reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ja czekam na Zet, za chwilę powinen być na obiad jakaś dziwna zupa;) Byłam z Basią na godzinnym spacerze a potem spała na dworze jeszcze godzine:) teraz grandzi na kocu, ale Emilki i Fila jej brakuje;P
Co do morza, to ja tak jak Ilonka wolę dopłacić i mieć dobre warunki. Bez łazienki my z reguły mało ogladamy a na wakacjach to wcale) zawsze mamy laptopa by wieczorem jakis filmik obejrzec. No i meble też powinny być ok, bo jak co to zawsze miło w ładnym pokoju posiedzieć:) W końcu jedzie się wypocząć:) W zezłym roku jak byliśmy to tutaj http://www.mrzezyno-apartamenty.pl/galeria.html udało nam się bo to było tydzien przed rozpoczęciem sezonu, płaciliśmy 100 zł za apartament:) Wszytko nowiutkie. Ja niestety zwracam uwagę na pokój, ale zawsze szukam ładnie, ale w dobrej cenie, bo czasem to zdzierają nawet za pokój PRLu:( Zobaczymy gdzie w tym roku nam się uda znaleść. Co do pokoi nad morzem to kiedys jak pojechalam z kumpela za 35 zl/osoby (rezerwowane wczesniej) kobieta chciala nas umiescic w pokoju swojego dziecka, podwojne lozko (a araczej 1 czesc calociowa a druga zlozona z poduszek, 1 koldra) lazienka z nimi, kuchnia z nimi - szok!!! wiara na wszystkim zarabia, ucieklysmy stamtad i znalezlysmy lepsza i tansza kwatere:D Ja już kilka razy uciekałam, bo jak mi się nie podoba to nie ma wakacji:p

Ostatnia edycja:
reklama
hejka :)
my po lekarzach, zakupach, spacerku...
alergii mały prawdopodobnie nie ma, pępek to raczej jakieś zakażenie bakteryjne które ma zniknąć po smarowaniu maścią.. infekcja też ma zniknąć po syropku. zobaczymy. lekarz mnie pochwalił za intuicję, że nie podałam małemu bactrimu, bo to prawie jak antybiotyk więc potem byśmy się z tym bujali :) atak duszności nie powinien się powtórzyć, bynajmniej nie w tej infekcji.
dziewczyny starszych dzieci - szczepiłyście przeciwko ospie wietrznej? ile płaciłyście za szczepionkę?
obejrzeliśmy sobie w PiMie rowerki - na pewno chcemy Smart Trike 3in1 :D jest super! dorwałam też kolejne sztućce dla młodego :)
spacerek króciutki, godzinkę tylko bo jak zawiało to zimno :D
miłego dnia!

Tygrynka ja wiem, że szczepić na ospę nie będę:) Wydaje mi się, że to taka choroba wieku dziecięcego przez którą warto mimo wszytko przejść...jakoś tak mi się wydaje!

my tez juz w domku....zdjecia zrobione,wniosek o dowod dla Gabi zlozony,miesiac trzeba czekac:) teraz dowod jest za darmo...

u fotografa sie nasmialismy bo Gabi tak wszystko wokolo intreseowalo tylko nie to ze pan chce jej zdjecie zrobic,ale trafilismy na fajnego pana,ktory mial duzo cierpliowosci i wogole ciagle zabawial czyms Gabe,potem jeszcze szybciutklo obrobil zdjecie i jakby bylo cos nie tak to mielismy na powtorke przyjsc gratis....nawet Gabi sie usmiechala do niego...

potem pojechalismy po prezent bo dzisiaj idziemy do znajomych corki na urodziny

a teraz m spi....

Tygrynka ciesze się że to nie alergia. Byle dziubek wyzdrowiał i trzeba sie na spacerek umówić.

Skrzat fajne te apartamenty. Bardzo ładne. A to cena za osobe czy za pokój?

Guziczek
to czekam na wieści i z góry dziękuje. A co do kina to ja powoli zapominam jak wygląda kino:-D

MamaGabi
jaki to dowód dla Gabi? Miałam sie ostatnio pytać ale mi uciekło.

Moje skarby na spacerze. Mam nadzieje że przyniosą mi dobre pączki bo chodzą za mną. A ja w tym czasie robie gulasz z wołowinki z cebulką i pyrkami.

Dowod osobisty potzebny jest Gabi bo w tym sanatorium mamy wyjazdy do Czech i do wiednia a poza tym kolezanka nas do Szwecji tez zaprosila i zastanawiamy sie czy pojechac... a dowod jest na 5 lat:)

Tygrynka super ze z Seba dobrze:)

Skrzat910 no my płacilismy 100/dobe/apartament (poza sezone, czerwiec w zeszłym roku), ale chyba teraz poza szczytem sezonu jest już 120..., a w szczycie sezonu jest jeszcze drożej i dowalają obowiązek wykupienia jedzenia;(
Tygrynka super, że Mały ok, oby szybko mu też wszystko przeszło:)
A Basia zapierdziela, że szok, unosi dupkę i smaruje po dywanie i panelach...ło matko, Na-tuska jeszcze szybciej niż wczoraj, może raczkowanie to to nie jest, ale:szok::szok::angry::angry::happy::happy:barierke muszę szybko skombinować, a zet składać dziś kojec (tata wyciągnął z piwnicy drewniany-jeszcze mój, a na dół mam taki z siatką jak w Gaganku:p

MamaGabi powiedz mi gdzie robilście zdjecie? tez muszę zrobić dowów mial być paszport dla malego ale rok ważny...musi byc przy dowodzie dwóch rodzicow?

FOTO-AS FOTOGRAFIA CYFROWA zdjecia robilismy tutaj,super facet,szybko i dobrze robi foto:) potrzebne do dowodu sa dwa zdjecia,dwoje rodizcow musi byc,akt urodzenia dziecka do wgladu...Marciaa nie oplaca sie paszportu robic bo kosztuje 70 zl,rok wazny tylko no i zdjecie musi byc inne,powazne itp. tam nam facet tlumaczyl... no chyba ze chcecie gdzies na wakacje na jakies wyspy jechac to wtedy musi byc paszport...

reklama
Asia a masz wniosek for me??
Brzoskwinka to jutro o 12??

moja właśnie jest karmiona przez tatę a ja zaraz zmykam pod prysznic i do wyrka :) jakoś tak @ mnie męczy...

Do góry