reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat9 "nie szufladkuj" rozwiń myśl.
znasz duzo ludzi którym nic nie jest po sterydach..napisala osoba która ma same po nich skutki uboczne.
'Guziczek jak mnie nie znasz to sie nie wypowiadaj. To w jaki sposob pisze nie znaczy ze chce komuś dogryź, ze jestem nie miła siaka czy owaka. poprostu w taki sposob pisze. dziewczyny, które mnie znają nie biorą sobie wszystkiego tak do siebie jak Wy to bierzecie. od razu chcecie się kłócić. jak wam się nudzi to na spacer, bo ja nie mam zamiaru jakiegoś dziecinnego terroru siać.
nie miałam zamiaru nikogo urazić, nikomu dopiec ani nic z tych rzeczy.
czasami taka sielnaka i głaskanie po glowach jest banalne i nudne. ja jestem osobą która pisze prosto z mostu, może się to komuś podobac komuś nie. napewno nie jestem osobą konfliktową i nie mam ochote na głupie sprzeczki. '
więc lepiej ten temat, bo po co komu nieprzyjemności.
wyciągam rękę

dobre godosz kobitko ;-)

siemano...
bylam dzis u stomatologa pol geby do zrobienia...jesussss...myslalam, ze zemdleję bo ja zawsze zeby jak kuń miałam a po ciazy sie porobilo....ehhh

reklama
Witam się :-)
Widzę że dyskusja się rozpętała hihi Ilona przeważnie pisze bez owijania w bawełnę i dobrze!!! Ale każdy ma prawo do swojego zdania i robi co chce :-) to tytułem wstępu ;-)
Tygrynko Sebusiowi lepiej?? Miłej wizyty u znajomych :-)
Marciaa ja nadal do dentysty nie poszłam pewnie póki nie zacznie boleć to się nie wybiorę...
w końcu poszłam do fryzjera stwierdziłam że dziś jest ten dzień!! zwiałam z pracy godzinę wcześniej i poszłam się podciąć uufff jaka ulga w końcu wyglądam jak człowiek :-) i nawet nic nie poprawiłam po fryzjerze zatem jest super (ja zawsze coś poprawiałam) wróciłam do domu a tam w kuchni blat zastawiony gerbrkami, kaszkami, pampersami, herbatkami itd. :szok: okazało się że teściówka spotkała na spacerze swoją siostrę i ciotka Luli fundnęła kilka rzeczy :-D prawie jak Boże Narodzenie !! i Jeszcze za chwilę R. będzie montował telewizję n :-) TVN Style !!! Hura Hura ale się pochwaliłam :-p ale co tam !!

kurcze Dziewczyny zaraz i byście się pożarły.. :/

Guziczku pasuje Tobie tak hm.. 11? :-)

Ilonka po dzisiejszym dniu nie jestem pewna nawet swojego małżeństwa, a co dopiero czy będę miała auto.. ale jeśli nie autem, to tarnowskim busem przyjadę i tyle. w każdym razie na pewno Cię odwiedzę :-)

Kozaczino ja miałam N przez kilka lat i zrezygnowaliśmy, cyfra za ten sam pakiet ma taniej. a książka E.G. rewelacja :-)

Po lekarzu mam średnie wieści. Mam wirusowe zapalenie dróg oddechowych no i oka. Dostałam antybiotyk i mam siedzieć w chacie :-(.

Ilonka uspokój sie. Ja mam skutki uboczne ale co z tego skoro inni nie mają żadnych. Przykro mi że tobie tak mocno uszkodziły skóre. Mam tylko nadzieje że z czasem zejdzie wszystko wróci do normy. Jak kiedyś sie spotkamy to sobie pogadamy o tych cholernych gównianych sterydach.

Brzoskwinka co sie stało między wami? Umówimy sie na przyszły tydzień na zapłate za zabawki czyli tą dżdżownice i gąsienice? . Mąż stwierdził że nie chce bujaczka skoro mamy od wuja haskiego na biegunach:-(

Skrzat910 współczuję choroby... wracaj szybko do formy!

spoko, może być w przyszłym tygodniu :-) a co do M. to długa historia.. szkoda gadać..

a co do Ilonki.. co tak na nią naskakujecie? Przecież ona nie chciała źle. Każdy ma inny sposób pisania, każdy ma swój styl. A że Ilona jest bezpośrednia to już nie wiem co pomyślałyście.. w każdym razie uważam, że trochę nerwowo do tego podeszłyście i nie ma co się wnerwiać. :-)

Brzoskwinka mam nadzieje że to tylko przejściowy kryzys który zdarza sie nawet najlepszym małżeństwom.

Objadłam sie plackami ziemniaczanymi i jest mi dobrze. Zaraz wskakuje pod kołderke, antybiotyk, aspirynka i przeganiam wirusa. A poszedł w cholere ty brzydki!:-D

Skrzat910 zdrówka!

my po wizycie, jak zwykle super było :D a jutro na 10 lecimy do pediatry, na 10:30 mamy dermatologa... jestem strasznie ciekawa co powiedzą... no i nie wiem dziewczyny co z tą kawą jutrzejszą? przygarniecie zasmarkańca?? mówcie szybko bo nie chcę mieć potem Zosiowego czy Adasiowego noska na sumieniu ;)

Skrzat910 szybkiego powrotu do zdrowka:) a kysz a kysz te chorobsko...

Gaba juz po kapieli i spi a ja sedze samotna dzisiaj:( nie lubie sama byc,boje sie...:-(

edit.Rikapa zdrówka:) obyście szybko wyzdrowialy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry