reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Jarzebinka - a bylas juz na badaniach na Garbarach

mam nadzieje załatwic to w tym tygodniu, bo jakos mi było nie po drodze-najpierw Kacper 2 tyg. zapelenie oskrzeli, potem laryngolog, a po 3 dniach zdrowia, jakaś wirósówka i znowyu 5 dni chory :no: ale mam nadzieje,że to koniec i teraz bede mogła się zabrać za siebie :tak:

spokojnego wieczorku :rofl2:

heloł
:)
musze stwierdzic jarzebinko,ze Ty tez masz przekichane,co rusz jakas rewelacja z malym.Mam nadizeje,ze w koncu nasze dzieci sie nachoruja i przyjdzie dzien,ze beda zdrowe jak ryba i nic ich nie ruszy.
Ja bylam dzis znow u pediatry,obie mam na antybiotyku,Hania znowu ma angine.Sama posiagajaca jestem i zione czosnkiem.
Pozdrawia WAS.Katka :ninja2:

Katuś, byle do wiosny :nerd: jak już przyjdzie i wyjrzy słoneczko na dobre to te choroby dadzą już spokój naszym smykom :nerd: zaczną się spacerki i zabawy na świerzym powietrzu, to jest to :tak: bo ta zgniła pogoda im nie służy, a służy rozwijaniu się wirusów i innego świństwa :tak: więc jeszcze miesiąc i będzie lepiej :tak:
miłego dnia :rofl2:

Katka, dzisiaj rano byłam na Garbarach, rejestracja do tego dr, co mam go z polecenia jest na bieżąco, ja byłam o 7.30 a wizytę mam między 11.00-12.00, tj dr. Kaczmarczyk Bohdan, tak więc jak masz wyniki to też idź do niego i już :tak::-):tak:

Nerki mnie jeszce lekko pobolewaja,ale moj lekarz rodzinny to zlal,mam sobie zrobic mocz i tyle,zeby wiedziec czy cos tam jeszcze jest.A ze dziewczyny mam chore,to nie wiem kiedy sie za siebie wezme..hehehe

Mnie na szczęście od pamietnego ataku nic nie boli ani nie pobolewa :no:, ale na USG wyszło coś na watrobie i teraz na 5 marca jestem zarejestrowana na tomografie komputerową a na 18.03 na powrót do tego lekarza i zobaczymy po TK co dalej :tak: oby dobrze :tak:

miłego popołudnia Poznanianki :-D

Witam Was serdecznie.

Ostatnio tu byłam jak jeszcze Jula w brzuszku była :) A teraz ma już 10 tygodni :) Czasu mało, dziecko zabiera go strasznie dużo. Ale jesteśmy najszczęśliwsi na świecie.
Niestety szybko zbliża się koniec macierzyńskiego, jeszcze tylko zaległy urlop i do pracy, a co z Julką?? Otóż żłobek chyba. Nie stać nas na opiekunkę, do pracy muszę wrócić. Mówię Wam, mam czarne myśli. Moja teściowa mówi, że jestem złą matką bo oddaję dziecko do żłobka. Naprawdę jestem złą matką ??

Niestety szybko zbliża się koniec macierzyńskiego, jeszcze tylko zaległy urlop i do pracy, a co z Julką?? Otóż żłobek chyba. Naprawdę jestem złą matką ??

Nie myśl w ten sposób,że jesteś złą matką, w końcu żlobek to instytucja założona do opieki nad takimi maleństwami :-) ja akurat Kacpra oddałam do złobka kiedy miał 20 miesięcy, bo wcześniej poprostu nie pracowałam :-) ale teraz planuje drugie dziecko i też po macierzyńskim będe musiała wrócic do pracy i dziecko oddam do żlobka, napewno nie będzie mi lekko i jak będe miała możliwość to poślę malucha do tego samego gdzie Kacper teraz chodzi czyli na Klonowica (polecam) :-D tak więc głowa do góry będzie dobrze :tak: jedyny problem to miejsce, bo z miejscami jest krucho, chyba,że już masz ????

spokojnego wieczorku :happy2::cool2::happy2:

reklama
cze
yskyerka2 - nie mysl tak w ogole o sobie;olej babsztyla i tyle;zapamietaj,to jest Twoje dziecko nie jej i bedziesz z mezem chowala je jak Wam sie podoba.Jak sie jej nie podoba,to niech oplaci opiekunke.Ale mnie takietexty irytuja.Glowa do gory :)

jarzebinka - jak dzionek Ci mija moj Ty optymizmie chodzacy?Mi dobrze,Hania spi,Zuzka oglada bajke,a ja mam chwile wytchnienia.Juz 3 tydzien siedze z nimi w chacie uziemiona i nie wiem,na prawde nie wiem skad u mnie taki opklady cierpliwosci hyhy.
A w ogole,to same zostalysmy na tym watku?Inne poznanainki wyjechaly do Irlandii czy co?;-):dry::-):sorry2::confused::-p

Pozdrawia Katka:ninja2:

Do góry