reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

coś dziś kiepsko piszecie.
Amandae a gdzie ty masz ta wysypkę od czego? wapno pij... nie wiem niestety o co chodzi i ciezko mi napisac.

młody troszkę sił nabrał...ale nie jest dobrze. słaby i kaszle jak ...
ja wlasnie wrocilam z lasu:p heheh

reklama
Hej kochane :-)
My dzisiaj zaliczyłyśmy cytadelę :-) Ale giry mi w tyłek wchodzą :-) a młoda padła.
Amande na kiedy masz termin?? Maj to cudny miesiąc na urodziny ;-)
Skrzat9 ja też planuję leniwy wieczór :-) może jakiś filmik??
Filona zdrówka i powrotu sił dla Fila :-) zazdroszczę ci lasu...

Kozaczino ja mam lepsiejszy pomysł na wieczorek. Świeczki, gazetka i aromatyczna kąpiel z pianą

Filona ciesze się że porawia sie Filipkowi. Buziaki!

Dzidzia właśnie padła. Ja też padam.

Julia poradziłaś sobie z nutramigenem?

Skrzat910 a może masz na myśli clotrimazolum? (wujek google też tak sugeruje jak wpisałam Twoje hasło) ja tym grzybice u świnek morskich leczyłam no i jak infekcje łapałam w ciąży to też mi kazała się ginka smarować, ale to się tyczyło krocza :-D a tam mnie nie swędzi (na szczęście, oszalałabym chyba..). To masz oddechu trochę po tym całym buncie "Mamo bądź ze mną cały czas"?

Filonka wapno piję, wysypkę mam wszędzie prócz pleców, stóp, dłoni i twarzy. Najgorzej tam gdzie się skóra poci, pachwiny, pachy i nasila w nocy.. :zawstydzona/y: W szpitalu potwierdzili, że to nie cholestaza i wypuścili do domu z zaleceniem picia wapna i skierowaniem do dermatologa (chociaż sam lekarz powiedział że to i tak bez sensu bo zanim się dostane to będę w połogu). Skora tak wygląda jak przy AZS, no i przyznam bez bicia, że się posmarowałam elocomem (wiem że ma sterydy, ale nie mogłam wytrzymać) i to pomogło :zawstydzona/y: ale teraz skóra sucha i swędzi (chyba już z tej suchości..). Buziak w czółko dla Filipsa! A lasu też Ci zazdroszczę..

Kozaczino termin mam na dzisiaj :tak: Jak Ty się czujesz?

Amandae elocom to bardzo silny steryd, owszem pomaga niemal od razu ale ja w ciazy bym nie ryzykowała. kup w aptece masc : DIPROBASE to tez na zmiany skorne tylbo bez sterydu. balsam z neutrogeny jest dobry. mozesz kupic w aptece tez Fenistil w kroplach to na alergie. a moze to łojotokowe zapalenie skóry? wyglada podobnie jak AZS.
a ja Ty się czujesz? ja urodziłam dzien po terminie:) torba spakowana?
clotrimazolum to dobry lek na wiekszosc zmian skornych.

Ostatnia edycja:
Natuska ja sie jutro stawiam u ciebie. Kciuki zaciśnięte

Amandae w ciąży sterydy? Nie rób tego więcej! A co do tej dziwnie pisanej maści to mi ją dermatolog jakiś czas temu zapisała na wysypke-swędziawke.

reklama
Tygrynko, jak my obie takie niesmiale to moze jak juz sie gdzies w tlumie na osiedlu wypatrzymy to obie sie na pietach obrocimy i uciekniemy:-D

bardzo możliwe:-D no cóż, to trzeba będzie się specjalnie umówić;-)

Amandae czekamy!!! jak się czujesz??
Ilonka zdrówka dla Filipka,niech całkiem wyzdrowieje!!

Kozaczino ja mam lepsiejszy pomysł na wieczorek. Świeczki, gazetka i aromatyczna kąpiel z pianą

uuu super pomysł na wieczorek!!

a ja dzisiaj leniwie, pomalowałm studnie na działce, wkopałam pomidorki, przyciełam moje drzewko bonsai :-Dzrobiłąm pyszny obiadek wiec mizernie jak na mjie :-D

no tak, te Twoje leniwie:-D

my dzisiaj odwiedziliśmy dziadka w szpitalu, potem byłam u Pani kosmetyczki;-) i co prawda teraz jestem czerwona ale kiedyś będę piękna:-p a że mnie głowa strasznie boli więc życzę wszystkim spokojnej nocy i zmykam!

Do góry