reklama
A ja dzisiaj jezdzilam pol dnia szukajac wozka... I powiem Wam ze jest tego mnostwo, ale jak sie szuka czegos konkretnego to juz zdecydowanie gorzej:/
Heh, ja tez bym sobie drinka wypila. A piwo to za mna chodzi odkad sie cieplo zrobilo!
Heh, ja tez bym sobie drinka wypila. A piwo to za mna chodzi odkad sie cieplo zrobilo!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a jakiego szukasz
cos Ci suwaki nie weszły
cos Ci suwaki nie weszły
R
rikapa
Gość
Takiego na duzych, nie skretnych pompowanych kolach, 3w1 zeby byl. Najlepiej w miare lekki i nie drogi, ale wiem ze cudów nie ma
byłaś może w pati i maksie??
Bylam tam jakis czas temu, ale nie w poszukiwaniu wozka. Ale zamierzam odwiedzic ten sklep w czwartek jak narazie to bylabym sklonna kupic ten wozek: Babyactiva Wózek wielofunkcyjny BREAKER Classic (1537291779) - Aukcje internetowe Allegro
patrzylismy w sklepie to taki wozek juz z fotelikiem kosztuje kolo 1000zl i to by mi pasowalo. tylko kurde troche ciezki
patrzylismy w sklepie to taki wozek juz z fotelikiem kosztuje kolo 1000zl i to by mi pasowalo. tylko kurde troche ciezki
R
rikapa
Gość
w czwartek jestem w Pati i maksie ja pracuję tam na dziale wózków, przyjdź to Ci pokażę co i jak :-) nie musisz u nas kupić ale przynajmniej będziesz wiedziała co i jak :-)
reklama
usta usta dzisiaj to takie dziwne były że nawet mój powiedział że jak mu umrę to mnie zabije...
Natuśka cyc jest tylko jeden na noc, a potem hulaj dusza do rana
zaraz idę spać, jak mi młody znowu tak wcześnie wstanie to przynajmniej będę na oczy widziała...
Natuśka cyc jest tylko jeden na noc, a potem hulaj dusza do rana
zaraz idę spać, jak mi młody znowu tak wcześnie wstanie to przynajmniej będę na oczy widziała...