reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka ja z centrum miasta jakby co z tymże narazie to mam przygotowywania do ślubu wiec zajob na maksa a dzisiaj robilam bratowej imieniny u S w Przeźmierowie bo tam rodzice jego maja dom i ogrod rewelacji nie ma ale zawsze mozna posiedziec na ogrodzie. Jutro tez jedziemy bo robie grila dla znajomych taka impreza przed slubna. Caly dzień coś teraz na szczescie maly najedzony to sobie buszuje na macie i czekam na mame bo mam spotkanie z ekipą z uczelni wiec pewnie się spóźnię.

Mały zaczął się ślinić i rączkę wkłada do buzi i ją ssie jak smoka (smoka nie chce)

Zaczyna się weekend wiec pewnie spustoszeje tutaj trochę.

Pozdrówka i ja się pisze na spacery ale po ślubie bo teraz to mam non stoper coś. No i może mały nie będzie ryczał tak strasznie jak weszliśmy do skrzata9 ;)

reklama
Ewuś to zapraszam :))))
Karolina oj ja z chęcią bym posiedziała na ogrodzie a nie na placu zabaw lub cytadeli :p zamieńmy się :p tutaj całe dnie siedzieliśmy u dziadków na ogrodzie lub na działce i było bosko...
An stres przed ślubem jest?? :)
Ilonka i Natuśka ale fajnie że się spotkałyście :))

zlądowaliśmy dzisiaj w domu, bo zimno i mokro... zajrzę do Was wieczorkiem, mam nadzieję, że uda mi się spowrotem wbić ;) choiaż dzisiaj mam 8letniego chrześniaka na noc...

Tygrynka juz w p-ń?

moi faceci na zakupach, chwila ciszy i spokoju. w weekend znowu sama siedze bo moj jedzie na klimy, ....ehhh

Pamiętałam pamietałam ze jest jakaś mamuśka ze starołeki tylko za nic w świecie nie mogłam sobie nicku przypomnieć,trzeba sie jakos umówić na kawke.
A gdzie jedziesz po sandałki???
na starołęce w lupku przy torach sa fajne i niedrogie, ale rozmiaru niebyło
unhappy.gif

podaj na pw namiary na nk:)

Ilonka do poz wracamy we wtorek.. teraz wyladowalam u rodzicow bo zimnica totalna :D
a jutro mezus przyjezdza - w koncu :p no bo ile mozna, od wtorku sie nie widzielismy pffff :p

reklama
Do góry