reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat910 i jak malutka?? czasem się tak zdarza...
Kozaczino a jak Twoja malutka sprzątareczka się czuje??skąd gorączka?? zdrówka dla Luli!

Sebie do końca wyrżnęły się dolne czwórki, czego efektem było tulenie się, marud i cycolind mały :/ i jeszcze mąż wrócił z pracy z wiadomością że jedziemy do teściów na działkę... a tak mi się nie chce :///
za to na obiad zrobiłam schab pieczony i frytki - normalnie najedliśmy się po same uszy, nie mamy siły się ruszyć teraz :D
a planowaliśmy jeszcze skoczć na stary po jakąś palemkę bo coś mi się obiło o uszy o jakimś jarmarku wielkanocnym, wiecie coś na ten temat??

reklama
ja bylam na jarmarku ale to było na Starym na pocz marca bodajze jak nie koniec lutego

Nikos padł drugi raz. Wymeczony. Za to z Ł. mielismy jechac na krotka przejazdzke...zrobilismy12km po piachu! a rowery maja ciensze opony MASAKRA nie chce wiedziec co bedzie jutro ;))
padne na pysk wieczorem. Generalnie plan dnia zrobiony, mlody wstanie dostanie owocka i dalej na ogródku

reszta wsiakła?

A Jarmark jest do 18.04 z tego co na plakatach widziałam. My byliśmy w czwartek to szału nie było ( w porównaniu do zeszłego roku ). Z palemkami było stoisko jakieś, my się za to obkupiliśmy w przyprawy ( i oscypki se se se :-D). Ale może na weekend się rozkręciło :-)

hej,
my po działce i piaskownicy..
wkurzyłam się ciutkę bo jedna baba świsnęła nam foremkę.. twierdząc że to jej, a my nie mieliśmy jak udowodnić że nasza, a nie chcieliśmy się wykłócać o kawałek plastiku... zwłaszcza z kobietą, która bierze swoje dziecko do piaskownicy, a potem co chwilę upomina: "nie siadaj na piaseczku, zimny jest", ciekawe jak to biedne dziecko miało się bawić, w powietrzu?? :p no, ale żeby nie wspierać finansowo każdego dziecka z piaskownicy, po powrocie do domu podpisaliśmy swoje zabawki :D
a palemkę kupiliśmy w kwiaciarni pod domem :D musieliśmy dwie, bo z jedną młody od razu się zaprzyjaźnił :D
a dzisiaj filmowy wieczór w małżowinką :D

My dopiero w domku. Byliśmy tu i tam i na zakupach w Panoramie.

Tygryś z Małą dobrze wszystko. Co do babki to niech termofor pod dupke dziecka nosi. Niektóre mamusie to przewrażliwione są na maksa.

Rikapa zdrówka dla twoich skarbów.

My chyba jutro skoczymy na jarmark wielkanocny do Szreniawy.

Czesć dziewczyny dawno do was nie zaglądałam jakoś te ilości postów mnie przerażają jak mam nadrabiać ;-)
chciałam przede wszystkim Kozaczino Ci pogratulować fasoleczki niech zdrowo rośnie !:-)

reklama

super! oby było całkowicie dobrze!

Czesć dziewczyny dawno do was nie zaglądałam jakoś te ilości postów mnie przerażają jak mam nadrabiać ;-)
chciałam przede wszystkim Kozaczino Ci pogratulować fasoleczki niech zdrowo rośnie !:-)

no chyba jednak nas trochę nadrobiłaś skoro wiesz o Kozie :-p co u Ciebie słychać??

Rikapa jak tam Twoje chorobździlki?

Kozaczino jak się czujesz?? będziemy tutaj przeżywać Twoją ciążę:tak:

chłopaki mi śpią... ja prasówkę robię :-D

Do góry