reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
yol...bylam w ikei nakupowalam kartonow i jutro zrobie porzadki z ciuchami malego....:) no i mykamy z Ł. babcia i moze kuzynami do palmiarni :-) kupe lat nie byłam...

spoko, wybaczam :-D

ale nadal nie wiem jaki prezent mam babci sprawić :-D tzn wiem, ale chciałabym żeby to było coś oryginalnego :-D
najwyżej po Inowrocławiu pojeżdżę i będę szukała, albo kuzynkę do Bydgoszczy wyciągnę na shopping hehehe

edit. Marciaa hehe palmiarnia? uważajcie na tłumy :p my ostatnio jak próbowałyśmy się tam dostać, to ciężko było :p

Marciaa udanego wypadu:-)

Kurcze ale tu cisza. No wyniosło dziewczyny. O tej porze zawsze było tyle do czytania że hej.

Ja oglądne do końca serial na tvn7 i spadam spać. Dobrej nocki życze.

ojej ale puściutko, cichutko...
ale już jestem, czekam na odważne które dołączą ;-)
a serio to już goście poszli, jutro studia mają...
mały znowu dmuchał świeczke i cały szczęśliwy :-D

to Sebuś znowu prezenty dostał? :-D

a mój piwkuje z dziadkiem :p hyh.. glupi żart ;p zamiast mleka chyba zacznę go usypiać z piwem :/

kurde ale mi z tą ramką zrobiłyście apetyt.. chyba faktycznie jej to kupię, ale stówkę na to dać, to trochę dużo mi się wydaje :-( może znajdę jeszcze coś fajnego dla niej :-) bo szczerze wolę jej kupić za te same pieniądze różne rzeczy potrzebne do domu... bo wiem, że jej się przydadzą, a wiadomo jakie teraz są emerytury.. :/

widze że wszystkie dzisiaj ospałe tutaj.. albo raczej zajęte poszukiwaniami..
młody dostał ciuszki i kasę na lego duplo :D fajnie, tylko kurczę... moment poszukam spodenek jakie dostał... i same powiecie co o tym sądzicie ;)

reklama
Tygrynka no to czekamy:tak:
A M dzisiaj podpisał nową umowe z orange w sprawie neta od 12 kwietnia i neta mi odcięli i musiałam nowy modem zainstalować - bezsens totalny

Do góry