reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julia tak długo trzeba czekać do lekarza? Nie da sie tego jakoś przyśpieszyć?

Marciaa różaniec ci wybrał? e to teraz uważaj żeby ci ksiądz pod dachem nie wyrósł :-D A tak na poważnie to sie ciesze że wszystko u was gra i huczy.

reklama
skrzat9 z Damiankiem mam wizyte 1 czerwca - umówie dzisiaj Natiego do pediatry i zobaczymy co powie na ten wynik

Marta nie przejmuj się moj Fil tez wybrał różaniec. poszukuje sukienki na ślub 28maja! wiec czasu juz mam mało!!! a ta sukienke co link wkleiłam to tylko wizualnie mogłaby byc..materiał tez duzo robi...najlepiej w sklepach zobaczyc przymierzyc, bo niestety czasami jest tak ze na wieszaku fajnie wyglada a na mnie beznadziejnie!!! laseczki pomocy w co ma sie ubrac na wesele osoba szczupła, żeby głupio nie wygladac.
Marta jakiego typu japonki?? np? gdzie kupiłaś tą kieckę lnianą??

własnie wypełniam papiery do szkoły...młody lezy w łózku, bo mega słabiutki...:( mam nadzieje ze jutro już bedzie lepiej. :baffled:

Moja mała juz nie jest taka mała, bo ma 1800g:-) i glowka juz nisko, lekarz kazal mi sie oszczedzac, tylko nie wiem jak, skoro ja od ponad pol roku nic innego nie robie tylko sie oszczedzam:baffled:
Tygrynko, jak my obie takie niesmiale to moze jak juz sie gdzies w tlumie na osiedlu wypatrzymy to obie sie na pietach obrocimy i uciekniemy:-D

Julka a może po aptekach podzwoń? Nie wiem co doradzić.. Ten wynik to jest bardzo duży odchył od normy?

Poczytałam Was, ale już nie pamiętam co która jak.. ;-)

aniaa23 Ty się nie pchaj mi w kolejkę z rozwiązaniem :-p Kochana mi też jest już ciężko :-D

Wczoraj na KTG cisza ze skurczami.. Dopiero wczoraj po tygodniu siedzenia w domu z tą wysypką wyszłam i się ładnie brzuszek stawiał (ale przez swędzenie po 3. nad ranem zasnęłam, pomogła kąpiel z białym jeleniem :tak:), goi się coraz lepiej, ale mam teraz strasznie przesuszoną skórę i nie wiem czym się tu posmarować żeby nie zaszkodziło.. w granicach rozsądku cenowego :-D

ale mam teraz strasznie przesuszoną skórę i nie wiem czym się tu posmarować żeby nie zaszkodziło.. w granicach rozsądku cenowego :-D

oliwa z oliwek zmieszana z szamponem do włosów, nasmarować się cała i do wanny:tak:, albo kapiel w kisielu ugotowanym z mączki ziemniaczanej a może Cethapil MD?(ale nie jestem pewna) noworodka smarowałam tym więc pewnie bezpieczne;-)

A takie po kąpieli?

A wydajny Julia ten Cetaphil jest? Bo widzę że ok. 30zł/85g. a mam więcej skóry niż noworodek - okruszek

jak ten kisiel zrobić?

Ostatnia edycja:
reklama
Julka ale mieszanina magiczna:-D.

Amandae cotrimetazolum sobie kup. Jakoś tak to sie pisze. Najpopularniejsze na wysypki.

Młoda szaleje bo tatuś w domku i domaga sie jego uwagi. Ja mam zaplanowany leniwy wieczór.

Do góry