reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skrzat910 - jak mogłaś ... tak narobić smaka :p
mamaGabi - ja mogę się popytać ile u nas biorą za działkę, widziałam parę ogłoszeń nawet z ciekawości ile u nas stoją.
na- tuska - gratki dla Emilki :p
ilonka - ciekawość mnie zżera co to za stowarzyszenie ... ostatnio na Rozmowy w toku było o stowarzyszeniu dziewic :p w ogóle ja nie wiem kto tam sie zgłasza większość to niezłe oszołomy :)

No to która wleci na golone? Zadzwonie tylko do Mojego że ma wstąpić do rzeźnika i kupić więcej:biggrin2:
eee ..myslałam, że jakieś zawody o tą drugą golonę bedą :p

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
u mnie mama była od rana:) wyprasowalam dwie pralki, trzecią wstawiłam;) ułozyłam rzeczy Basi w szufladach, pochowałam za małez rozdziałem co mam komu oddać:) teraz siadłam i nic mi sie nie chce:p Mama poszła mi z Małą na spacer więc od godziny smacznie śpi pod drzwiami!!
A to buciki jakie kupiłam Basi - Befado - Sklep internetowy płaciłam 38 zł, ale oni mają super te butki:) W sumie przy 2-3 parach opłaciłoby się z neta zamówić:D
Na-tuska gratki dla Emilki, a Basia nadal szczerbol, za to stawia pierwsze kroki wokół mebli...
Skrzat910 golonki:p a ja dzisiaj pierogi leniwe:p
Może pojedziemy do PiM zobnaczyć te foteliki, bo pogoda syfna, to można by to wykorzystać, bo jak słonko to do sklepów żal czasu!

hej
u mnie Seba chory, mamy nockę ciężką za sobą bo kaszlał strasznie i charczał, spaliśmy przy uchylonym oknie to przynajmniej się nie dusił, ale ja się przeziębiłam... a lekarz dopiero jutro przyjmuje... w dodatku jestem bez humoru i w ogóle...
miłego dnia

poziomeczka hahahha ja to raczej już nie dziewica hahah
nieeeeeeeeeee ???????!!!!!

Ilona
- fajnie, zawsze czas jakoś spędzony, wiadomości z Kaźmierza na bieżąco i pewnie jakiś wpływ na rozwój tej miejscowości też macie wpływ ja byłam raz w Kaźmierzu wynajmowaliśmy Warszawkę na ślub.
skrzat - buciki śliczne .... ech te skrzaty jedna golonki druga pierogi :rofl2:

tygrynka - a nie ma innego lekarza co by Sebastianka przyjął? Kurcze szkoda, żeby tak się następną nockę męczył spytaj moze w tym ośrodku czy inny może przyjąć albo co możesz zrobić w takiej sytuacji . Wapno, wit C, maść co pisała mamaGabi ... Ty też wit c 1000 ...

Ostatnia edycja:
hej
u mnie Seba chory, mamy nockę ciężką za sobą bo kaszlał strasznie i charczał, spaliśmy przy uchylonym oknie to przynajmniej się nie dusił, ale ja się przeziębiłam... a lekarz dopiero jutro przyjmuje... w dodatku jestem bez humoru i w ogóle...
miłego dnia

o matko to zdrówka życze i szybciutko do lekarza bo jeśli się dusi to oskrzela albo płuca - no chyba że ma mocny katar i mu spływa "do środka" a katar jest niebezpiecznie

na-tuska mój po nocce jeszcze spi:tak:

reklama
Hej
U mnie tez noc ciezka Jula miala goraczke. Dalam na zbicie i jak wstała rano to juz nie bylo, ale podrzemce znowu sie obudzil z 38,5
innych objawów brak tzn rozwolnienie lekkie ma od wczoraj wiec mam nadzieje ze ta goraczka od zebów!!!

na szczescie niemarudzi i sie ladnie bawi.

Skrzat butki ładne! One maja rzepy? daj znac jak sie spisuja czy Basia rozpina je.
My mamy takie Befado - Sklep internetowy i Lula probowala rozpinac ale nie dala rady
Jestem bardzo zadowolana z butkow tej firmy i pewnie jeszcze kupie jakies

Tygrynka zdrówka dla Was ;*
Chyba Modna Mama jutro nie wypali;/
Poziomka dla Werki równiez zdrowia.

Skrzat910 mnie golonka nie skuszisz ale moj B to pewnie by nie pogardzil
Ja dzis mam smazona kielbaske z cebulka i gorace buleczki.
Tesciowa fasolowa zupe gotuje i wali tam u niej jak niewiem ;) az musialam wyjsc!

edit.
Natuska a to trzeba miec jakies szczegolne podloze do tych kabaków. Bo ja uwielbiam i jak bym takie ze swojego ogrodka miala to szal !!! :)
jak bedziesz miala przy nasteonych pare odnózek za duzo to sie pisze :)

Ostatnia edycja:
Do góry