reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej
Ja tez ide z Wami do ZOO w czwartek :)

dopiero co sie zebralam do kupy bo o 19 pojechalysmy z Julka i szwagierka do kumpeli i na kebeb do LUBONIA :) wrocilysmy o 22 szybka kapiel, mala pobawila sie z tata bo nie widziala go caly dzien i spac, teraz obydwoje spia a ja ma chwile.

jutro B w pracy a ja mam w planach wreszcie pazurki sobie zrobic kupilam dzis pilniki i zel bo mi sie skonczyl wiec moge dzialac.

TYgrynka oby goraczka zeszla. jak wrocisz i sie ogarniesz w domku daj cynka- wpadne :)

Ajentka no na rowrek koniecznie musimy sie umowic. jak bedziesz miec chwilke od pracy na poczatku tyg to daj mi sms bo ty masz moj numer a ja twojgo nie!!! i sie umowimy :)

tygrynka zbijasz mu?

zbijam, zbijam, dostał czopek efelarganu, ale czuję że nadal rozpalony:-(

nie mam sil w moje dziecie wstapil diabel chyba

biedna, mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień!!

25planuje mała imprezkę a na 18stego mam zamówienie na torcik:p

a czy jestem zaproszona na tą imprezkę?? albo torcik?? :-p

Czyli mam czas od 11 do 15:baffled: więc nie wiem czy się załapię.
Karola Trzeba by było w końcu spacerek rowerowy zaliczyć.

po 1: załapiesz się (tak myślę:baffled:)
po 2: poczekajcie na mnie z rowerkiem proszę proszę proszę!!
po 3: aaa jarmark!! uwiebiam!! do kiedy jest??

TYgrynka oby goraczka zeszla. jak wrocisz i sie ogarniesz w domku daj cynka- wpadne :)

czekam!!! zwłaszcza że paczuszka podobno też czeka:-D

Julka mam nadzieję że nie chciałaś iść sama z chłopakami bo tutaj się zebrała drużyna na wyjście z Wami :-D:-D:-D

Tygrynka zdrowia dla Sebsatianka:) Byłam w novamoda, likwidują sklep na Głogowskiej na rzecz tego na Wierzbięcicach, ale sukienkę mam:D
Jakby co mi chyba też pasuje czwartek do zoo:-)
Dobranoc!

hejka,
no i już wstana, Basia właśnie przegląda swój departament czytelnictwa:) a mężuś śpi, ale stwierdziłam, że niech się wyśpi chociaż raz:p Ale ciężko było, bo spać przed drugą poszłam;P
Tygrynka sukienka taka Sukienka z marszczeniami w kolorze nude - sklep internetowy Novamoda tylko kurde stanik kupiłam czarny przed i muszę kupić drugi jasny:p Wiedziałam, że tak będzie, ale nie żałuję mam nadzieję że pierwszy raz mam dobrany dobrze stanik:p
My dziś na miasto ze znajomymi na obiad:) a potem koncercik:) Miłego dzionka!

Czesc:)
dzisiaj wcale lepiej niz wczorja wieczorem nie jest!!!:-:)-:)-(
Gaba nadal jakos dziwnie je cycusia i nadal niby smoka trzyma w raczce i wkada do buzki ale zarazalbo wypluwa albo wyrywa sobie go... neiwiem czy to zeby czy nie bo ja nic w buzce nie widze zadnych napuchnietych dziaselek ani nic.. oczywiscie teraz tez nie zasnela przy cycu bo byl ryk,tatus w hustawce ja uspal... ja nie wiem o co chodzi...czuje sie bezradna:tak:

Skrzat
fajna sukienka:-)
Ja mialam pojechac na rynek jezycki po ogorki gruntowe bo mam ochote zrobic malosolne ale chyba jednak nie pojade...

Natuska no nie moge z Twojego dziecia:) przezabawny:) ha ha ha

Hejka!

Nie wyspałam sie nic a nic. Młoda od rana sie przytula i przytula. Teraz puściłam jej muzyczke to tańczy po swojemu.
Później pojedziemy do teściów bo przyleciała siora Męża z córeczką. Zobaczymy jak sie kuzynki zaakceptują.

Natuska Filip wymiata hehe!!!

MamaGabi a może to jednak ząbki i posmaruj dziąsła np. dentinoxem.

Tygrynka jak dziś sie czuje Seba?

Skrzat jak Basiunia?

reklama
No my po śniadanku, mężuś wstał:p A Basia wcina pokrojona na kosteczki skibkę chlebka z szyneczką:D
Skrzat910 dziękuję za pamięć, Basia już nie marudna, ale gluty jej z noska jeszcze lecą:(:wściekła/y:Nie wiem, nie chce pokazać dolnego dziąsła, ale na moje oko jest dość mocno nabrzmiałe?:eek:może doczekamy się ząbka wkrótce:happy:
MamaGabi biedna Mała, a może ją jakieś przeziębienie bierze lub coś:( że taka marudna, albo ma jakieś gorsze dni:( Oby było lepiej!!!

a ja kawka:D of course:p

Do góry