reklama
fajnie że się meldujesz Ilonka, baw się tam dobrze :*
no my już od jakiegoś czasu tak jedziemy na jednym cycu nie chwaliłam się??? toć co chwilę pić chcę a serio to trochę mi żal cyckowania ale już się ogarnęłam
jedyne co to zawsze mnie głowa boli po winie, nawet jeśli to tylko kieliszek...
edit: chyba już wszystkie wsiąkły... to i ja zmykam, dobranoc!
no my już od jakiegoś czasu tak jedziemy na jednym cycu nie chwaliłam się??? toć co chwilę pić chcę a serio to trochę mi żal cyckowania ale już się ogarnęłam
jedyne co to zawsze mnie głowa boli po winie, nawet jeśli to tylko kieliszek...
edit: chyba już wszystkie wsiąkły... to i ja zmykam, dobranoc!
Ostatnia edycja:
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej!
Coś sie nie wyspałam. Malutka od rana zasuwa. Wczoraj zastawiliśmy okablowanie telewizora i lapka więc nie musze co chwila sie na nią patrzeć.
Natuska leń świąteczny nas dopadł i nie pojechaliśmy. Ale na bank jedziemy w weekend majowy. Jeszcze nie wiem w który dzień dokładnie ale jak B ma ochote to zapraszamy.
Filona stadnina koni mmmmmm aż zazdroszcze.
Tygrynka a co było w usta usta bo mi sie usneło.
Coś sie nie wyspałam. Malutka od rana zasuwa. Wczoraj zastawiliśmy okablowanie telewizora i lapka więc nie musze co chwila sie na nią patrzeć.
Natuska leń świąteczny nas dopadł i nie pojechaliśmy. Ale na bank jedziemy w weekend majowy. Jeszcze nie wiem w który dzień dokładnie ale jak B ma ochote to zapraszamy.
Filona stadnina koni mmmmmm aż zazdroszcze.
Tygrynka a co było w usta usta bo mi sie usneło.
hej dziewczynki,
Ja już wczoraj nie włączałam kompa. Po południu pojechalismy do mojej kuzynki i dzieciaków, ale rumoru robiły, aż Basia była przerażona
Na szczęście ładnie ją wymęczyli i o 20 już spała. Fajnie, że teraz się tak nauczyła ładnie spać i się nie budzi
Dzisiaj jadę do koleżanki do Komornik, ale nie wiem jak tam dojadę, na szczęście z psiapsiółą się wybieramy! Może zet się uda jakoś wyrwać i nas zawiezie. Ja bym nie mogła mieszkać w takim miejscu gdzie bez samochodu się nie da dojechać;/ Masakra jakaś!!!!
No nic kończę kawkę, ogarnęłam już domek, muszę Basię spakować jakieś zabawki jedzonko etc.!
Marcia Basia banana też całego wciągnie
Ja już wczoraj nie włączałam kompa. Po południu pojechalismy do mojej kuzynki i dzieciaków, ale rumoru robiły, aż Basia była przerażona
Na szczęście ładnie ją wymęczyli i o 20 już spała. Fajnie, że teraz się tak nauczyła ładnie spać i się nie budzi
Dzisiaj jadę do koleżanki do Komornik, ale nie wiem jak tam dojadę, na szczęście z psiapsiółą się wybieramy! Może zet się uda jakoś wyrwać i nas zawiezie. Ja bym nie mogła mieszkać w takim miejscu gdzie bez samochodu się nie da dojechać;/ Masakra jakaś!!!!
No nic kończę kawkę, ogarnęłam już domek, muszę Basię spakować jakieś zabawki jedzonko etc.!
Marcia Basia banana też całego wciągnie
hej,
my już od godziny urzędujemy, pierwsza nocka od paru dni, kiedy młody wstał normalnie, a więc ja wyspana zjedliśmy śniadanie, każde zajęło się swoją stroną kuchni, a więc w jednym kącie jest czysto, a w drugim porozwalane kubki, serwetki, itp ale siedział 20min i układał to wszystko na półce, dzięki czemu spokojnie zjadłam śniadanie i zrobiłam poranną prasówkę
Skrzat910 obejrzyj sobie: Usta Usta - Usta Usta - S03E09 - VoD w Onet.pl
na tej stronce jest też ostatni odcinek, chyba sobie wieczorem obejrzymy...
niedługo zmykamy na spacer, nie wiem czy lecieć gdzieś dalej czy posiedzimy w piaskownicy...
miłego dnia!
my już od godziny urzędujemy, pierwsza nocka od paru dni, kiedy młody wstał normalnie, a więc ja wyspana zjedliśmy śniadanie, każde zajęło się swoją stroną kuchni, a więc w jednym kącie jest czysto, a w drugim porozwalane kubki, serwetki, itp ale siedział 20min i układał to wszystko na półce, dzięki czemu spokojnie zjadłam śniadanie i zrobiłam poranną prasówkę
Skrzat910 obejrzyj sobie: Usta Usta - Usta Usta - S03E09 - VoD w Onet.pl
na tej stronce jest też ostatni odcinek, chyba sobie wieczorem obejrzymy...
niedługo zmykamy na spacer, nie wiem czy lecieć gdzieś dalej czy posiedzimy w piaskownicy...
miłego dnia!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hejka
ja na tarasiku superowo jest...wszystko sie budzi do życia
wczorajsze Usta usta...wzruszyłam się. Odrazu głupie tematy wjechały z Ł. co by zrobił gdyby mnie zabrakło...ehhh...smutny odcinek :-((
Dzisiaj Nikos znowu pobudka przed 7 drugi raz juz tak. Wczoraj zamiast kaskzi na kolacje dostał chleba i chyba się nie najadł bo rano jak miche zobaczył to aż sie chichrał...
dzis tesciowka wpada...rodzice wracaja zaraz ale szybko mi ten tydzien zleciał.
ja na tarasiku superowo jest...wszystko sie budzi do życia
wczorajsze Usta usta...wzruszyłam się. Odrazu głupie tematy wjechały z Ł. co by zrobił gdyby mnie zabrakło...ehhh...smutny odcinek :-((
Dzisiaj Nikos znowu pobudka przed 7 drugi raz juz tak. Wczoraj zamiast kaskzi na kolacje dostał chleba i chyba się nie najadł bo rano jak miche zobaczył to aż sie chichrał...
dzis tesciowka wpada...rodzice wracaja zaraz ale szybko mi ten tydzien zleciał.
skrzat910
żyje dla nowego życia
Skrzat dojazd do Komornik jest baaardzo prosty. Udanego dnia!
Tygrynka dziękuje za linka. Jak tylko Mała pójdzie na drzemke to sobie oglądne.
Marciaa no to już nie będziesz sama. Tyle osób w domku to będzie wesoło.
A Mała już urządza rajd po podłodze. Pozycje takie robi śmieszne przy tym zwiedzaniu że hej.
Tygrynka dziękuje za linka. Jak tylko Mała pójdzie na drzemke to sobie oglądne.
Marciaa no to już nie będziesz sama. Tyle osób w domku to będzie wesoło.
A Mała już urządza rajd po podłodze. Pozycje takie robi śmieszne przy tym zwiedzaniu że hej.
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
melduje sie dziewuszki...ale weny brak na pisanie...wiec tylko milego dzionka:-)
no dokładnie to samo u nas... wyszło nam że w tą czy w tą stronę - Seba zamieszkałby z jednym z rodziców na Mazurach;-)
my po dwugodzinnej drzemce.. super się śpi przy otwartym oknie
teraz szybki obiad bo dzieć mega głodny się obudził
reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Oglądałam Usta Usta i sie poryczałam. Już ja Mojemu dzisiaj nagadam za gadanie i smsowanie podczas jazdy. Jeżeli mi sie coś stanie to wiadomo że oni pójdą do teściów. Ale jeżeli teście coś będą robić co mi nie pasi to bede ich zza grobu w nocy za giry ciągnąć.
Ale tu cisza
Ale tu cisza