reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
czesc magducha!!!
Ja ze spacerkami odpadam...bo pod Poznaniem mieszkam.
Napisz coś więcej o Was!

katrinm5 będąc w ciąży też się przeprowadzałam :-)
A przeprowadzając się z dzieckiem to trochę trudniej...Ale na pewno wszystko się uda.
Życzę Ci tego.

co do przeprowadzek to wszystko da sie załatwić, a kobieta jest zaradna, więc i Tobie sie uda ( ja też z autopsji, jedna w ciąży, dwie już z maluchem) :tak:

mały już zdrowy, dzisiaj już był w żłobku, więc chyba będzie OKi :tak:

witaj magducha, co do spacerku, czemu nie , za chwilke będzie wiosna więc i kazji i pogody będzie pewnie pod dostatkiem :happy:

Słowiczek, pozdrów Katkę, trzymam kciuki za zdrowie Hani :happy:

dobranoc :happy:
spokojnego wieczorku:happy:

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper,że już w domku jesteście dziewczęta, teraz Hanusia wyzdrowieje raz, dwa i będzie OK, nie ma jak w domku :-) trzymajcie sie dzielnie

spokojnego wieczorku :rofl2:

hej

dobrze Katuś, że już z Hanią w domciu :-) a ta wysypka to nie od 3-dniówki czasami?

w ogóle duuużo zdrowia wszystkim życzę :tak:

pozdrawiam i zmykam ;-)

helol:-)
slowiczku - nawet nie o tyle odsypiam,co staram sie odreagowac,na prawde tym razem sie zdenerwowalam.Niestety Hani katar sie zwiekszyl,duzo kaszle,ma stan podgoraczkowy<bylam dzis u pediatry>,mam ja obserwowac,podawac antybiotyk zlecony przez szpital+ rozne rzeczy na katar,oklepuje ja.Nic wiecej nie zrobie teraz.Zuzka,za to wczoraj mi wysoko zagoraczkowala,ponad 39,zadnych objawow innych.Dzis po badaniu tak sama,wszytko ok,tylko goraczka.Mam ja obserwowac.
Leyna - to nie byla wysypka 3 dniowa,tylko jak to w koncu okreslili wysypka goraczkowa<uzyli jakiegos slowa na R,nie umiem powtorzyc>,ktora wystepuje przy wysokich temp.To jest taka plamista wysypka,nie wyczuwalna palcami tylko ja widac i jest wszedzie na spodach stop,pietach i wedruje po ciele.

reklama
Katuś, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, spokoju, cierpliwosci i chwilki wytchnienia ;-) już niedługo wiosna, więc pewnie będzie lepiej - słoneczko, ciepełko i wogóle :tak:

halo, halo Poznanianki ??????? zapracowane :no::no::no::no::no::no::no:

Do góry