reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Od rana poszukuję tel do poradni preluksacyjnej, słyszałam że jest gdzieś k. kliniki św. rodziny, a to b.blisko nas, ale nie wiem na jakiej ulicy. Któraś z Was może robiła tam bioderka?
ja na usg bioderek byłam na 28 czerwca ale nie w szpitalu tylko w przychodni obok gdzie przyjmują prywatnie płaciłam 100 zł ale niestety nie miałam wyjścia bo sie obudziłam na ostatnią chwile:rofl2:

Hej:)
My pospalysmy do 8 dzisiaj:szok: ale i tak Gaba juz poszla na drzemke... kaszel i katar nadal nie ustepuja,juzn ie wiem co robic, czy isc dol ekarza czy czekac do nastpenego tyg na wizyte u lekarza...eh....

ogoeln ie to jakas zdenerwowana chodze chyba melisy se zaparze...

co do Gaby jeszcze to chyba nie zeby, ale chyab to ze smoka odrzuca... ale za to najchetniej spala by z cycem w buzi.:-( i tak zle i tak nei dobrze...

Karolina moja tez miala przez pewniem cas focha na wozek a potem jej przeszlo...
Karola powodzenia w odstawianu od cyca...ja tez bym chciala ale po pierwsze brak silnej woli a po drugie nie mialabym czym karmic malej bo ona mleka z butelki nie tknie:-(
Monia niebawem jakos sie umowimy na kawke:-) i trzymam nadal kciuk izeby sie udalo...
Guzik jeszcze raz gratulacje dla mamy i cioci:-)
Tygrys dobrze ze Seba juz lepiej.

Michasia witaj:)

Amandae ja chodzilam na bioderka na przemyslowa 15/17 nr. tel. 616636060 do doktora SHADI (hindus) super lekarz.

dokładnie wszystko to co piszesz przechodziłam z Julką przy ząbkowaniu,wypluwała smoka,katar kaszel no i u nas była temperatura,ale jak jestes niespokojna to wybierz się do lekarza,zbada i zobaczy co w "trawie piszczy":-)

amandae ja robilam Julce tu i to dopiero jak miala 3 miesiace bo wczesniej nie bylo terminow Ginekolog gabinety ginekologiczne Poznań - REMEDIUM ale oczywisci prywatnie, biora 60 zł

u nas dziwnie. kupilam ten bromegon i mam po nim jazdy jak nie wiem, jechalam autem i nagle mi sie ciemno przed oczami zrobilo. a jutro w trase mam jechac 600 km... chyba nie wezme juz jej...

okladam sobie kapusta i jest jakos lepiej, ale duszno mi i slabo troche jak bym miala odleciec zaraz...

ja mam taki syf ze szok, gary od wczoraj jeszcze nie pomyte, wstawilam tylko rosół zeby mieli co jutro Juli dac jak mnie nie bedzie, a tak to leze bo nie mam sil na nic.
a jeszcze do Obornik musze jechac ;/ za godz! do dupy.

edit.
moje dziecie dzisiaj przechodzi sama siebie wlazi na parapet, stół, do kartona z zabawkami, pomijajac to ze znikla mi dzis z oczu doslownie na sekunde i poszla sobie usiasc na mostek nad stawem. serce mi stanelo jak ja tam zobaczylam- i dawno tak szybko nie bieglam ;)

już sobie wyobrażam twoje zdenerwowanie:tak:

Karola to moze nie bierz tych tabletek tylko moze pij szałwie tak jak Skrzat9 radzila albo tak jak Tygrynka radzi stopniwoo odstawiaj..no nie wiem..ale skoro takie rzeczy dzieja sie po tych tabletkach to nie mecz sie...

u mnie tez syf...czekam na m jak wroci z pracy i wtedy on zajmie sie gaba a ja pozmywam i torche ogarne.

o jak masz dobrze ze twój men zajmię sie małą ,mój jak wróci z pracy patrzy tylko żeby sie walnąc na kanapie z pilotem w ręce,czasem zachowuje sie tak jakbym to tylko ja miała dzieci:wściekła/y:
ah ci faceci

A tak wogóle to witam ponownie :tak:
dzieciaki śpią a ja mam czas dla siebie ,a jak go wykorzystuje???? oczywiscie na bb:-D

hej wieczorkiem,
kilka mnie nie było a tu tyla stron do nadrabiania, więc z braku czasu tylko rzuciłam okiem, z tego co zapamiętałam:

Tygrynka
dobrze, że Sebus lepiej,
Drakenowa gratulacje:D
Michasia witaj:)

Ja generalnie padam ze zmęczenia, jak wyszliśmy z domu w sobotę to jeszcze nie wróciliśmy. Wczoraj byliśmy w Berlinie na koncercie Bryana Adamsa (mój prezent gwiazdkowy od Mężusia;-)), zwiedziliśmy sobie Poczdam pod Berlinem, a potem pierwszy rząd pod sceną:D:D Bryana wymiatał, stały zbereźnik:p Ale fajny kontakt utrzymuje z publiką i w ogóle ekstra czad:p Pierwszy raz na tak długo Basieńkę zostawiliśmy, a z drugiej strony fajnie tak sami, spacerek, tulu tuli etc:)
Wrócilismy nad ranem, a ja dzisiaj byłam w pracy, bo jakiś większy projekt w pracy i na zlecenie mnie szef zagarnął, nawet nie miałam kiedy iść siku zrobić. I tak będzie przez najbliższe półtora tygodnia, bo od 23 jedziemy nad morze! W pracy fajnie się poczułam, mega power pomimo zmęczenia, jednak kurde fajnie tak w pracy, wśród ludzi:) Ale przez to mamy sajgon z opieką nad Basią, bo wszystko na wariata, ale 1,5 tygodnia damy radę potem laba:) Tylko jeszcze full rzeczy muszę na wyjazd kupić i w ogóle nie wiem jak się z tym powyrabiam i z ta pracą, a w sobotę jeszcze na wesele idziemy i mam ostatni zjazd na studiach podyplomowych w tym semestrze:szok:
Ale z pozytywów dzisiaj zaliczyłamw racając z pracy fryzjera, pierwszy z brzegu, ale miałam ochotę:D i od razu czuję się lepiej i nawet jestem zadowolona:)

Jedyny minus, że puki co odpadam ze spotkania w zoo w czwartek, a biorąc intensywność najbliższych tygodni to z wakacji wracamy dopiero 3 lipca... a jak dziewczyny z 10 lipca (niedziela) bo myślimy o roczku dla BB:) pasuje wam???

pijoku od razu! appap weź NIE UZALEŻNIA:p

Skrzat ja odpadam 10go, morze nas wita:)

moj w koncu mi kupil farby, moze jutro uda mi sie zabrac za pokój Filka.

reklama
yeloł
kochane
Nivea

klik klik prosze :)

u nas ok bez zmian. Panowie spia to wkoncu cisza...dzis byl fryzjer i mam w koncu upragniony kolor ale malo co pawia nie puscilam od tego zapachu na łbie :p
spadam spac...

Do góry