reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wróciłyśmy z zakupów i placu zabaw :-)
Tygrys współczuję podtrucia :-( jesli jeszcze gdzieś dzis wyjdziemy to pójdę w twoją strone ale to nie jest pewne :-) będę dzwonić jak by co :-)
Skrzat9 nie strasz ja mam dzisiaj obiad od teściowej hihi
Zjadłam bułę z truskawkami pyyychchhchaaa !!! A teraz idę ogarnąć chatke buźka :-)

reklama
bułę z truskawkami? ale w sensie że drożdżówkę czy taką normalną z masłem?? :p dawaj znać jakby co ja siedzę w domu, chłopaki polecieli na któryś plac zabaw :)
kurde chyba coś jest z tymi obiadami teściowych, chyba że nasze żołądki tak reagują na samo hasło "made by teściowa" :D

ciekawe, i dobre to? nigdy nie próbowałam :D
oo właśnie, przypomniało mi się - MamaGabi wszystkiego najs z okazji rocznicy!!
Kozaczino a my wczoraj ok 21 hasaliśmy w Twoich okolicach i chcieliśmy wpaść z alko zrobić Wam akuku :D

Kochana taka buła jest przepyszna :-) jeszcze trochę cukrem posypuje ;-) i do tego kawusia obowiązkowo ;-)
A to jeszcze nas w domku nie było o 21 :-)
Znalazłam dzisiaj całkiem nowy ząb u mojej córeczki :-)

hejka dziewczyny ja tylko na chwile bo jutro nie bede miała możliwości ;)
maly spi ja po kosmetyczce jem sobie pyszne chrupki wiec jutro zaczynamy jazde od 7:30 mam tylko nadzieje ze dzisiaj w nocy maly mi pozwoli pospac choc troszke

Zycze udanego weekendu.
Wlasnie zapomnialam od kumpeli moje portfela a tam byla kartka od spowiedzi no i musze jechac a za 30 mi u ksiedza maskara pozdrawiam

An trzymam mocno kciuki za wasz piękny dzień :-) Wyśpij się i pięknie wyglądaj i uśmiechaj się żadnych stresów !!! tylko dobra zabawa :-) No i buziak dla młodego na 2 mc :-)

Ja zaraz jadę po kuzynkę która śpi dzisiaj u nas i pilnuje Lulę a my do rzeźni na imprezę :-D zatem się żegnam do juterka

An wyśpij sie bo jutro ważny dzień masz :tak:

a my z dzieciakami nad malte rowerami pojechaliśmy a w drodze powrotnej deszcz nas zastał

reklama
Do góry