lilou
Fanka BB :)
łeee do starego to ja odpadam:-(jeszcze nie zebrałam się za jeżdżenie.. ale jak się do nowego wybierzecie to się piszę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to mów kiedy ci pasuje i idziemyłeee do starego to ja odpadam:-(jeszcze nie zebrałam się za jeżdżenie.. ale jak się do nowego wybierzecie to się piszę ;-)
ja na usg bioderek byłam na 28 czerwca ale nie w szpitalu tylko w przychodni obok gdzie przyjmują prywatnie płaciłam 100 zł ale niestety nie miałam wyjścia bo sie obudziłam na ostatnią chwileOd rana poszukuję tel do poradni preluksacyjnej, słyszałam że jest gdzieś k. kliniki św. rodziny, a to b.blisko nas, ale nie wiem na jakiej ulicy. Któraś z Was może robiła tam bioderka?
Hej
My pospalysmy do 8 dzisiaj ale i tak Gaba juz poszla na drzemke... kaszel i katar nadal nie ustepuja,juzn ie wiem co robic, czy isc dol ekarza czy czekac do nastpenego tyg na wizyte u lekarza...eh....
ogoeln ie to jakas zdenerwowana chodze chyba melisy se zaparze...
co do Gaby jeszcze to chyba nie zeby, ale chyab to ze smoka odrzuca... ale za to najchetniej spala by z cycem w buzi.:-( i tak zle i tak nei dobrze...
Karolina moja tez miala przez pewniem cas focha na wozek a potem jej przeszlo...
Karola powodzenia w odstawianu od cyca...ja tez bym chciala ale po pierwsze brak silnej woli a po drugie nie mialabym czym karmic malej bo ona mleka z butelki nie tknie:-(
Monia niebawem jakos sie umowimy na kawke:-) i trzymam nadal kciuk izeby sie udalo...
Guzik jeszcze raz gratulacje dla mamy i cioci:-)
Tygrys dobrze ze Seba juz lepiej.
Michasia witaj
Amandae ja chodzilam na bioderka na przemyslowa 15/17 nr. tel. 616636060 do doktora SHADI (hindus) super lekarz.
amandae ja robilam Julce tu i to dopiero jak miala 3 miesiace bo wczesniej nie bylo terminow Ginekolog gabinety ginekologiczne Poznań - REMEDIUM ale oczywisci prywatnie, biora 60 zł
u nas dziwnie. kupilam ten bromegon i mam po nim jazdy jak nie wiem, jechalam autem i nagle mi sie ciemno przed oczami zrobilo. a jutro w trase mam jechac 600 km... chyba nie wezme juz jej...
okladam sobie kapusta i jest jakos lepiej, ale duszno mi i slabo troche jak bym miala odleciec zaraz...
ja mam taki syf ze szok, gary od wczoraj jeszcze nie pomyte, wstawilam tylko rosół zeby mieli co jutro Juli dac jak mnie nie bedzie, a tak to leze bo nie mam sil na nic.
a jeszcze do Obornik musze jechac ;/ za godz! do dupy.
edit.
moje dziecie dzisiaj przechodzi sama siebie wlazi na parapet, stół, do kartona z zabawkami, pomijajac to ze znikla mi dzis z oczu doslownie na sekunde i poszla sobie usiasc na mostek nad stawem. serce mi stanelo jak ja tam zobaczylam- i dawno tak szybko nie bieglam
Karola to moze nie bierz tych tabletek tylko moze pij szałwie tak jak Skrzat9 radzila albo tak jak Tygrynka radzi stopniwoo odstawiaj..no nie wiem..ale skoro takie rzeczy dzieja sie po tych tabletkach to nie mecz sie...
u mnie tez syf...czekam na m jak wroci z pracy i wtedy on zajmie sie gaba a ja pozmywam i torche ogarne.