reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Aniu brawo ze Ci sie udało:)
Julia chyba powariowala baba z tym ksero,niech sama se skseruje.
Marcia,Skrzat gratulacje dla kolezanek:-)

a ja jestem jakas do d.... dzisiaj. mam nerwa okropnego,Gaba dala m,i niezle popalic dzisiaj....pol dnia kwekala,piszczala,plakala(!!!) i tylko spala dwie drzemki jedna godzi druga 40 minut,nie dala mi sie woogle spac pozloyc chociaz strasznie tarla oczy i wogole.... na spacerze tez mi koncert urzadzial jak nigdy w wozku plakala...ja nie wiem co jej. teraz jestem padnieta i ryczec mi sie chce bo sil nie mam....

no nic m chce kompa wiem mu oddaje,wyzalilam sie Wam to mykam spac:) buziaki i slodkich snow:)

A propo miejsc dla niezmotoryzowanych to jutro ma egzamin na prawo jazdy (kolejny juz z reszta;)). Wiec po pierwsze trzymajcie kciuki a po drugie to lepiej nie wychodzcie od rana z domow bo kto wie co ja tam znowu nawywijam;)

hej kochane :-)
Wczorajszy odcinek UU plus moje hormony spowodowały że ryczałam ja wół !!! R. miał ze mnie ubaw :-) I też prowadziliśmy takie rozmowy co by było gdyby??
Julka z tym ksero to przesada !!! Wróć i walnij tej babie cały segregator niech kseruje!!!
Skrzat no to nie złą wyprawę z Basią miałyście :-) dla mnie to też by była wyprawa ;-)
Natuska, marciaa gratulacje dla zaciążonych kumpeli :-) W moim towarzystwie też same dzieciaki !! I jest fajnie :-D
A my dzisiaj Lulę zostawilismy na cały dzień u ciotki R. miałam stracha ale wszystko było ok i dzieć był zadowolony a to najważniejsze jutro też jedzie do niej, a od piatku mam wolne :-) I w piatek idę do gina sprawdzić czy wszystko ok bo prawdę mówiąc to nie mam czasu o siebie zadbać i odpocząć :-(
Aniaa brawo za suwaczki :tak: i jutro trzymamy kciuki obowiązkowo!!
MamaGabi głowa do góry tak sie czasem zdarza Lula miała takie wahania nastroju jeden dzień ok drugi masakra no ale teraz się unormowało :-) Musisz trochę odpocząć !!!
Natuska ja poproszę nazwę tabletek które cię tak nakręcają :happy2: jak ty to ogarniasz ?? Ja też chcę a jeszcze się nr2 nie urodził!! O zgrozo:szok:

Ostatnia edycja:
Skrzat gratki dla koleżanki i życzenia spokojnej ciąży!

Aniaa kopa na szczęście ode mnie masz:-)

Natuska no to teraz działka to będzie luksusowa. A gdzie B jedzie?

Tygrynka a co dobrego macie na kolacyjke? Ja kombinuje co tu zjeść i weny brak.

Kurcze skad u Was tyle tych dzieciakow?? Ja mam jedna kolezanke w ciazy i koniec... A w rodzinie z mojej strony najmlodsze dziecko ma 12 lat! Dobrze ze u mezulka w rodzinie sa dzieci, to troche ciuszkow dostalismy:p
A ja kolacje jajka gotuje:D Jakos sie w swieta nie najdalam jaj to teraz nadrabiam;)

reklama
Witam tak zajrzałam tutaj do was no i bardzo miłe rozczarowanie:tak:Skrzacie witam ,dlaczego nie ma cie już na wrzesniówkach??? tyle razy o Ciebie pytałam;-)o jak miło!!!!
Czy mogę dołączyć do waszego grona???? jestem mamą 3 dzieci i jestem z Poznania więc chyba tu pasuje:-Dprzyjmiecie mnie???
pozdrawiam!!!

Do góry