reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej laseczki...

my po zakupkach, w Auchan w swadzimiu bylismy....

a ja jeszcze rano z Gaba na szczepieniu bylysmy,naszczescie zdrowa juz to i mogla ja zaszczepic,oczywisice znowu mnie wpienila pigula...eh .... co za babsko,dzisiaj wyskocyzla z tekstem ze Gaba na rozowo ubrana a ona "biedna" ma alergie na rozowy kolor....eh...co za babsko okropne.

pogoda do d...y i moja tez ma mega marudera,przed spaniem tak sie zryczala jak nie wiem...

kurde jak mnie naszlo na taka dzialke,ale to za drogo jak na moja kieszen:-( a szkoda bo ja nie jestem przywyczajona do "gnicia" w bloku ja potrzebuje podworka,powietrza,trawy itp itd.

Poziomka jest taka masc Musteli chyba nazywa sie "kojaca masc..." dalje nie pamietam bo wyrzucialm pudelko a na tubce po niemiecku napisane i ona jest taka lgodna dla dzieciaczkow na przeziebienie i katarek,smarujesz klatke piersiowa i to najlepiej na noc bo ona wspomaga zasypianie tez... ja dla malej ja uzywam i sie sprawdza. a tak pzoa tym to zdrowka dla Werki.

Tygryś zdrowka dla Sebusia.
Julia super ze Natus ma wyniki ok.
Marciaa i Skrzat zazdroszcze przesypianych nocek...ja tez chce!!!!!!:-)

Golonka?????? fuujjjjjjjj,bleeeeee,buuuuuu:-(

golonka mmmm..oczywiście bez skórki:p

na-Tuska hmm. w wwkend bede w poznaniu, co prawda jutro mam wizyte w luz medzie ale odwołuje, bo zapomniałam ze w tym czasie mam zebranie stowarzyszenia.
powiedz mi jeszcze ile one rosną? zeby były zdatne do jedzenia??? ja chetnie sobie je gdzieś wkopie. odłóż mi kilka, podaj adres i telefon na pw. to sie odezwie koło piątku. a co chcesz za nie??
gratulacje ząbka!!

Skrzat9
jak to tylko dwie?? to ty nie wiesz ze jak się ma mało to smaka robić na forum nie wolno??!:p

moje dziecko mnie wyciąga na dwór.

a ja zrobiłam się przez was mega głodna!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry