reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

cze
yskyerka2 - Glowa do gory :)

jarzebinka - Juz 3 tydzien siedze z nimi w chacie uziemiona i nie wiem,na prawde nie wiem skad u mnie taki opklady cierpliwosci hyhy.
A w ogole,to same zostalysmy na tym watku?Inne poznanainki wyjechaly do Irlandii czy co?;-):dry::-):sorry2::confused::-p

yskyerka2 - właśnie, głowa do góry, to jest Wasza decyzja i Wasze maleństwo, a żłobek to napradę nie jest złe rozwiązanie :tak:

Katka, z dnia na dzień będzie coraz lepiej :tak: idzie wiosna, więc jeszcze troszkę a mam nadzieję,że będziesz mogła opuścić domek i pogoda i zdrówko twoich dziewczyn pozwoli na spacerek :tak:
a wogóle to zaczęłam kurs na prawo jazdy, na razie teoria, a jak zacznę jazdy to dam znać, bo pewnie wtedy lepiej siedzieć w domu i nie ruszać sie na spacerek, ale to jeszcze ho ho ho :tak: a co do wyjazdu do Irlandi, :no: to może i racja, ale stamtąd też mogły by się zameldować, w końcu internet też tam dochodzi :-p

spokojnego dnia :-)

reklama
jarzebinka- mam nadzije i staram sie wierzyc w Twe slowa o poprawie ;-),od wczorajk chodze z wielkim opatrunkiem na uchu,bo mam zapalenie chrzastki ucha...hahahahh,wygladam jak ufok.W koncu nnowy tydzien nastal i w rodzinie J. musi sie trafic jakas nowa przypadlosc.Ale spoko,dzis mam tak dobry nastroj,ze nic mi go ne jest w stanie chyba pogorszyc.
Wynniki juz znasz?
A za spacerami starsznie tesknie,juz 20 dni nie bylam na spacerku z pieknymi.
Pozdrawia Katka:ninja2:

hej dziewczyny :)

pamiętam o Was, choć nie mam czasu tu wpadać :-(
przykro mi, że choróbska Was nękają :-( mam nadzieję, że z wiosną sobie pójdą :tak:
uściski i buziaki :tak:

Cześć dziewczyny. Nie wyjechałam do Irlahdii:)jestem i cały czas cos robie ze nie mam czasu napisać.
Po pierwsze szukam pracy i jestem coraz bardziej wkurzona bo chyba coś jest ze mną nie tak, bo nikt się nieodzywa. Szukam w branży biurowej, oprócz doświadczenia spełaniam wszystkie warunki jakie w ogłoszeniach piszą. Gdzie mam takowe doświadczenie zdobyć jak nikt mnie nie chce? Paranoja. Nie załamuję sie jednak bo to dopiero miesiąc poszukiwań.

Po drugie kończymy kuchnię i codziennie po trochu męczymy składanie mebli, na początku była to przyjemność a teraz sie wkurzam ze to tak długo trwa i sie jeszcze kasa skonczyla i trzeba poczekac z kupnem np blatow.Ale dobra nie narzekam wkońcu mam moja wymarzoną kuchnie i z przyjemnoscia bede w niej rządzić:)

Po trzecie i chyba najważniejsze Sandzia ma pierwsze sukcesy w siusianiu do nocnika, jak jej zakładam pieluche jak idziemy na spacer albo do spania to jej przeszkadza, a jak zrobi troche siusiu to kaze sie przewinac i chce miłą pieluchę:) Cały dzien chodzi w spodnieach bez pieluchy i co jakis czas ja sadzam z róznym skutkiem, czasami nie zdąrze i musze przebrac:)

Po czwarte od miesiąca co dwa tygodnie odwiedzam szpital na Garbarach i wycinają mi znamiona bo pani dermatolog stwierdziła ze powinnam i onkolog też. Tak wiec chodze tak jak na odwiedzinki 10 min i po krzyku. Ku mojemu zdumieniu mozna sie do tego przyzwyczaic, a ja raczej od szpitali uciekam.

Ale sie rozpisałam.

Życze wam zdrowia kobitki, ściskam was mocno.

czesc dziewczyny dopiero dzi zerknełam na ten watek hi hi ja tez z poznania ale obecnie za grnicami.................czy moge sie dołaczyc do grona?

Kkatasia - no masz szzcescie,ze sie odzywasz ;);na blaty sie znajdzie kaska,jak wygram to Ci je postawie,trzeba sie w koncu dzielic nie?A z praca - zycze Ci tylko wytrwalosci w poszukiewaniach.I zdrowia ,zdrowia,zdrowia,mam nadzieje,ze te zabiegi pomoga i nie bedziesz musiala szpitala odwiedzac,no chyba,ze 2 dzidzie bedziesz rodzic:-p:cool2:.
Jarzebinka - co tam?
i slowiczku i wandziu co niemca nie chcialo i pstra Biedronko?[/FONT]

jarzebinka- Wynniki juz znasz?
jeszcze trochę, badanie 5 marca a wyniku po 8-10 dniach, więc spokojnie czekam:tak:

hej dziewczyny :)

pamiętam o Was, choć nie mam czasu tu wpadać

dobrze,że chociaż o nas pamiętasz, a życzę więcej wolnego czasu i na BB i dla życia :tak:

.
Po pierwsze szukam pracy

Po drugie kończymy kuchnię

Po trzecie i chyba najważniejsze Sandzia ma pierwsze sukcesy w siusianiu do nocnika,

Po czwarte od miesiąca co dwa tygodnie odwiedzam szpital na Garbarach i wycinają mi znamiona bo pani dermatolog stwierdziła ze powinnam i onkolog też.

powodzenia z tą pracą, pewnie nie będzie łatwo, ale się uda :-) i znajdziesz napewno coś dla siebie i coś ciekawego :cool2:
gartulacje dla córy za cukcesy nocnikowe, jak już jej przeszkadza mokra pieluszka to duży krok naprzód :cool2:
a na usuwanie tych znamion musiałaś mieć skierowanie na Garbary ? bo ja pewnie też coś tam mam ale tak nie bardzo wiem jak się za to zabrać: dermatolog czy internista, czy od razu onkolog ???? :cool2:

czesc dziewczyny dopiero dzi zerknełam na ten watek hi hi ja tez z poznania ale obecnie za grnicami.................czy moge sie dołaczyc do grona?

witam i zapraszam :tak::-D:tak:

a pogoda dzisiaj do bani, mokro i nieprzyjemnie i troszkę wieje :no: a miałam z małym iść po nowe papcie do żłoba, bo te stare to już porażka, ale chyba odwołam akcję i spróbuję jutro, może będzie ładniej :shocked2:
miłego dnia :rofl2:

Witam wszystkich...ponieważ kompletnie nie mam doświadczenia, jak pisać i poruszać się na forum, chętnie poproszę o kilka rad...bardzo mi się podoba, jak wymieniacie się doświadczeniami i radami (ja jestem w 10 tyg i 5 dni ciąży)..mam nadzieję, że przyjmiecie "kropka" do swojego grona..
Pozdrawiam i papapa :-)

reklama
Do góry