reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
to super:-)miło ze sie martwicie jestem zyje i wszytsko gra i huczy
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
siemka
rano bylismy we Wrzesni i bylismy na bazarku...kuzwa normalnie Marakesz jak nic. Tak idzie opylic wszystko! Mam na komie fotelik samochodowy do sprzedania byscie to widzialy...gały to mi wyszły...sie smiałam do Ł. ze inny swiat
potem bylismy na placu Activ w Pasazu Rondo a teraz mlody smiga z tatą na dworze nocka była fatalna, ma zapchany nos. Ni nie leci ale ciagle cos mu siedzi gestego nawet odciagnac nie mogę frida...przez to sie meczył bo ciagle smokus mu wypada.
nie było baltazara. Bo niby zmeczony byłi nie miał siły stac hahaha to sem poszłam wkutwiona spac o ;p
rano bylismy we Wrzesni i bylismy na bazarku...kuzwa normalnie Marakesz jak nic. Tak idzie opylic wszystko! Mam na komie fotelik samochodowy do sprzedania byscie to widzialy...gały to mi wyszły...sie smiałam do Ł. ze inny swiat
potem bylismy na placu Activ w Pasazu Rondo a teraz mlody smiga z tatą na dworze nocka była fatalna, ma zapchany nos. Ni nie leci ale ciagle cos mu siedzi gestego nawet odciagnac nie mogę frida...przez to sie meczył bo ciagle smokus mu wypada.
nie było baltazara. Bo niby zmeczony byłi nie miał siły stac hahaha to sem poszłam wkutwiona spac o ;p
skrzat910
żyje dla nowego życia
A ja sobie musze zapodać kawusie bo zasypiam na stojąco. Oglądam Supernatural w necie. Kurcze jak ja lubie ten serial.
Jak tylko Malutka uderzy w kime to chyba też sie prześpie.
Jak tylko Malutka uderzy w kime to chyba też sie prześpie.
R
rikapa
Gość
witam się i ja ech miałam dzisiaj wypadek w autobusie kierowca tak ostro zahamował, bo kobieta mu wymusiła pierszenstwo że przeleciałam przez połowe autobusu i się wywaliłam, uderzyłam głową w rurę, masakra zresztą nie tylko ja się wywróciłam, zgłosiłam to na rondzie rataje w mpk bo kierowca zamiast poczekać aż się pozbieramy to ruszył i nie miałam siły wstać i ci ludzie też :-( poszłam do pracy ale po godzinie dałam sobie spokój i zwolniłam się do domu bo mi niedobrze i głowa mnie boli :-(
Skrzat zaraz Ci pw napiszę
Skrzat910 wiesz że ta dziewczyna od tej czapeczki się nie oddzywa :-( zawiodłam się trochę :-(
Skrzat zaraz Ci pw napiszę
Skrzat910 wiesz że ta dziewczyna od tej czapeczki się nie oddzywa :-( zawiodłam się trochę :-(
skrzat910
żyje dla nowego życia
Rikapa ja tam nie wiem. Przykro mi że sie tak zachowała ale widzisz ja dostałam bez zarzutu. Może coś sie u niej stało. Córka sie rozchorowała albo coś innego.
Szybkiego powrotu do formy po tym przykrym wypadku!
Marciaa fajny bazarek. Może zrobimy sobie wycieczke.
Szybkiego powrotu do formy po tym przykrym wypadku!
Marciaa fajny bazarek. Może zrobimy sobie wycieczke.
jaki bazar?co jak?
Rikapa o kurcze!! masakra! co za kierowca:/ mam nadzieje ze wrocisz szybko do farmy. ehh to mpk.
moje dzieco poszło na ogród bo atrakcja była niesamowita traktor na polu... no i co? zaczeło sie to samo co rok temu we wakacje...czyli srutanie na łonie przyrody:/
Rikapa o kurcze!! masakra! co za kierowca:/ mam nadzieje ze wrocisz szybko do farmy. ehh to mpk.
moje dzieco poszło na ogród bo atrakcja była niesamowita traktor na polu... no i co? zaczeło sie to samo co rok temu we wakacje...czyli srutanie na łonie przyrody:/
Ostatnia edycja:
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
.. pospałam właśnie z małą godzinkę i już mi lepiej
... co tu się wyprawia po 22 - no ja nie wiem :-) baltazary, pan i władca ...
Marcia - ja się stawiam na urodzinach Nikosia razem z Werką.
Rikapa- może zgłoś się do lekarza.
Julia - you are so beautiful... YouTube - Joe Cocker - You are so beautiful (nearly unplugged) mam nadzieje, że dzisiaj chandra znikła
Tygrynka - jak tam żyjesz po tańcach na macie - ja kiedyś tańczyłam i byłam wykończona jak po niejednym aerobiku
Ilonka , Skrzat - ja lubię takie akcje w sensie , że chętnie pomagam - wiadomo, ze chętniej pomaga się jeśli zna się daną osobę chociaż z widzenia, jestem nieufna jeśli chodzi o wrzucanie kasy do pudełek( prócz wielkiej orkiestry) zawsze wydaje mi się, że to jakiś przekręt. A jeśli chodzi o wrzucanie ubrań do tych kontenerów co są często przy śmietnikach ponoć to idzie do lumpeksu ?!
Dzisiaj Świadoma mama namówiłam m żeby wcześniej wrócił
... co tu się wyprawia po 22 - no ja nie wiem :-) baltazary, pan i władca ...
Marcia - ja się stawiam na urodzinach Nikosia razem z Werką.
Rikapa- może zgłoś się do lekarza.
Julia - you are so beautiful... YouTube - Joe Cocker - You are so beautiful (nearly unplugged) mam nadzieje, że dzisiaj chandra znikła
Tygrynka - jak tam żyjesz po tańcach na macie - ja kiedyś tańczyłam i byłam wykończona jak po niejednym aerobiku
Ilonka , Skrzat - ja lubię takie akcje w sensie , że chętnie pomagam - wiadomo, ze chętniej pomaga się jeśli zna się daną osobę chociaż z widzenia, jestem nieufna jeśli chodzi o wrzucanie kasy do pudełek( prócz wielkiej orkiestry) zawsze wydaje mi się, że to jakiś przekręt. A jeśli chodzi o wrzucanie ubrań do tych kontenerów co są często przy śmietnikach ponoć to idzie do lumpeksu ?!
Dzisiaj Świadoma mama namówiłam m żeby wcześniej wrócił
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Rikapa lepiej jedź do lekarza i zdrówka dla Ciebie
poziomeczka wielkie dzięki
poziomeczka wielkie dzięki