reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ilonka chodziło mi tylko o to że ty czasami piszesz w taki sposób że ktoś może to odebrać jako atak ( np tekst w stylu jak nie masz co robić to idź na spacer raczej nie brzmi zachęcająco:confused2:). Bo jednak masz swój taki lekko agresywny styl ale ja tam nie chciałam się z nikim gryźć bo po co tylko zwracam uwagę a to jednak różnica.
Czy już wam dziewczyny zwracać uwagi nie można?? no bez przesady......:nerd:

Odnośnie wakacji to mam znajomego z domkami w Pobierowie z 50 m od morza ale do samego centrum jakieś 10 min pieszo.Jak chcesz dam numer. Jak chcesz góry to mam znajomych w Zakopcu i oni prawie w centrum blisko do szlaków i do Krupówek, tylko u nich trzeba się szybko decydować bo oblegani są.

Asiu pamiętaj o wnioskach dla mnie jak będziesz w urzędzie:-p;-)

Moja wstała i broi, a ja na ustach zasnęłam:confused2: jakoś tak zmęczona byłam....
Uciekam na śniadanko

reklama
hej :-)

nic mi nie jest, żyję :-D

o 20 razem z Adasiem padliśmy szybko! mieliśmy strasznie zabiegany dzień, a do tego ta nocka na inwenturze..
dzisiaj co prawda sobie nie pospałam.. od 3 nie mogłam oka zmrużyć, do tego koszmary senne.. wrr.. :/

plany wakacyjne... heh.. ja nie robię planów, bo pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie ze względu na tą porypaną pracę męża.
ale na pewno na kilka tygodni pojadę do dziadków :-D umówiłam się też z chrzestnym Adasia i jego narzeczoną na wypad do zzo safari, o którym też Tygrynka wspominała :-) znajomi byli tam w zeszłym roku i ponoć świetne :p no a w sierpniu jeśli wypali to w czasie urlopu M. pojedziemy do Czech do SPA, gdzie kiedyś moja kumpela była i mega zadowolona wróciła (do tego ponoć tanio jest :p ), Praga i Wiedeń lub Bratysława też w namyśle, ale zobaczymy... najwyżej pojadę do kumpeli na parę dni do Krk :-) w kwietniu też tam się wybieram z Adasiem, zmęczona jestem tym wszystkim co ostatnio się dzieje, a taki wypad dobrze mi zrobi.. :-)

no a dzisiaj kolejny piękny dzień się zapowiada, więc pewnie spacerek jakiś, zakupy.. ;-)

Hej!
Ten antybiotyk działa cuda. Z okiem już lepiej bo nie ma jak co rano ropy. Wogóle jakoś mi lepiej i to po jednej dawce:szok:.
Jutro kontrola u reumatologa i znów bitwa z ludźmi co poszli se i sie wpieprzają na zasadzie " ale ja mam 13 a pani 20 więc ja teraz wchodze".

Temat wakacji. My chyba pojedziemy ale dopiero we wrześniu do Pobierowa.
Dom Gościnny "U Pediatry" - Pobierowo - tel. 695 191 867 Tanio i wogóle jakoś fajnie.

MamaGabi a ty o ile pamiętam kochana miałaś sie ze mną podzielić numerem do tego ośrodka gdzie wy jedziecie. ;-)

Guziczek
a ile ten twój znajomy w Pobierowie bierze? Dałabyś nr. do niego?

Ostatnia edycja:
hej witam się nie wyspana na maksa;P Basia budziła się chyba co godzinę :szok::angry: nie wiem co jej się stało:(
Tygrynka żle mnie zrozumialas, my nie jeżdzimy na slepo tylko wynajmujemy zawsze krotko przed wyjazdem lub jak cos juz na 100% wiemy:) a na razie nie wiemy co i jak:p
Uciekam bo mamcia do mnie jedzie, a mała już beczy:(

aa ja myślałam że w ciemno jeździcie :) bo my tak robiliśmy kiedyś :D
coś musiało być tej nocy bo Seba też nad ranem co chwilę się budził :/

reklama
a ja szczerze Rogowo odradzam.. nic ciekawego. znacznie lepiej i więcej atrakcji jest w Solcu Kujawskim.
Rogowo w porównaniu do Solca to namiastka. Przynajmniej ja tak sądzę, bo w obu byłam. ;-)
ale oczywiście każdy może mieć inne zdanie..

Do góry