reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
nie moge nadal tego pojac:(:-( nie dopuszczam do siebiev tej mysli....ciagle mam nadzieje ze to jakas pomylka io ze zaraz Kasia napisze cos,doradzi.... przeciez tak bylo.... biedna Anielka,biedy Karol:-:)-:)-( tak bardzo mi ich sdzkoda.... naprawde swiat jest niesprawiedliwy....nie,nie swiat to Bog jest niesprawiedliwy:angry:....zabierajac z tego Swiata takie osoby jak Kasia,nasza Kasia.....

nie moge sie ogarnac....

matko niemoge w to uwierzyć:( łzy same napływają do oczu:( Kasieńko kochana bardzo mi Ciebie brakuje - taka młodziutka osóbka i już jej nie ma:( DLACZEGO??????????????? dlaczego odchodza tak wspaniałe osoby.

Będziemy o Tobie pamiętac i wspominać z usmiechem bo byłas wspaniałą ossobą

Dajcie znać kiedy pogrzeb i co z wieńcem

Jaka tragedia, nie mogę uwierzyć! Nawet nie zdążyłam Jej poznać osobiście, a zawsze tak ciepło doradzała na forum. Nawet nie wiedziałam, że była chora, odkąd tu jestem nie skarżyła się, nigdy nie narzekała. Wyrazy współczucia dla Męża i Anielki. Nie wierzę.. dopiero placyk zabaw Anielce zrobiła i nagle Jej nie ma.. Taka dobra, ciepła Dziewczyna, niesprawiedliwe. :szok:

Właśnie przeczytałam tą tragiczną wiadomość, jestem w kompletnym szoku :-( Jak to możliwe???!!!! Tak nagle, tak bez sensu... Kruchość naszego życia mnie przeraża :-(

Czesc dziewczyny

weszlam na chwilke z ciekawosci co slychac na forum bo 2 tyg bez Was to juz duzo a tu takie wiesci...Nie mogę uwierzyć. Tak bardzo mi przykro i zal Karola i Anielki. Zycie jest niesprawiedliwe.

My o 16 jutro ladujemy. Powinnam dopakowac do konca walizki ale jakoś nie moge. Ciagle mysle o Kasi.:-(

Na niczym dzisiaj niemoge się skupić :-( cholerna tęsknota za Kasieńką - ciągle tu zagladam z myślą że zobacze posta od Skrzat910 i napisze jak zwykle co dzisiaj robiła i ze czeka na swojego męża zeby wyjść z Anielką na spacerek albo "ponażeka" na teściową i ze wogóle będzie jak dawniej. :-:)-:)-(

reklama
Do góry