reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

w foteliku dzieci muszą jeździć do 12 roku życia lub do 150 cm wzrostu , na poddupniku może jeździć dziecko które ma 134 cm ale w przyszłym miesiącu mają być wycofane i zabronione prawnie w Polsce więc pewnie przestaną być dostępne :-)

reklama
Hej ja polozylam dziecie i stwierdzilam ze zrobie sobie pazury bo juz mialam tak odrost ze szok!!! wyciagnelam moj pudlo z przyborami i co ? Mała się obudzila
jak by czula menda jedna!
wogole od wczorajszej nocki jest masakra. wczoraj plakala przez sen pol nocy a dzis to samo
B sie zbuntowal dzis ze jej nie odkladam do lozeczka ;/ i chce wyniesc z pokoju lozeczko skoro ona w nim nie spi.

moze zab znowu jej idzie bo tak sie szamocze nawet teraz i popiskuje przez sen

ale zrobilam wkoncu te pazurksony moje- musze jechac odwiedzic hurtownie bo juz mi sie zele koncza.
nic chyba pojde spac bo tu tez juz chyba wszystkie spicie :)

kurde...licytowalam zajebiste dziny na allegro i zapomnialam i mnie znowu przelicytowali a to jestem roztrzepana!

Natuśka to ja podziękuję za kabaczka bo metrowy to ja mam balkon :D

padłam razem z młodym, teraz się przebudziłam bo zaczął mi brzydko kaszleć :/// wygląda to podobnie jak wtedy gdy miał zapalenie krtani i się boję co będzie nad ranem a ja sama w domu :/// poza tym jeśli mu się choróbsko rozwinie to znowu odwleczemy szczepienie a to już teraz na dniach powinno być :///

zła jestem, idę spać. dobranoc

hejka
nie uwierzycie
moje dziecko zasnelo o 18.30 i spało do 7.30 szoook, nawet kolacji nie zjadł...za to miske oswianki wrabał w 3 minuty...ale krecił się widzę nastepnego zęba na dole...ostatnia trojeczka

hej hej
U nas wszystko ok m w pracy, ja z osią już urzędujemy od 6.30-nie wyspałam się...
Ząb boli i chyba znów muszę do stomatologa ( kiedy ona mi je wyleczy??) fatalnie się czuję...
nie czytałam nawet bo nie mam coś weny ;/
Kaszanka jednym słowem..;/

Hej!
U nas nocka w miare ale Mała nam sie w nocy strasznie kręciła i rzucała przez sen. Teraz pojadła owsianki i sie bawi.

Marciaa gratki dla Nikosia!

Tygrynka zdrówka dla Sebusia!

Guziczek lepszego samopoczucia życze! Ile jeszcze cie czeka wizyt?

Pogoda za oknem do kitu. Zapowiadają że będzie padać:-( Nigdzie sie dziś nie ruszymy.

hej
już dwa razy mi posta wcięło:wściekła/y: cholerny laptop!!!
Nocka ok kochane dziecie śpi ładnie od 20 do 7 :-) Ja wieczorkiem do kina Rialto się wybrałam ze znajomymi na film Dom Chłopców fajny film od śmiech do łez :-) A teraz siedzę w jobie kawa wypita śniadanie zjedzone słowe wzorowy pracownik !!!
Skrzat ten fotelik można też na pasy przypiąć ale to nie podwyższa jego bezpieczeństwa ( tak nam w sklepie powiedzieli) CHICCO FOTELIK SAMOCHODOWY KEY 1 ISOFIX 9-18 kg (1531427485) - Aukcje internetowe Allegro tu kupiłam :-)
Tygryś oby Sebuś nie chorował :-)
Guziczek no nie fajnie z ząbkami, życzę komletnego wyleczenia!!
chwilowo wracam do pracy zajrzę jeszcze z pewnością :-)

witam i ja...
co do fotelika my mamy teraz recaro żekomo rosnie z dzieckiem, bo pani w sklpeie nam wlasnie pwoiedziala ze zmieniaja sie przepisy i dzieciaki beda musialy jezdzic w fotelikach. beznadzieja, bo nie wyorbrazam sobie 10latka w foteliku.

Na-Tuśka!!/ tej jak Tygrynka nie chce to ja chętnie przygarnę kabaczka!! jeśli masz nadal na zbyciu:p on się zmieści do takiego korytka na np. pelargonie?

tej ja w zeszłe wakacje wykopałam malinkę, ktora przywiozłam od mojej m, bo bezyślnie ja wsadziłam miedzy tujki:/ no i co? wczoraj patrze a tam znowu malinki wyrastają:/ chyba nie da rady ją do końca wytępić:/

Marta wow pogratulować tak przespanej nocki!!! moj Fil dał mi taki czad w nocy ze szkoda gadać... zazdroszczę.

Guziczek współczuję bólu zęba...ja musze do kontroli tez skoczyć... ehh

Kozaczino
miłej pracy:)) wzorowy pracowniku:) hehh

właśnie pogoda do d... mała smarka chyba wczoraj ją troszkę za lekko ubrałam przez tą głupią pogodę to nie wiadomo jak ubierać te dzieciaczki, raz ciepło a zaraz wiatr zimny, w nocy beczała troszkę to pewnie przez to , że miała kłopoty z oddychaniem ... założyłam jej na noc te nowe dada nic nie przeciekło a nawet coś większego było zobaczymy jak dalej bedzie...marzy mi się przespana noc ... Maniek jeszcze w domu o dziwo bo on zazwyczaj o 8 wyjeżdża i wraca ostatnio późno... miłego dzionka ...

reklama
witam dziewczyny.

Urlopowali Nas ze szpitala :tak: mały ma podwyższone CRP, dostał kolejny antybiotyk tylko ze doustie i leki obniżające gorączke i Pani ordynator się spytała czy chce zostać na oddziale czy iść na tzw "urlop" więc jestem w domku i wracamy 12 na reszte badań, ale jest jedna dobra wiadomość węzły w brzuszku mieszką się już w granicy normy!!! czyli sie pomniejszyły - JUPIIIIIII
041.gif

pozdrawiam i ide rozpakowac walizy:tak:

Do góry