reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry.

Mąż już w pracy a ja siedze bidula i czekam na ostateczne przebudzenie sie mojej królewny.
Na obiad dziś spagetti bo mi sie zbytnio grzebać w kuchni nie chce.

A co do gołębi to te skurczybyki nas sie kompletnie nie boją i nic nam nie robią jak je przeganiamy. Wczoraj Mąż mu kopa (oczywiście delikatnego) zasadził i żadnego dziobania nie było. Ale postanowienie o likwidacji gniazda jest dla dobra Małej . Mąż dzisiaj ma to jakoś załatwić.

Miłego dnia.

reklama
hej witam się z rana i poświątecznie:)
U nas wczoraj dzień aktywności, od rana mieliśmy gości, do samego wieczora, tylko się goście zmieniali:) Ale było bardzo miło! Dzisiaj jedziemy jeszcze do mojej kuzynki, bo ona chrzestna Basi, a ja chrzestna jej córeczki, więc znowu słodkości:p
Obiadu nie robię bo dostałam od mamci mięcho:D
Pewnie na jakiś spacerek się z Basią wybiorę bo pogoda piękna, któraś chętna???
Zet w pt ma już wolny i ruszamy do Skoków, ja w sob mam imieniny więc jakiegoś grilla trzeba zrobić i wreszcie sezon zacząć!
Basia dzielnie zniosła święta i tyle atrakcji. Masa zabawek na szczęście nam się dużo nie powiększyła i nadal utrzymujemy się w jednym pudełku:D:D:D
Szukam niani elektronicznej na allegro, miała któraś jakąś i coś poleci???
Miłego dzionka!

Witam po świętach a my pojechaliśmy w Wielkanoc po śnaidaniu do teściów - m mnie namówił i jak to u teściów rozrywka była. 7 kwietnia zaginęła u Nas kobieta no i w Weilkanoc ją znaleźli, wyłowili z Warty obok teściowej :szok:.
Dzieciaki maja mega katar i kaszel:szok:

Laski gdzie was wyniosło? My już zaliczyłyśmy spacer a tu cisza.

Julia ale to nie teściowa tą dziewczyne ukatrupiła?:-D

MamaGabi miłego spotkanka.

Skrzat z nianią niestety nie pomoge bo sie na nich kompletnie nie znam.

good job. wish you continued success.

o co chodzi? nie da się zablokowac jakos "takich" gości?

Ale Nati napędził mi dzisiaj stracha, spadł z ławy i walnął zębami o parapet, firana we krwi, cała podłoga, On cały zalany, ścieżka do łazienki jak z Nim leciałam, cała łazienka, zlew, ja cała. Matko rozcioł sobie warge, ale bardzo głyboko i szeroko na jakieś 3 cm :szok: juz myślałam ze do szycia pojade, ale zatamowaliśmy bo M wleciał do domu i ja krzyczałam ze szybko bo niedaje rady tyle krwi - Damianek zbladł jak ściana i z mopem latał bo wszystko roznosliliśmy po chacie - matko najadłam sie stacha niezłego

reklama
Julia, dobrze, że chociaż obyło się bez szycia. Damianek niezłego stracha Wam napędził, sam pewnie też był przerażony. Gratuluję zapanowania nad sytuacją, wyglądało groźnie, co? A jak u teściów było, wyłączając kryminalne zagadki?

Skrzat910, dobrze, że postanowiliście pozbyć się nieproszonych gości. Rzeczywiście potrafią być upierdliwe, bardzo brudne i hałaśliwe. Kilka lat temu też się zagnieździły na balkonie u rodziców i balkon był już tylko dla nich. Kocham zwierzątka, ale są granice :sorry:

Do góry