reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja o tym morderstwie wczoraj oglądałam w polsacie. Ponoć zwabiła koleżenka ją do parku a potem jakiegoś chłopaka ze sobą przyprowadziła i ja zasztyletowali. No tragedia! Ja mam stracha łazić. Poza tym od sąsiadki wczoraj słyszałam że matke z dzieckiem w wózku na spacerze jacyś gówniarze napadli:szok:. Dziecko na obserwacji w szpitalu jest ale nic mu sie jest choć wózek obalili a matka na szczęście dużo kasy nie miała i jedynie coś ma zwichnięte bo ją pobili ale jest dobrze z nią.

Dzięki dziewczyny za dobre słowa wsparcia. Mam nadzieje że to ząbki ostatnie stadium. Wczoraj na obiadek sie krzywiła a przedwczoraj focha walneła na kaszke i zjadła tylko pół. Jakby z dnia na dzień przestała lubić jedzenie z łyżeczki.

Marcia kto to pirania był?

reklama
Aha! To ja pamiętam jak jeszcze miałam z 15-16 lat i w okolicy bloku moich dziadków we Wrocławiu gwałciciel grasował. Nas chłopaki z blokowiska po imprezach eskortowali do samych drzwi mieszkania, każdą po kolei żeby przypadkiem którąś w bramie nie zgwałcił.

Natuska ja sobie chyba kupie gaz. Normalnie strach z domu wychodzić.

Hej!

Oj ja też pamiętam ten okres jak pirania grasował, kręcił się po tych chaszczach przy polance brrrr. A z tym sołaczem to naprawdę masakra, dożywocie od razu!
Poziomka Jasne że dołączaj. Super!:-)
Temperatura niby w miare wysoka ale moim zdaniem nieprzyjemnie jest na dworze.

niedawno byla akcja o gwlacicielu w Zielonej gorze... i sie okazalo ze to zmyslone a szumu paniki było full....
fakt debili i swirow nie brakuje. Mieszkajac na zegrzu kiedys jakis zboczeniec dzwonil i wmawial mi ze mnie widzi i zboczone teksty sypal

czy któraś z Was umie piec i dobrze gotować?? aż wstyd się przyznać ale mi to nie bardzo wychodzi, zresztą ogólnie to gotuje moja babcia ale ona ma już 80 lat i chciałabym ją trochę odciążyć i ogólnie chciałabym czerpać radość z gotowania i pieczenia ciast a nie robić tego za karę :-(

reklama
chyba Skrzat910 świetnie sobie radzi w kuchni... ja dopiero raczkuję i robię proste szybkie dania, chyba że coś mi odbije jak z zapiekanymi pieczarkami :D

Do góry