuł się zagubiony i widać że niemiał zabardzo radości z chodzenia do p-kola....ale teraz gdy we wakacje są dyżury...czyli inna pani...inna sala...i zbiór dzieci z innych grup....to już jest
(((((((((((...i najgorzej że niechce mi powiedzieć dlaczego...co się dzieje....ale widzę że większość dzieci z jego stałej grupy niechodzi..więc też mu chyba odpuszczę.......ale z drugiej strony niechciałabym żeby siedział tylko ze mną i malutką siostrzyczką....bo jemu jednak potrzebne jest towarzystwo dzieci...rówieśników...a nie ciągle mama mama..czy wieczorkiem z tatą....
.....tak więc jak będziecie się dziewczyny gdzieś umawiały z waszymi pociechami np....nad jakieś jeziorko......to my chętnie byśmy się do was przyłączyli......
Julka....a jaktam kiedy się umawiamy? będziesz miała jakiś dzień wolny?
.....a tak w ogóle...to są jakieś szanse że będzie dwójka dzieciaczków? macie gdzieś w rodzinie bliźniaki?...no jestem ciekawa wieści za 2 tygodnie
....mój krzyś poprostu niedaje rady w przedszkolu
.....tak więc jak będziecie się dziewczyny gdzieś umawiały z waszymi pociechami np....nad jakieś jeziorko......to my chętnie byśmy się do was przyłączyli......
Julka....a jaktam kiedy się umawiamy? będziesz miała jakiś dzień wolny?