reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wow

po pierwsze An gratuluje kochana. Waga imponująca oj tak...Mialaś co nosic ale prosze co zajączek przyniosl...najpiekniejszy prezent na swiecie :)

Tygrynka kurczę 3mac kciuki?:-) ale numer...Tez chcielismy piccollo mniamiiii Bolonski uh...

no kochane szalejecie. Ja po @ już...niedługo idę<10 maja> po antykoncepcję a tak nie chce ;-(

Aniaa GRATULUJE PRAWKA. Super...na Cytadeli bylo peeeelno egzaminów dzisiaj...

Padam na mordke. 3h na Cytadeli w tym słoncu. Bylo 27 stopni koszmar...potem dziadkowie, umylismy z Ł. 2 auta, szybki obiad dla mlodego, znajomy nas odwiedzil i muszę głowe zrobic...bo jutro z rana do roboty bo rodzice wracaja i o 10 na lotnisku musimy byc

Poziomka gdzie jestes????????????

reklama
tygrynka trzymam kciuki za pozytyw :p:p

wiedziałam że na Ciebie to ja zawsze mogę liczyć w tym temacie:-D
fajnie Filip gada:tak:

Tygrynka kurczę 3mac kciuki?:-) ale numer...Tez chcielismy piccollo mniamiiii Bolonski uh...

trzymać żeby nie!!! niech się żadna nie waży trzymac na tak bo zatłukę:-p
to następny raz umawiamy się w piccolo??:-p
no właśnie, Poziomka???!!!!

o kurde 8tys post naskrobałam:szok:

Tygrynko to ja też trzymam kciuki hihi za dobry wynik ;-)
Marciaa ja też idę po kanapeczki :-) a co tam hihi
agatko cierpliwości odpoczywaj jak najwięcej!!!
A ja od jutra wolne mam do srody :-D odpocznę sobie!!

my chyba jednak jutro do Kórnika nie jedziemy :( musimy pozałatwiać parę spraw, a o 17 mamy spotkanie w sprawie panieńskiego kumpeli więc raczej nie zdążymy... mam nadzieję, że zdążę zobaczyć kwitnące magnolie :D
Koza Twoja babcia jest na Mogileńskiej??

Tygrys to trzymama kciuki aby @ sie pojawil, a powiedz ile czasu juz sie spoznia???
i oczywiscie ze po dlugim weekndzie mzoe zacnziemy wybywac gdzies dalej z mala:) tylk oze ona teraz ma focha na wozek,nie wiem czemu,wiec poczekac musze az jej troche przejdzie...
kupilam dzisiaj malej czapeczki w akpolu,kurde drogie byly ale no trudno juz nie mialam jej co zakaldac...

Marciaa jaka antykoncepcje bedziesz brala? i czemu nie chcesz?
Natuska ja cie prosze.... jeszcze nie teraz drugie:-)

no nic zrobilam sobie brwi i ide sie walnac do wyrka..a jutro na dlugi weekend goscie przyjezdzaja:) MOI z Mazur:) brat cioteczny z dziewczyna,bardzo sie ciesze:) bo sie stesknilam za nimi:)

a no wlasnie gdzie Poziomka???

a z Guzikiem widzilam sie dzisiaj,wczoraj dopiero wrocili z nad morza,jutro wyjezdzaja w gory juz wiec dlatego nie zaglada tutaj:) ale wszystko ok u niej:)

a no wlansie a gdzie Poziomka??? i Ajentka sie dlugo nie odzywala a o Brzoskwince to niedlugo zapomnimy bo wogole jej nie ma i cos Filony tez cicho ale ona u rodzicow to pewnie czasu nie ma:)

a Skrzat9 napisz jak tam Anielka u dizadkow caly dzien? jak dalas rade bez niej? ja juz mam problem bo jak tylko dluzej Gaby nie widze to mi zle... takie uzaleznienie:)

a o co chodzi z tym Kórnikiem? co to ? gdzie to?:-)

Cześć dziewczyny!

Długo się nie odzywałam bo przed samymi świętami net nam wysiadł a potem wyjazd do rodziców na wieś a tam zasięgu niet;-) Ja ogólnie wysiadam, nie poznaje własnego dziecka, chyba ma jakiś skok czy coś bo drze japke cały dzień, tak jak aniołek z niego był tak teraz wszystko na nie i ciągle wyje że się tak wyrażę a zaczęło się od świąt, no mówię Wam masakra jakaś, po drzemce i obiedzie to które z nas jest w domu idzie z nim na dwór bo tam przynajmniej spokój ale powiem Wam że do pracy to jak na skrzydłach jadę żeby trochę odpocząć od wlasnego dziecka:baffled: ja już poproszę mojego Marcelka z powrotem. No to się wyżaliłam. Kurczę ssie mnie coś w żołądku a tu godzina późna, wrrrr znając siebię pewnie zaraz coś wszamam:wściekła/y:
Tygrynka Niech będzie po Twojej myśli;-)
Karola Trzymaj się kochana i rozwiązania problemów życzę.
An GRATULACJE!
Nie pamiętam co komu więcej, wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.

Spokojnej nocki.

hehehe mamaGabi no to mnie przywołałaś do porządku, fajnie wyszło ja tu skrobię a potem post przed moim czytam że mnie ktoś tu jeszcze pamięta. Miło :*

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-) urlopowo w końcu :-)
An gratulacje :-)

ogólnie mam problem :-( jak zawsze :-( moje dziecko przestało lubić kąpanie :-( nie wiem czemu ale mówi że boi się wody :-( no ale ja ją wykąpać muszę więc jest krzyk i darcie :-( nie mam pojęcia dlaczego :-(

reklama
Ajentka no jasne że pamiętamy!! a powiedz mi, Ty w kosmetyce siedzisz nie? bo jak tak to mam pytanie :-D a młody faktycznie może mieć skok jakiś, albo po prostu focha na Was:-p wytrwałości!

Tygrys to trzymama kciuki aby @ sie pojawil, a powiedz ile czasu juz sie spoznia???
i oczywiscie ze po dlugim weekndzie mzoe zacnziemy wybywac gdzies dalej z mala:) tylk oze ona teraz ma focha na wozek,nie wiem czemu,wiec poczekac musze az jej troche przejdzie...
kupilam dzisiaj malej czapeczki w akpolu,kurde drogie byly ale no trudno juz nie mialam jej co zakaldac...
a o co chodzi z tym Kórnikiem? co to ? gdzie to?:-)

ale Ci fajnie że Mazury przyjadą!! zazdroszczę!! też chcę!!:-p
nie wiem ile się spóźnia bo jakiś czas temu co dwa tygodnie nie miałam a teraz jakiś dłuższy czas i już sama nic nie wiem:confused:
a jeździcie w gondoli jeszcze czy spacerówce? u nas foch na wózek wiązał się z przesiadką do spacerówki;-)
jak to nie wiesz co to Kórnik??? zamek 20km od Poznania ze ślicznym aboretum:tak: my tam ślub braliśmy:-D

edit: Rikapa porozmawiaj z Ritką, zapytaj o co chodzi, czemu przestała lubić, może się czegoś wystraszyła? a może woli jakoś inaczej, np mało wody albo prysznic albo z jakąś zabawką? zrób tak jak najszybciej bo kąpaniem na siłę tylko jeszcze bardziej ją zniechęcisz :/

Do góry