reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ja znów dospać nie moge.. od paru miesięcy nie sypiam prawie wcale.. bo 3-4 godziny na dobę to trochę malo ;-) no masakra :-? nie wiem już czy coś na sen brać czy jak? ;-)
No nic.. trza obmyślić plan co dzisiaj robić i podziałać trochę w domu, na pewno muszę dywan wywalić na trzepak bo aż strach pomyśleć co w nim siedzi :-D no i fryzurę sobie wypiorę bo wczoraj miałam lenia :-D

Marciaa ja się Tobie wcale nie dziwię, mi się normalnie wszystko podnosi od zapachu farby (i chyba między innymi dlatego nie farbuję włosów :-D ) a co to dopiero w Twoim stanie ;-)

Filona ja marzę o odswierzeniu pokoju moich chłopców ale oni ogólnie mają tak beznadziejny pokój.. nieustawny, a do tego odkad połamali łóżeczko Marcela (upsss) i Gabi dostał piętrowe to nawet nie możemy przykleić im fototapety, a kupiliśmy ją już chyba z pół roku temu :-( a Gabi wciąż pyta kiedy wreszcie :-( on i ten jego Spiderman :-D ale chociaż samo odświeżenie pokoju by mnie cieszyło, inny kolor i czyste ściany :-D

witam z rana;-)
my dopiero wstałyśmy jakieś 20 minut temu,dziewczyny w szkole mała najedzona i przebrana,a ja sie snuje jak smród po gaciach,jak patrze na ten sajgon w domu to najchętniej bym wyszła z domu i wróciła wieczorem, co do odświeżenia scian to tez bym z wielką przyjemnością to zrobiła w pokojach u dziewczynek,ale w przyszłym roku malujemy całą chatke wiec muszę sie wstrzymać,,,nic lece sobie zaparzyć kawe może mi jakieś chceci do życia przywróci;-)

a my sie zbieramy do Poznania :)))) oczywiście będziemy późno w nocy, bo zamiast się pakować to ja mam tysiąc innych rzeczy do roboty, np bb :p miłego dnia!

Hej!

Mam dziś podły dzień:wściekła/y:. Nie pojade chyba na zadupie bo chyba teścia rozerwe. Rozmawiałam rano z dziadkami i powiedzieli że na chrzest nie przyjadą bo nie chcą żeby tak uroczysty dzień skończył sie mega awanturą. Same wiecie że od słowa do słowa i sie zacznie a tym bardziej że dziadek jest zły na maksa na teścia i ma taki charakter że lekko sprowokowany powie mu wszystko co o nim myśli. Eh .....:-(

Natuska
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

Skrzat9 niech jaj nie robią!!! bo w*******e!niech przyjdzie dla Anielki a nie dla tescia! usadz ich po obu stronach stołu i wsio! a nich próbują pyski otworzyć, ja ich bym tam ustawiła. niech Tobie przykrosci nie robia i małej! eh skad ja takie sytuacje znam ohh...

Tuska a gdzie tam nie ruszylam dupy hahah farby beda lezec teraz tak dlugo jak stał pokoj Filka hahhaha
nie no moze sie uda wczesniej:p

Tygrynka szczesliwej drogi!

sorry ze tylko tyle...ale młodemu mam coś pomóc. do zaśśś

ps. wiedziałam ze Tuska swietuje ale niee!!! mam nie pić! wrrrr

reklama
skrzacie przykra sprawa dobrze by było zeby na chrzcie uczestniczyła cała rodzina,ale tak nieraz bywa ze sytuacja rodzinna na to nie pozwala:-( głowa do góry może jakoś sytuacja sie rozwiąże emocje opadną i wszystko bedzie oki:tak:w każdym razie trzymam kciuki;-)
niech mnie któraś kopnie w dupe......bo mi sie nic nie chce,mała spi a ja zamiast sprzątać to siedze na necie:wściekła/y:

Do góry