mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Co ty Tygrys slub cywilny,wesela nei bedzie bo to post przeciez...a czemu zla jestem??? bo glupi jest,ma kalpki na oczach,laska go wykorzytuje jak moze,pstryknie palcami a ten leci,ma zachcianke(tak jak teraz ze slubem) to on odrazu....wiesz mlody jest,jego pierwsza dziewczyna i slub odrazu a ona jeszcze dziecka zachciala mowie istny cyrk.... no jedziemy na dwa tyg,potem wracamy,i 10 kwietnia do sanatroium jedziemy na dwa tyg wracamy w wielkanoc do poznania i jedziemy do domu w czerwcu na komunie mojego siostrzenca (chyba) a potem w lipcu na caly miesiac a potem we wrzesniu na roczek Gabrysi tak wiec mamy rozplanowane najblizsze meisiace pod wzgledem wyjazdow:-):-):-)
no ja nie mam rolet zewnetrznych,zreszta i tak na 3 p mieszkamy nasze tez nowe osiedle niby spokoj ale i tak sie boje,rozne rzeczy sie slyszy i wogole...no nic jakos przezyc to musze:-( i tez spie wtedy przy zaplonej lampce:-)
no ja nie mam rolet zewnetrznych,zreszta i tak na 3 p mieszkamy nasze tez nowe osiedle niby spokoj ale i tak sie boje,rozne rzeczy sie slyszy i wogole...no nic jakos przezyc to musze:-( i tez spie wtedy przy zaplonej lampce:-)
Ostatnia edycja: