reklama
słowiczek
mama pisklaczków
czesc magducha!!!
Ja ze spacerkami odpadam...bo pod Poznaniem mieszkam.
Napisz coś więcej o Was!
katrinm5 będąc w ciąży też się przeprowadzałam :-)
A przeprowadzając się z dzieckiem to trochę trudniej...Ale na pewno wszystko się uda.
Życzę Ci tego.
Ja ze spacerkami odpadam...bo pod Poznaniem mieszkam.
Napisz coś więcej o Was!
katrinm5 będąc w ciąży też się przeprowadzałam :-)
A przeprowadzając się z dzieckiem to trochę trudniej...Ale na pewno wszystko się uda.
Życzę Ci tego.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
co do przeprowadzek to wszystko da sie załatwić, a kobieta jest zaradna, więc i Tobie sie uda ( ja też z autopsji, jedna w ciąży, dwie już z maluchem)
mały już zdrowy, dzisiaj już był w żłobku, więc chyba będzie OKi
witaj magducha, co do spacerku, czemu nie , za chwilke będzie wiosna więc i kazji i pogody będzie pewnie pod dostatkiem
Słowiczek, pozdrów Katkę, trzymam kciuki za zdrowie Hani
dobranoc
spokojnego wieczorku
mały już zdrowy, dzisiaj już był w żłobku, więc chyba będzie OKi
witaj magducha, co do spacerku, czemu nie , za chwilke będzie wiosna więc i kazji i pogody będzie pewnie pod dostatkiem
Słowiczek, pozdrów Katkę, trzymam kciuki za zdrowie Hani
dobranoc
spokojnego wieczorku
katrinm5
Fan(ka)
Dziewczyny dzięki za dobre słowaPrzeprowadzka już we wtorek
Pozdrowienia dla Katki i Hanusi:-)
Pozdrowienia dla Katki i Hanusi:-)
Katka
Użyszkodnik ;)
cze.ja na sekunde
jestesmy od wczoraj w domu
dzieki za trzymanie kciukow za Hanie
pozdrawia Katka
jestesmy od wczoraj w domu
dzieki za trzymanie kciukow za Hanie
pozdrawia Katka
słowiczek
mama pisklaczków
ufff Katuś dobrze, ze już w domku...pewnie odsypiasz...
A jak Haneczka???
A jak Haneczka???
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper,że już w domku jesteście dziewczęta, teraz Hanusia wyzdrowieje raz, dwa i będzie OK, nie ma jak w domku :-) trzymajcie sie dzielnie
spokojnego wieczorku
spokojnego wieczorku
Katka
Użyszkodnik ;)
helol:-)
slowiczku - nawet nie o tyle odsypiam,co staram sie odreagowac,na prawde tym razem sie zdenerwowalam.Niestety Hani katar sie zwiekszyl,duzo kaszle,ma stan podgoraczkowy<bylam dzis u pediatry>,mam ja obserwowac,podawac antybiotyk zlecony przez szpital+ rozne rzeczy na katar,oklepuje ja.Nic wiecej nie zrobie teraz.Zuzka,za to wczoraj mi wysoko zagoraczkowala,ponad 39,zadnych objawow innych.Dzis po badaniu tak sama,wszytko ok,tylko goraczka.Mam ja obserwowac.
Leyna - to nie byla wysypka 3 dniowa,tylko jak to w koncu okreslili wysypka goraczkowa<uzyli jakiegos slowa na R,nie umiem powtorzyc>,ktora wystepuje przy wysokich temp.To jest taka plamista wysypka,nie wyczuwalna palcami tylko ja widac i jest wszedzie na spodach stop,pietach i wedruje po ciele.
slowiczku - nawet nie o tyle odsypiam,co staram sie odreagowac,na prawde tym razem sie zdenerwowalam.Niestety Hani katar sie zwiekszyl,duzo kaszle,ma stan podgoraczkowy<bylam dzis u pediatry>,mam ja obserwowac,podawac antybiotyk zlecony przez szpital+ rozne rzeczy na katar,oklepuje ja.Nic wiecej nie zrobie teraz.Zuzka,za to wczoraj mi wysoko zagoraczkowala,ponad 39,zadnych objawow innych.Dzis po badaniu tak sama,wszytko ok,tylko goraczka.Mam ja obserwowac.
Leyna - to nie byla wysypka 3 dniowa,tylko jak to w koncu okreslili wysypka goraczkowa<uzyli jakiegos slowa na R,nie umiem powtorzyc>,ktora wystepuje przy wysokich temp.To jest taka plamista wysypka,nie wyczuwalna palcami tylko ja widac i jest wszedzie na spodach stop,pietach i wedruje po ciele.
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Katuś, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, spokoju, cierpliwosci i chwilki wytchnienia ;-) już niedługo wiosna, więc pewnie będzie lepiej - słoneczko, ciepełko i wogóle
halo, halo Poznanianki ??????? zapracowane
halo, halo Poznanianki ??????? zapracowane