reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Co ty Tygrys slub cywilny,wesela nei bedzie bo to post przeciez...a czemu zla jestem??? bo glupi jest,ma kalpki na oczach,laska go wykorzytuje jak moze,pstryknie palcami a ten leci,ma zachcianke(tak jak teraz ze slubem) to on odrazu....wiesz mlody jest,jego pierwsza dziewczyna i slub odrazu a ona jeszcze dziecka zachciala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mowie istny cyrk.... no jedziemy na dwa tyg,potem wracamy,i 10 kwietnia do sanatroium jedziemy na dwa tyg:) wracamy w wielkanoc do poznania i jedziemy do domu w czerwcu na komunie mojego siostrzenca (chyba) a potem w lipcu na caly miesiac:) a potem we wrzesniu na roczek Gabrysi:) tak wiec mamy rozplanowane najblizsze meisiace pod wzgledem wyjazdow:):-):-):-)

no ja nie mam rolet zewnetrznych,zreszta i tak na 3 p mieszkamy:) nasze tez nowe osiedle niby spokoj ale i tak sie boje,rozne rzeczy sie slyszy i wogole...no nic jakos przezyc to musze:-( i tez spie wtedy przy zaplonej lampce:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka ja czekam na znak od Brzoskwinki i myślę że też wpadnę, bo bardzo bym chciała :D tylko czy Ty się kochana nie boisz o stan swojego domu po przejściu trzech terrorystów??? :D
no to sporo masz do załatwienia, a w Poznaniu będziesz leżała? jakby coś Ci pomóc czy odwiedzić to daj znać!

MamaGabi uuu to nieźle z bracholem, szkoda że się tak wpierdacza :/ a ile ma lat? ale jak ślepo zakochany to nie przemówisz :/ szkoda chłopaka, ale oby im się ulożyło!
niezłe te plany wyjazdowe! a do sanatorium to gdzie jedziecie? i we trójkę? super :)
a Strzeszyn Gr bezpieczny mi się wydaje, nie jest tak?

no niby strzeszyn bezpieczny...ale roznie bywa...osatatnio np z parkingu naszego spod okien ukradli auta:(
do sanatorium jedziemy w trojke do Buska Zdroj:) M ma za darmo za to ze na misji w afganie byl:-( a za mnie placi tylko za nocleg i wyzywienie, w tym mamy wycieczki do Czech i Wiednia:) za 20 zl za osobe:szok::-) do tego zabiegi..a ze ja po operacji a to typowe uzdrowisko ortopedyczne to jak znalazl....hmmm juz sie doczekac nie moge

a brat glupi jak but, ma 24 lata...i tak sie marnuje...ale coz jego zycie jego sprawa tylk oze to ja potem bede tych "gorzkich zali" wysluchiwac... mam tylko jego jednego brata:)

edit.ide sie polozyc,moze zasne ,musze zasnac bo o 24 mala na karmienie wstaje a chce troche pospac do tego czasu... buziaki:) milej nocki

Ostatnia edycja:
aa widzisz a ja myślałam że to Twój mąż jedzie na doczepkę do Ciebie :p że Ty ze swoim kręgosłupem jedziesz, a tu proszę, na odwrót ;) ale on ma jakieś dolegliwości, czy po prostu, odpocząć ma? fajnie Wam, odpoczniecie sobie, pobędziecie bez obowiązków (poza Gabi, ale to przecież przyjemność ;))
a z tą kradzieżą samochodów to masakra, koleżance w Wawie w biały dzień sprzed okien sprzątneli, koleżance tutaj na parkingu w Kauflandzie - wyszli z zakupów a auta nie ma :/ dodam że i tu i tu były to VW ;/

Natuśka zabij choróbsko w zarodku :D

Brzoskwinki coś dzisiaj nie ma?? mam nadzieję że wszystko ok...

zmykam obejrzeć coś z małżowiną, zajrzę po filmie, dobrej nocki tym co czmychną :)

edit: Ilonka dzwoń, dzwoń, najwyżej potem będę żałować :p

my wakacje mamy pokręcone :p ruszamy za 143 dni (;)) na Mazury a potem dwa tygodnie w Karwii koło Władysławowa (z Poznania 360km, nie byłam ale podobno pięknie) w http://www.idalia.karwia.com.pl/ mieliśmy być w innym ośrodku ale w końcu stanęło na tym, zaklepane, zapłacone i nie chcę już więcej szukać :D:D:D i potem znowu na Mazury, tak więc miesiąc nas w domu nie będzie... i małe wypady do Gdańska (znajomi mają tam mieszkanie), do Świerkocina (za Gorzowem, podobno fajne zoo safarii) i na bank działeczka (Natuśkowa też o ile zdania nie zmieni :p)

no i my pewnie będziemy latać z tabołami :D cieszę się tylko że w tym pensjonacie jest plac zabaw i mamy pokój na parterze, zawsze to chyba łatwiej... zobaczymy :D aaa i mają internet więc laptop koniecznie jedzie z nami :D przecież muszę wiedzieć co u Was :p

Ostatnia edycja:
oj od Was tu odejsc jest ciezko....he he he
m ma te sanatorium dlatego ze niby misja steesujaca itp itd i zeby odpoczac a z misji dwa lata temu wrocil...he he a terazjedzie odpoczywac dopiero... ma 72 zabiegi na 13 dni wiec wiekszosc ja wykorzystam...
co od aut to my tez mamy VW passat i nam nie chca ukrasc a ja chcialbym bo przynajmniej nie mialabym problemu ze zbytem tego auta:)

co od brata to tyle co ja sie naprosilam,nakryzczalam i wylalam lez to moje..a on dalej slepy...no moze keidys przejzy na oczy...

teraz naprawde ide spac.papapa

Dopiero usiadłam do kompa! Ale był dzień:)
Widzę ze na forum wakacyjny watek. Ech my rzadko planujemy tyle wczesniej. Ja Polskie morze kocham, ale jak nie ma ludzi, w zeszlym roku bylismy w totalnej diurze w czerwcu (koniec ciazy) ani ducha, ekstra. W tym chcemy z Basią, ale ja niecierpie zatlocoznych polskich plaz i polskich cen, bo liczą sobie jak za złoto,a warunki często PRLowe;( Na pewno na Coldplaya jedziemy, może uda się jakoś połączyć!
Rikapa zdrówka kochana!
Ilonka proszę pisz Skrzat i Skrzat9 bo zgłupieć można:p
Ja z kinem jutro odpadam, dzisiaj sie najezdzilam!
Na-tuska dzięki za super dzionek, obiadek, kawki, herbatki, słodkie;) Dziewczynki super się bawiły:D A Basia jak tylko wróciłyśmy włączyła marudera, a w gościach uradowana! Filp za to super śpi:)
Apropos jej uciekania - siedzialam na fotelu i gadalam z kumpela a ona rozwala kartki po dywanie, wiec jak nakrecilam i chcialam wyslac filmik mmsem i zapatrzylam sie na minute w tel a dziecka nie ma...wlazla pod fotel na ktorym siedzialam, nawet nie wiem kiedy i jak:szok::szok::-D:-D
Ja na kompie męzą bo się reinstalu doczekałam:D

Ostatnia edycja:
Skrzat my też tak lataliśmy, ale teraz z młodym to wolimy mieć wcześniej znaleziony pensjonat, żeby potem nie szukać z młodym na głowie albo nie trafić do jakiejś ruderki ;)
MamaGabi to sobie odpoczniecie! a skoro macie VW.. to wiesz, jest szansa ;)

my obejrzeliśmy sobie Growns Up, fajna lekka komedyjka :) a teraz zmykamy do spania, dobranoc!

reklama
Dzien dobty:)

nocka minela bardzo szybko,nawet kurde niepamietam iel razy sie mala budzila ale pewnie nie duzo...wiem ze pierwsza pobudka byla o 1 a potem jak sie juz obudzila czyli o 6.30 a co pomiedzy to nie mam pojecia:-):-):-):-):-):-)
co do wakacji to my planujemy tez nad morze do Stegny tam zawsze jezdze,wynajmuje domek 20 minut od plazy za male pieniadze ale i o niskim standardzie ale to nie ma znaczenia bo tylko spimy w takim domku,plaze wyczailismy taka troche dzika, bo na tej publicznej to tyle wiary ze szok a tam jakies2 km dalej cisza,spokoj itp:)

no a m niedlugo wroci i smogamy,malej zdjecia zrobic do dowodu,potem do urzedu zlozyc wniosek,potem denetysta,zakupy a m mowi ze niespal cala noc i pada na pyszczek to nie wiem jak my to wszystko ogarniemy:sorry::sorry::sorry:

milego dzionka:)

Gabrysia | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! Prosze o glosy:)

Ostatnia edycja:
Do góry